Отговори
# 240
  • Варна
Момичета, благодаря за подкрепата. Той си е такъв моят мъж все да има за какво да съска и да мърмори и аз като че ли вече съм свикнала, но от време на време успява да ме извади от релси. Баба му едно време викала - как можа така да се метнеш на дядо си, същият мърморан като него.
Дианче, нямаме въображаем приятел. Детелина и реални няма, а Иво въобще не е в час.
Как са болните мъници днес.
Ивчо е на антибиотик от вчера. Тази нощ пак не спахме. Беше с Т над 38 градуса. Очаквам и Детелина да се влоши. За сега има само сополи и зачервено гърло, но определено и тя се разболява. Отново влизаме в серия. Sick Sick Sick

# 241
Привет!

Аз съм по-добре, но Теа повръща пак през нощта, също така се изпусна и в памперса... Дано от днес имаме подобрение...

Диана, просто невероятни клипчета. Умрях от смях с първото. А второто е наистина затрогващо Heart Eyes

Отдавна се каня да питам и аз за този въображаем приятел. На моменти чак се плаша. Нашият се казва Лили. Явно е момиче. Обажда й се, говори си, после казва - хайде чао, обичам те, лек път! Играе си с нея, въображаемо, никоя от куклите не се казва така, всяка си има име, но никоя не е Лили. Лили нямаме нито позната, нито приятелка, нито роднина. Понякога ме кара да се правя, че аз съм Лили - хайде, Лили, ти сега си болна и аз ще те лекувам. Понякога я питам - къде е еди кое си, а тя ми отговаря - не знам, сигурно Лили го е взела. Абе психария. За мен де, баща й не вижда нищо нередно в цялата тази работа...

# 242
Ммм, аз пък от работа не мога да гледам клипчета  Crossing Arms  Като се прибера, ако са още тук, ще ги скивна.

Наско няма въображаем приятел. Има си кукла - Мишо - казвала съм ви за него/нея. Говори му, гушка го, слага го да спи и т.н.. Чела съм някъде, но смътно си спомням, че няма нищо страшно децата да си имат невидими приятели. Нещо беше за отразяването на действителността чрез детската психика. Аз също не виждам нищо нередно. Това е начин детето да покаже емоциите, чувствата си. Чрез игра показва проблемите, страховете, грижите и изобщо мислите си. Ама че компетентно се изказах, чак се засрамих

# 243
  • София
Нашето приятелче е Емо/а
Племенника е Емо, а Ема е на Гуш.
Общо взето не се сеща много често, но се обажда по телефона, говори му/й. Най-често се кара и прави забележки.
Предполагам, че е Ема, защото откакто си е у нас не се сеща много често да се кара. И предполагам, че е Ема от яслата.
И аз не знам как се реагира, но на момент ме хваща шубето.
Ако видите в темичката, има някои дечица се правят на майки-кученца и разни още по-дивотийски неща Rolling Eyes

# 244
Диана, можеш ли да пуснеш линк, че досега я търсих, но нещо явно я пропускам...

# 245
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257836.msg6185760#msg6185760
тя е заминала много назад...

# 246
Въображаем приятел Пламен си няма, т.е. не си играе с "някого" постоянно, но също все "говори" с някой по телефона, обяснява на някого нещо, но това е съвсем в реда на нещата, дори е полезно. Въображението им се развива. Ето за това е полезно да им се четат или разказват приказки, а не да се гледа само телевизия, защото телевизията не подпомага развитието на въображението. Така се развива и находчивостта, умението да се справяш в различни ситуации. Пламен започна много да говори по този начин, откакто започна да се заслушва в приказките, преди не им обръщаше много внимание. Но конкретен неизменен"приятел" си нямаме Simple Smile

# 247
И Дени си няма въображаеми приятелчета Laughing По телефона често разговаря наужким, но с реални таткови приятели. Вкъщи си играе с реални играчки, които имат доста скучни имена - котенцето е "котенце", мечо си е "мечо"....абе, скучна работа Wink Но не се притеснявайте за измислените приятелчета, и аз мисля като Дона, че това е напълно нормално за тяхната възраст.

Тиа, права си за грипчетата и болестите, няма спасение. Лошото е, че мен вече ме е страх да давам комбинирани витамини на Дени. Но вит.С съм по-склонна да давам и ще давам цялата следваща седмица Peace А работата е добре (мерси, че питаш Hug) Интересна е, има няколко пикови трудни моменти, но като цяло е доста интересно. На мен ми е доста изморително по 12 часа, защото съм изгубила всякакъв тренинг, но бързо ще се адаптирам. Бях 2 дни подред дневна, а утре и вдругиден ще съм 2 дни нощна. Не знам как се издържат 12 часа нощна смяна, а 2 подред вероятно е доста трудно....ще видим Wink

# 248

Не знам как се издържат 12 часа нощна смяна, а 2 подред вероятно е доста трудно....ще видим Wink

дано поне през нощта нямаш голямо натоварване. Иначе - като влезеш в ритъм, ще свикнеш бързо, наистина.
Важното е да ти харесва. А ти вероятно сега си толкова заета, защото си нова, нали щеше да ти е друга схемата по принцип?

...

Иви, липсват ми позитивните ти постинги! Нали сме тук не само за да се хвалим - попиши малко, може да ти олекне Hug

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 16:43 от мартеа

# 249
Да, друга е схемата по принцип, но още от първата ми дневна едната колежка ме помоли да поема нейната дневна, а тя ми взе нощната. Сега пък една друга иска да взема пък нейната нощна.... Crazy

Мда, Иви наистина липсваш! Попиши за вас как сте, що сте, включвай се по-честичко Hug

# 250
# 251
  • Mediterraneo
Силия също има въображаем приятел. Казва се Здравко  Grinning Това е едно момченце от яслата. Постоянно му се кара, говори му, храни го, абе присъства във всичките й игри. Понякога я питам на кого говори а тя ми заявява- Ами на Здравко, на кой друг  Mr. Green

# 252
Биренка, гледахме снимките с Дени Simple SmileНали ми е любопитко, на всяка снимка ми зададе по 100 въпроса. Първо кой е това, отговарям че е Наси, после ме попита с какво си играе, отговарям с пералня. Явно му събудих интереса, защото веднага заяви "Мамо, искам някой ден да отида на гости на Наси и да го помоля да ми даде да изпера един път с пералнята му". Само че тия снимки с костюма на Спайдърмен не ми харесаха... WinkНали му е луд фен, само като видя Наси Спайдърменов, очичките му светнаха и сега утре ще ходим на пазар за костюм на Спайдърмен Crazy Laughing Много сте готини Hug

# 253
Биренка голям сладур е Спайдърмен!
Ники няма въображаем приятел,от време на време говори по гсма с една моя приятелка Ани,на ужким WinkГолям фен и е.
Ники е при майка ми ,аз съм на чрд.
За музика ,щом  го  влече го запиши.

# 254
Айде по кафе  food010 kaffeetrmker_2

Общи условия

Активация на акаунт