Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 932
  • 265
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА!!! НЕКА Е МНОГО ЩАСТЛИВА!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
  • София, България
Честит рожден ден на малката Ивана, да расте здрава и щастлива и да радва мама Слънчо!

Хора, наистина е скъпа тая работа с рождения ден, в край на сметка, който няма възможност, може и в къщи да вземе една торта и да се съберът дечурлигата. На тях и така ще им хареса.
 Аз мисля вкъщи, тепърва почвам да мисля за списъка с гостите, почерпката, тортата, украсата (между другото в Джъмбото има тонове украси - купища, изобилие - аз ще ви досадя май с тва Джъмбо, ама там наистина има огромен избор от украси, а също и от детски забавни костюми). Та най-големия ми проблем остава - кой ще се занимава с децата. Ще ровя още из нета за някакъв аниматор - пък ще видим ...

Деянчо прекара май грипа - с антибиотици естествено, ама няма начин, вече е по-добре де ...

За общия рожден ден и ние сме ЗА!
Само кажете кога и къде (дано да сме здрави само)!
Ако трябват някви пари за капаро и други, дайте да се разберем кои ще ходят и да направим някаква организация!

# 242
  • София
Честит 2-ри рожден ден, Ивана! Кали те поздравява и ти праща целувки!

# 243
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО МОМИЧЕ, ПРЕКРАСНА МАЛКА ГОСПОЖИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

Очевидно няма да се съберем или не искаме да се събираме за общ РД, аз предлагам на момичетата, които се включиха да се видиме на 01.03 в клубчето. Да си поиграят малчовците и ние да се видиме. Къде ли е Магика? Ели, радос, Скъпата, това ли сме? Ако сте съгласни ще ви пратя моя телефон на лични.

# 244
  • под жаркото слънце
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА!
МНОГО ДА РАДВА ТАТИ И МАМА!

newsm59
Аз съм навита да се съберем за 1-ви март  Peace

# 245
  • София
Бобче, аз до последно не знам дали ще дойдем - всичко зависи от това дали Рая ще е здрава. Иначе съм съгласно. А и нали казахте, че клубчето е някъде зад хотел "Плиска". Поне лесно ще стигнем до там. Но все пак има доста време до тогава.

# 246
  • София
  Честит втори рожден ден на Крум на Inik!

Rumyana , как си днес? Оправи ли се кръста ти? А Габги как се справя в яслата?

радос - днес мислих да ходя да го разгледам най - после тоя магазин Джъмбо, но няма да стане.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 10:15 от irinopolis

# 247
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРУМ и на ИВАНА със закъснение!

Нека имат безгрижно и весело детство!

# 248
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Ивана, да е все така послушна за радост на мама и тате!
Честит рожден ден и на Крум, с пожелание майка му по-често да се включва!
Ох, аз да ви се оплача, Мони и той вече е болен, а Криси и тази нощ беше с Т, нашата лекарка каза, че върлува вирусна пневмония, която не се хваща със слушалки и не се повлиява от антибиотици,  Sad дано поне това ни се размине  Praynig

# 249
ЧРД на Крум! Много здраве и щастливо детство!

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 21:17 от Atrakcia

# 250
ЧеСтИт РоЖдЕн ДеН на КРУМ на Иник,
много здраве, усмивки и весели игри!!!

# 251
Здравейте момичета,
много ми е мъчно да прочета ,че има болнички дано душичките бързо оздравеят Hug Praynig Hug
и Боби има проблеми по ръчичките и крачетата му излязоха лишейчета ,които разчеса и сега са ранички ,който много го болят,ходим по доктори, явно алергия към праха за пране или нещо друго и така и не се разбра,сега се мажем с едно кремче с бадемово масло и се къпем през вечер ,две ,абе ужас Rolling Eyes Confused извинете ,но си излях поне мъката Tired
много ми се иска да присъствам но общия рожден ден, ще го обмислим Thinking,
приятна вечер и всичко най най  Hug Hug Hug

# 252
Здравейте!
Честит Рожден Ден на Ивана, да е все така послушна за радост на мама и тате!
Честит рожден ден и на Крум, с пожелание майка му по-често да се включва!
Ох, аз да ви се оплача, Мони и той вече е болен, а Криси и тази нощ беше с Т, нашата лекарка каза, че върлува вирусна пневмония, която не се хваща със слушалки и не се повлиява от антибиотици,  Sad дано поне това ни се размине  Praynig

А имаш ли престава как се хваща и как се лекува? Дъщерята още буха но вече минава обаче малкия!!!
Ох направо съм със насълзени очи -малкия ми е от три дни с температура 39 и ужасна кашлица и днес лекарката каза че развива пневмония и смени антибиотика бяхме на Аугментин а сега сме на Цефзил и ако не се подобри до петък ще сме към болницата! Полудявам -цяла нощ милия кашля и пролазва при мен и целия гори та свещички в дупето или Нурофен - ужассссссс! А в неделя ни чака и рожденния му ден вече всичко е капарирано дано поне след смяна на антибиотика се оправим!
На Рожденниците много  ЗДРАВЕ Щастие и игри!!!

# 253
  • София, България
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО МОМИЧЕ, ПРЕКРАСНА МАЛКА ГОСПОЖИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

Очевидно няма да се съберем или не искаме да се събираме за общ РД, аз предлагам на момичетата, които се включиха да се видиме на 01.03 в клубчето. Да си поиграят малчовците и ние да се видиме. Къде ли е Магика? Ели, радос, Скъпата, това ли сме? Ако сте съгласни ще ви пратя моя телефон на лични.
Може и още мами да се включат, все пак има време, иначе ще бъде супер да поиграят малчуганите, тъкмо ще отпразнуваме и 01 март, като наближи ще се уточним окончателно!

А имаш ли престава как се хваща и как се лекува? Дъщерята още буха но вече минава обаче малкия!!!
Ох направо съм със насълзени очи -малкия ми е от три дни с температура 39 и ужасна кашлица и днес лекарката каза че развива пневмония и смени антибиотика бяхме на Аугментин а сега сме на Цефзил и ако не се подобри до петък ще сме към болницата! Полудявам -цяла нощ милия кашля и пролазва при мен и целия гори та свещички в дупето или Нурофен - ужассссссс! А в неделя ни чака и рожденния му ден вече всичко е капарирано дано поне след смяна на антибиотика се оправим!
На Рожденниците много  ЗДРАВЕ Щастие и игри!!!
Неонка, точно същото изкарахме и ние. ние пихме Зинат. Не знам дали от него му мина или просто трябваше да мине време. Не се притеснявай всичко ще отмине. Знам че е ужасно да го слушаш как кашля, имам чувството че вече всеки момент ще се задави. Единия ден даже бяхме в магазина и повърна два пъти докато кашляше, всичко около нас стана мазало. Но няма начин ... Слагай го да спи по корем, така по-малко кашлят, явно иначе нещо ги дави. Пробвай ако иска да му даваш вода, успокоява кашлицата, също и лукче, само да не заспива с него в устата, че може пък да се задави! Ние пием и два сиропа за кашлицата - калциев глюконат и синекод. Дано се оправите до рождения ден ...  Praynig

# 254
Честит Рожден ден на всички вече двегодишни февруарски зайко-байковци! Растете здрави, умни, добрички и много обичани, мили дечица!!!

neonka,  не се плаши толкова! Може би нещата не са токова страшни, спокойно! Чувала съм, че коварността на пневноминията е, че се развива без явна симптоматика - по-конкретно температура от 37,1-37,2 и суха кашлица, която не е начесто. Тея беше 6 дни с температура, която сваляхме с мъка до 38 и бяхме щастливи, ако е само толкова... за това време 3 пъти ходихме на лекар. Накрая тя спря да може да преглъща - с мъка сучеше, с мъка пиеше вода, а някаква друга храна изобщо и отказваше (тя по това време май беше само на пюренца някакви освен кърма - беше на 9 месеца). Наш приятел спец. УНГ ни каза по телефона (като чу симптомите) да я заведем на специалист УНГ и това трябаше да стане на следаващия ден сутринта. Вечерта обаче вече не можех да издържам да гледам Тея по този начин и точно тогава, когато се чудех какво да предприема ми се обади Рени (някои тук я познават) и като й споделих веднага ме изстреля при един хомеопат, който само като видя детето и отсече "гнойна ангина" даде ни някакви лекарства, които  приемаше на 15 минути цяла нощ (може би) и още 2 часа след започването им  Тея свали температура до 36,8 и отново стана жизнена , весела, контактна. Това беше и първото ни нормално нощно спане  от 6 дни насам Часовника ме будеше на колкото време трябваше и за да й дам лекарството дори не беше нужно да я будя, достатъчно беше да й подръпна долната устничка и да докосна 1 капка леарство... Леле, какъв кошмар изживяхме... почти го бях забравила! На следващия ден УНГ-то само потвърди диагнозата и дори каза, че налепа (гнойния) веч ее започнал да пада!!! Да ми е жива и здрава Ренката и доктор МИхаил Михайлов!!! Та мисълта ми беше да идете и на УНГ за да види специалист да не е гнойна ангина -те протичат с такива кошмарни температури, а понякога личния лекар пропуска да "заподозре" тази диагноза. Освен това д-р Михайлов ми каза, че гнойната ангина се развива за часове - преди 2 часа може педи-то да не я е видяло защото я е нямало, 2 часа по-късно вече има гнойни налепи по сливиците.
Извинявайте, че бях толкова обстоятелствена, хем исках да споделя... не помня тогава дали ви бях разказвала за този кошмар, хем исках да ви бъда полезна с малко инфо за тази гадна болест.

Гледам, че обсъждате РД на февруарчетата на 1-ви март. Да е живот и здраве и ние ще се включим, кое е клубчето в което ще бъдем?

Радос, от екипа с който работех в моя клуб още си поддържам връзки с 3 - 4 момичета и 1 момче, които обикновено ако се касае за съб. или неделя винаги се отзовават на повиквания за парти у дома (или в заведение и т.н.). По-скоро не проблема дали ще са на линия е толкова важен, колкото да си дадеш равносметка доколко ще ти бъде полезна аниматорката предвид възрастта на децата. ПО-конкретно искам да кажа, че е нереално да мислиш, че децата ще си стоят отатък, а възрастните ще забравят, че са дошли с деца - това се получава при по-големи деца, но виж - 2 годишните са друга работа, колкото и да им е интересно винаги ще дойдат да дърпат мама (или баба или тати и пр.) за да се"наслади" и той/тя на интересното заедно с тях. Ако ще имаш и по-големи деца-гости е удачен вариант да извикаш 1 "кака" за 1 час , но ако искаш  2 или 3 часа оптималният вариант е 2-ма аниматори, единия ще организира по-големите, другия ще е на разположение на по-малките, които не разбират от игри са праваила и отбори, смешки, сценки и т.н. и совен това с двама е по-забавно. ПОмисли и ако решиш пиши. Цена е по 35 лева на аниматор за първия час и по 30 лева за втория час.

Olimpia, аз не разбрах  с какво ти предлага да се захванеш в Гърция твоя мъж - с детски парти-клуб или с частна детска градина? Как е бременността - натежа ли вече? Колко кг качи? А Коко успява ли да рабере какво се случва с теб или е във вихъра на купона и не усеща много-много промяната? Прегръщам те!   bouquet Hug

Тея прекара оня гадния грип, който ърлува - с кашлица , хрема и температура. Тъкмо се оправи и  изкара другия вирус с разстройството и повръщането - започна се със загуба на апетити ленивост. Повръщаше дори да е пила 3 глътки вода. За 2 дена й мина.

На болните дечица- бързо оздравявае желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт