Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 905
  • 265
  •   1
Отговори
# 225
  • София
  Честит втори рожден ден на Лора на Screaming Mama! Нека детството й бъде изпълнено с много вълшебства и приятели!

# 226
Честит рожден ден  на Лора! Много здраве, късмет и щастливо детство!

# 227
Здравейте!
Честит рожден ден на Лора, да расте здрава и усмихната!
Честит рожден ден и на Пепи, да слуша ма мама и да е добър ученик!
Билянче, така значи с грипа, моята щерка днес е с Т, явно я хваща, дано по-лекичко го изкара, но цял ден горкото е легнало на дивана и гледа детски.  Praynig
Не знам в София как са цените, но и тук не сме по-долу, аз също смятам, че за дребните е излишно такива пари да се хвърлят, на Мони РД-то ще го правим у нас, но на кака му, който е на 21 февруари на парти клуб. Вече резервирах местата 130 лв за час иполовина, след това на всеки 30 мин 25 лева, това включва украса на клубчето и обличане на децата в костюми и забавляване. Иначе за децата менюто е сандвичи и сокче за 4 лв, за родителите каквото пожелая, но избора не е голям. В клубчето не се пие и пуши. Надявам се на Криси да й хареса, иначе тук в един друг клуб ходих, по 3 лева на дете за 30 мин. Задължават да платиш 10 лв меню за възрастен и 7,50 за деца. Абе луда работа мен ако питате, но както и да е. Е има и поевтини варианти, ние викаме една клоунка, която е много приятна и винаги измисля различни забавления за децата и не взима скъпо, но вече доста пъти е присъствала на наши рождени дни та тая година ще пропуснем.
Моята дъщеря иска рибки за подарък, днес ходих и се интересувах, казаха ми, че тия рибки като Немо от филмчето били много скъпи и се гледали по специален начин за 100 литра щяло да ми струва 1800 лева, викам ще пропуснем, ще си вземем обикновени. Тук тоя продавач ми развива едни теории, че трябвало водата да се приготви предварително постепенно да се сложат вътре водорасли и т.н., после рибите  newsm78 аз не съм се интересува друг път та има ли запознати да ме светнат?
За Мони още не съм решила какво да купим, мислим за нещо като батут и ние, но да видим.
Хайде лека вечер!

# 228

Честит Рожден Ден, мили деца! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Лора на Screaming Mama
Надин Ивон на Vjara
 Лора на vilis

# 229
  • София
Честит 2-ри рожден ден на Лоричка! Да расте здрава и много щастлива за радост на мама и тате!

# 230
  • варна
Честит втори рожден ден
на всички празнуващи и празнували мъници!
Пожелавам на всички щастливо и безгрижно детство,много радост за мама и татко!Бъдете живи,здрави и послушни сладури!

# 231
Честит рожден ден на всички празнуващи.

Пожелавам ви много здраве и безгрижни детски игри.

# 232
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Честит рожден ден на Мирабел Йоана на doritt!

Моята дъщеря иска рибки за подарък, днес ходих и се интересувах, казаха ми, че тия рибки като Немо от филмчето били много скъпи и се гледали по специален начин за 100 литра щяло да ми струва 1800 лева, викам ще пропуснем, ще си вземем обикновени. Тук тоя продавач ми развива едни теории, че трябвало водата да се приготви предварително постепенно да се сложат вътре водорасли и т.н., после рибите  newsm78 аз не съм се интересува друг път та има ли запознати да ме светнат?
Краси, аз като дете гледах рибки сигурно 10 години подред, докато накрая счупих аквариума и се отказах. По принцип излиза много скъпо, ако се вързваш на тия от магазина. Но аз лично почнах с един аквариум, вода от чешмата и пльоснах вътре 3 малки рибки, живяха повече от седмица преди да им сложа водорасли, после купих охлюви, нагревател, помпа за кислород и т.н. Искам да ти кажа, че ако сложиш вода от кана Брита (да не е толкова хлорирана), едно водорасло първоначално и това е, стига им. После ще купите помпа, а водата можеш да подгряваш като изливаш малко от старата и сипваш малко топла или слагаш аквариума на парното, само да не ги свариш Laughing, а може да си купите и нагревател, май не беше толкова скъп. Последно - колкото и добре да се грижиш за тях, една сутрин някоя от рибките ще обърне корема нагоре. За да не се травмират децата, отиваш и купуваш същата от магазина, сменяш я преди да забележат и готово  Peace Рибите доста умират, много са капризни, да не ги прехраниш, да не им е топло, да не е студено, понякога умират без видима причина и като ги хване един такъв период, няма спиране. Случвало ми се е 1 седмица всеки ден да умира по една  Cry Така че помислете си, папагалите май по-лесно се гледат.

# 233
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ, /НА ПАТЕРИЦИ/
ВЕСЕЛО ДЕТСТВО, МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ДА СЛУШКАТ МАМА И ТАТИ!!!
Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 234
Честит празник на рожденниците!

Няколко дни нямах нет и наваксвам с четенето.

# 235
  • София
Здравейте!

Краси - моите спомени от детството за гледането на рибките са, че водата трябва да не е директно от чешмата, а да е престояла 1 денонощие /не ме питай - не помня защо/. Охлювите се размножават мноооого бързо. Чистят водата и стените, но не може да разчиташ на тях - все пак са миниатюрни, не са големи като градински охлюви. Машинката за въздух си е шумна, но се свиква. Макар че, една нощ комшията под нас звъня в 2:30 да пита майка ми не се ли свари тая манджа на котлона вече.  Joy.
 И все пак си е готино да гледаш рибки. А децата много им се радват. Брат ми все още гледа и Рая още от малка все за тях е залепена, като им идем на гости.
 И не съм съгласна с Катерина, че е по - добре папагали. И те мрат често, а и са мнооого по -шумни. Лично мнение все пак.

Ние изкарахме супер на рожденния ден вчера. Голямо тичане, голяма радост.
Ето снимки, на който му се гледа.
 После Рая и една нейна приятелка се довършиха в нас. Обърнаха къщата с главата нагоре, извадиха всичко от чекмеджетата на креватчето и взеха да скачат в тях.  Crazy.Естествено днес и двете не бяха на ясла, за да могат да си "починат" от вчерашните емоции.

# 236
Привет, момичета!

Колко мило само.... Открихме вече празничния период - заваляха рождените дни на малките ни сладурчета.... Колко бързо минаха тези две години....

И така...

Честит Втори Рожден Ден на Ивана на Slyn4o!!!!
И малко със закъснение на Лора на Screaming Mama!!!
Весело и безгрижно детство! Много радост и искри в очичките! Бъдете живи и здрави!!!

Рождения ден ще го празнуваме в къщи. Ще почерпим също и в градината.
Засега още се съм започнала с подготовката. Купен е само подаръка.

Моето Габинце днес отново е на градина. Сутринта си поплака като я оставихме, а на мен от вчера ми е свит корема, като че ли на изпит отивам. Само  я мисля. Преди малко ми казаха, че са отишли да я сменят, защото се е напишкала. Много се притеснявам, че пак може да се върнем към памперсите, а така хубаво си е обслужваше до сега. Вчера ми каза, че има ако и аз си помислих, че иска да й сваля гащичките, защото вършех нещо из кухнята, а тя просто ми каза, че има ако в гърнето. Ще видим как ще се приспособи. Дала съм инструкции, преводи на „ако” и „пиш”...., на явно детенцето си е малко объркано за момента....

Аз пък от една седмица съм с болки в кръста. На моменти съм като стара баба, трябва да се подпра, за да седна или стана. Сега съм по-добре, но болката си е все още там.

irinopolis, много весели снимки, голямо игра е паднала.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 01:04 от Rumyana

# 237
  • София
Честит втори рожден ден на Ивана! Бъди здраво, весело и щастливо дете!

# 238
Честит рожден ден на Ивана! Здраве, усмивки, щастливо детство!

# 239
  • БГ
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на ИВАНА на мама Slyn4o!!!

ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И УМНО ДЕТЕ!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Общи условия

Активация на акаунт