Ехе, мен къде ме забрави

Благодаря на всички за пожеланията
Изкарахме един страхотен Рожден ден! Много деца, много песни, много танци, много забавления и веселие
И да не говоря, че излезе по-евтино, отколкото един клоун в София

Изкарахме един страхотен Рожден ден! Много деца, много песни, много танци, много забавления и веселие
И да не говоря, че излезе по-евтино, отколкото един клоун в София
Свършиха ми лекциите вчера и днес съм самичка вкъщи
/. 

Мисля, че е излишно да се пръскат толкова много пари за клубче поне на този етап, когато са още малки и не разбират много, мое мнение, аз имам възможност да посрещам гости, че е широко, но някой нямат тази възможност и нямат много избор, така че сам си преценя.
и кога е чаканият момент? 

Честит Рожден Ден на всички дечица, които съм пропуснала да поздравя! Бъдете живи и здрави и много щастливи! 
Когато тази стигне до 15-та станица, ще се прехвърлим в другата 
) Ама то много неща са ми на главата - учене, лудо дете, търсене на жилище...а сега и работа започнах най-неочаквано
Обадиха ми се от моето старо училище (езикова гимназия), че им трябват учители по английски и буквално за два дена стана работата. И така вече втора седмица даскалувам
Уж е временно - замествам една учителка за 2-3 месеца, че да видим къде ще му излезе края 
Ама само да ми е здрав
Много е порастнал - 93 см. 15 кг - показа статистиката онзиден, когато ходихме на консултация
Думички много не казваме, за изречения да не говорим
Как сте мамета и сладки дечица? Ние удържаме фронта и Марти тази седмица е на ясла!!! Днес ми е много спокоен и мързелив ден, освен прахосмукачката и пералнята, нямам желание за друга къщна работа, а това слънчице все навън ме дърпа, смятам да се поразходя по обяд и да поразгледам магазините. Подаръкът на Марти ми е още в проект, поръчах му багер от серията на коледния камион, само че доставката му ще се забави иии трябва да измисля друго!!! Още не съм решила къде ще поръчвам тортите, а те вече са 5 на брой!!! Не съм решила и какво да добавя като почерпка за яслата, моята и работата на мъжа ми?!? Освен основното ястие, за самия ден, не съм измислила салати, предястия, десерти, да не говорим, че не е сигурно дали ще празнуваме на самия ден, или всичко се отлага са уикенда, който ако беше не 2, а 4-дневен можеше и да ми стигне, абе с две думи - несериозна съм!!!