Настъпи Новата година - за всички ФеВрУаРчЕтА ще бъде тя неповторима

• 10 895
  • 265
  •   1
Отговори
# 255
Очевидно няма да се съберем или не искаме да се събираме за общ РД, аз предлагам на момичетата, които се включиха да се видиме на 01.03 в клубчето. Да си поиграят малчовците и ние да се видиме. Къде ли е Магика? Ели, радос, Скъпата, това ли сме? Ако сте съгласни ще ви пратя моя телефон на лични.

Ехе, мен къде ме забрави  Mr. Green И ние ще сме там! Къде без нас  Naughty

Благодаря на всички за пожеланията   bouquet Изкарахме един страхотен Рожден ден! Много деца, много песни, много танци, много забавления и веселие  Party И да не говоря, че излезе по-евтино, отколкото един клоун в София  Mr. Green  Peace

# 256
Здравейте, дружина!
Казвайте за датата - дали да е 01.03 и да се резервира, защото аз като търсих клуб за големия ми се изсмяха, че съм се сетила толкова късно.
ЧРД НА КРУМ НА ИНИК! ДА Е ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРУМ!!!! Много здраве, усмивки и късмет за малкия юнак!!!

Irinopolis, вече съм много по-добре, благодаря, но макар и доста по-слаба, болката си е все още там. Ако се задържи така, ще ходя на лекар.

Вчера беше втори ден на Габи в яслата след дългата ваканция, която имаха от 21 декември до 29 януари. Представи се много добре. Сложили едно гърне за нея в стаята и дори казаха, че тя си казала, че има АКО. Най-щастлива бях като я видях със същите къси панталонки, с които я пратих сутринта – явно е нямало произшествия. Надявам се, че не са й слагали памперс. Иначе мисля, че се чувства добре, защото с удоволствие ми казва какво е правила през деня – имало „ного деса” /много деца/, „топи” /топки/, „Габи люля-баля” /Габи се люляла/. Намирам коренна разлика в поведението й сега и когато за пръв път тръгна на ясла в средата на ноември. Вече й е много по-интересно да бъде сред други деца и сама започна да търси компанията им.

krasykm06 и neonkaa, по-бързо да се оправят дечицата ви пожелавам. При нас въпреки, че е лято не ни се разминаха инфекциите и хремите. Близо месец бяхме на антибиотици, а тук само в краен случай изписват такива. Сега да чукна на дърво се стабилизирахме малко. Не ми се мисли какво ще е зимата.

botzi, и на вас по-бързо да ви минават тези лишеи. Ние също имахме, макар и в много лека форма и доста време мина докато се заличиха.

# 258
Ето ме и меееееннн!  Hug  Свършиха ми лекциите вчера и днес съм самичка вкъщи  Mr. Green 
Много ми е странно, защото за три седмици събрах скорост и сега като си стоя и не правя нищо ми е търсене. Но няма да е за дълго - предстоят изпити и ще ми се разкаже играта  #Crazy

Честит рожден ден на всички пораснали дечица!!! Бъдете живи и здрави и мнооого палави!

Моите девойки тръгнаха на детска в понеделник. Зарастването на пръстчето на Сузи вече е факт и сме по-спокойни. Успях да ги задържа здравички, но сега ще видим какво ще донесат от детската /дано нищо  Praynig /.
Не знам защо, но още не мога да се съсредоточа върху рождения ден на детето. Дори не знам какво ще й подарим. Мислех за някакви по-интересни джиджани дрешки... Играчки си имаме много и все аз си ги събирам, писнало ми е. При това се пада през седмицата, а ние ще го празнуваме през уикенда, а тогава имам 2 изпита в един ден  Mr. Green /в съботата/ Снощи решихме да го правим в неделя, иначе нищо няма да мога да приготвя за гости.
Ронито вече много бърбори, по детски, но все по-сполучливо. Повтаря каквото каже кака и са много смешни. Често се карат, аз разтървавам. Вчера нещо Ронито беше много нервна след яслата и плачеше за щяло и нещяло - просто за дреболии изпадаше в истерия и крокодилските сълзи се стичаха на реки по бузките. Четох книжки, тя реве, гушкам я, тя реве... Едвам съм я успокоила.

И така... Хубав ден и целувчици!

# 259
Здравейте мили мами-февруарчета  Hug

Надявам се, че не сте ни забравили, за съжаление нямам много време за форума, макар, че все още се гледаме с Боби, но върша малко работа от нас, а и от другата седмица започвам и малко интензивен курс по английски, та времето ми тотално няма да ми стига, но ще се старая да влизам по често  Laughing .
Иначе Боби е добре,  за щастие болестите ни подминават (чук-чук) имаше период, който ми разказа играта /отдавам го на кучешките зъби/, но беше станал адски агресивен и ни биеше, хвърляше, постоянно беше недоволен от нещо и  целия свят му беше крив, но за щастие вече е стария ми сладък сладур Simple Smile
Сега ще се опитам да наваксам поне с последната тема, че да мога да се включа в някой от темите.

Започва един прекрасен месец на Рождени дни и купони, на много щастие, усмивки, за това на вече празнуващите, ЧЕСТИТО!!!

# 260
Ей ме пак и мен Simple Smile

Прочетох последната страница, и да пожелая бързо оздравяване на всички малки душички !!!

За съжаление няма да можем да дойдем на купона, тъй като и на 01 и 02.03 ще празнуваме РД на Боби, че единият ден ще е с деца, а другият с възрастни. Решила съм да е в къщи, имам толкова много балони и украси и надписи, че като започна с украсата от другата седмица /че мъжът ми има РД, после и аз/ та до края на февруари до на Боби РД ще сме във вечен купон Simple Smile Мисля, че е излишно да се пръскат толкова много пари за клубче поне на този етап, когато са още малки и не разбират много, мое мнение, аз имам възможност да посрещам гости, че е широко, но някой нямат тази възможност и нямат много избор, така че сам си преценя.

Olimpia, как се чувстваш, бебето как е, раздава ли шутове, и бате и кака радват ли се Simple Smile и кога е чаканият момент? Simple Smile

Аз отивам да посвърша малко работа, но ще се навъртам наоколо  Peace

П.С. Ето малко снимки ако на някои му се гледа   http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=.%2FBobsan%2FBobi_1g_11%20mesec

# 261
Здравейте, момичета  bouquet
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРЧЕТА, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ!

Късно ли е да ни включите за партито? Ще бъде страхотно да се видим, а и клубчето ми е съвсем близо.

Съжалявам, че се включвам толкова рядко, но когато не работя на компютъра се занимавам с Дани, когато не се занимавам с Дани, чистя, пера, мия чинии и куп други неща, все си имам някаква работа. Напоследък влизах във форума да следя основно нещата около кандидатстването за ясли и градини, защото треска ме тресе по този въпрос. За всички, които не са имали възможност да погледнат скоро темата, влезе в сила промяна, че децата родени от 01.01.06-01.02.06 могат да кандидатстстват за градина. За февруарчетата си остава кандидатстване само за яслените групи на ОДЗ-та.

# 262
  • варна
Здравейте,мами!
Януари вече свършва,започва празничния февруари!  bouquet
Силно се надявам болните дечица и мами бързо да се оправят,за да отпразнуват подобаващо рождените дни!
И Вики от2-3 дни е нещо сополива,а мен от снощи ме боли гърло.Дано да е само това.

# 263
Здравейте  Hug

bouquetЧестит Рожден Ден на всички дечица, които съм пропуснала да поздравя! Бъдете живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Отворих нова темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262825.msg6357055#msg6357055 Знам, че тази не е изписана още, но няма да ме има следващите няколко дни и затова  Simple Smile Когато тази стигне до 15-та станица, ще се прехвърлим в другата  Peace

Аз напоследък (в последната 1г. май не пиша много редовно), за което ще ме извините (все още много си ви обичкам  Heart Eyes) Ама то много неща са ми на главата - учене, лудо дете, търсене на жилище...а сега и работа започнах най-неочаквано  ooooh! Обадиха ми се от моето старо училище (езикова гимназия), че им трябват учители по английски и буквално за два дена стана работата. И така вече втора седмица даскалувам    umnikuuУж е временно - замествам една учителка за 2-3 месеца, че да видим къде ще му излезе края  Crazy

Иначе Митето е добре, рожденният ден изкарахме много хубаво. от ден на ден става все по-палав  ooooh! Ама само да ми е здрав Praynig Много е порастнал - 93 см. 15 кг - показа статистиката онзиден, когато ходихме на консултация  Sunglasses Думички много не казваме, за изречения да не говорим  Rolling Eyes Ама пък иначе е много сръчен и е захитрял страшно много  Twisted Evil

# 264
  • БГ
Хайде и аз да се разпиша!!!   Hug   Как сте мамета и сладки дечица? Ние удържаме фронта и Марти тази седмица е на ясла!!! Днес ми е много спокоен и мързелив ден, освен прахосмукачката и пералнята, нямам желание за друга къщна работа, а това слънчице все навън ме дърпа, смятам да се поразходя по обяд и да поразгледам магазините. Подаръкът на Марти ми е още в проект, поръчах му багер от серията на коледния камион, само че доставката му ще се забави иии трябва да измисля друго!!! Още не съм решила къде ще поръчвам тортите, а те вече са 5 на брой!!! Не съм решила и какво да добавя като почерпка за яслата, моята и работата на мъжа ми?!? Освен основното ястие, за самия ден, не съм измислила салати, предястия, десерти, да не говорим, че не е сигурно дали ще празнуваме на самия ден, или всичко се отлага са уикенда, който ако беше не 2, а 4-дневен можеше и да ми стигне, абе с две думи - несериозна съм!!!  Embarassed 

Nin_ka, не сме те забравили!!! Боби много е пораснал, а агресивния ви период ми е много познат, и май не само на мен, добре че е за кратко!!! С удоволствие разгледах снимките ви и видях много и страхотни играчки и подаръци, изкарали сте си една вълшебна Коледа!!!

Slyn4o, чакаме снимки от купона!!!

ribkata, ще стискаме палци за изпитите!!!

krasykm06, botzi, neonkaa, как сте днес? По-добре ли са дечицата?

didun4o, успех в даскалуването!!! Сигурна съм, че ще те харесат и на есен ще си с постоянен договор, ако това искаш и ти, разбира се!!!

Хайде, чао от мен, желая ви ползотворен ден!!!   Hug

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 11:26 от stefaniika

# 265
Здравейте!

Да са живи и здрави вече двегодишните човечета, които пропуснах да поздравя!

Болните мами и дечица бързо да се оправят!
За общия РД може и ние да се включим, но до тогава има мнооого време в което всичко може да се случи. Дано сме здравички!
Много хубави снимчици видях на пораснали чаровници! Да са ви живи и здрави!
Рибче, радвам се, че отново имаш време за форума и всичко със Сузи е наред! Стискаме палци за изпитите.
Дидунчо, явно преподаваш на по-големи ученици. Как ти се струва, какви са първите впечатления от даскалуването? Учениците обичат млади госпожи. Party
Моя вихър още си е вкъщи, но ще трябва да ходи вече на ясла. Има още доста да наваксва с говоренето, но взе да проявява жив интерес към буквите, цифрите и всичко, което съдържа нещо написано. Вече познава доста марки и емблеми и ги назовава М-тел, Глобул, Самсунг, Нео, Вивател, Нивея, Ел-Джи... Непрекъснато сочи и иска да му кажа какво пише. Та по тоя повод му купих от книжарницата две табла. Едното с буквите, а другото с цифрите. Окачили сме ги и току се сеща да показва и да пита кое какво беше. За рожденния ден мисля да му купим някакво превозно средство. Чудя се дали да е с педали или с акомулатор. Имаме си колело със спомагателни, но дребчо не може да го кара. Някое детенце има ли от тези четириколки, които са с педали? Има трактори, бъгита, мотори... Успяват ли децата да въртят педалите или са твърде тежки още за нашите крачета. Ако е така по-добре да отложим, че и без това не знам къде ще паркираме въпросното МПС.

Общи условия

Активация на акаунт