...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 174
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Девойки, сега даваха по новините, че на 27 юли ще има концерт на Лени Кравиц в София на стадион Локомотив.  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68

И аз го чух....а как ми се ходи ooooh!
Много го обичам  Heart Eyes

Рени, мерси - а сподели къде или просто си избирам плат и ги давам на някоя шивачка Laughing
Аз още нищо си нямам, ама все пак да знам Mr. Green

Скоро се чух и аз с Лунето и се надявам в най-близко време да ги видя Hug

# 106
  • Под Сините камъни
Ей че сте писарки немога да ви насмогна да ви чета а сега здравейте и от нас.Искре времето е меко навън аз сутринта излизах по задачи и не ми беше студено така че ако още не си излязла тръгвай за фитнеса ще го уредим  вкъщи все има някой който да гледа малкия по ще ми е проблем каката че тия нейните домашни край нямат

# 107
  • Под Сините камъни
Момичета да ви питам някой чел ли е за диетите на тоя Дюкан ли беше що беше гледам при декемврийчетата доста мами са се наточили и пазят диета и свалят уж по много килца. Да вземем и ние ли да пробваме а? Май много не ме бива в диетите че без сладко немога Embarassed Веднъж издържах цял месец но накрая щях да  #2gunfire за едно сладкишче

# 108
Лони спазва диетите му и ще ти каже повече, но знам, че има ефект Peace
Аз диети не мога да спазвам и едва ли ще се включа Wink

# 109
Аз съм си аднала във фаворити ей тая диетка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243574.0 , малко е спартански режима но мисля, че ще има ефект.

# 110
  • Под Сините камъни
Ай тва си е направо чист глад.Аз преди време спазвах една диета сутрин не закусваш пиеш си кафе може исъс захар но до обяд трябва да изпиеш 1.5 до 2 литра вода обяд каквото ти сърце пожелае но без бял хляб може черен хляб вечеря пак каквото ти се яде при тая диета не трябва да се яде хляб и тестени закуски и най вече никакво сладко  вечеря най късно в 19 часа резулнат след месец два  и при мен имаше резултат но .....тогава ми дойде музата пак да ставам мама но сега когато си седя вкъщи нямам воля да я спазвам че то като седиш само на едно място все ти се хапва нещо   дано когато се върна на работа да имам по голяма воля.Айде пак се забравих с това писане Blush

# 111
Привет момичета!

Момичета да ви питам някой чел ли е за диетите на тоя Дюкан ли беше що беше гледам при декемврийчетата доста мами са се наточили и пазят диета и свалят уж по много килца. Да вземем и ние ли да пробваме а? Май много не ме бива в диетите че без сладко немога Embarassed Веднъж издържах цял месец но накрая щях да  #2gunfire за едно сладкишче
Пеци, ефект има и то голям, щото при мене има доста мат`риал за сваляне, защото се храниш само с протеини, а те действат и подтискащо на апетита. А ефекта е още по-голям като се комбинира със спорт - например фитнес. При мен ефект имаше много голям в началото, сега вече свалям по малко, но не се отчайвам, защото тайната на трайното слабеене е в бавното сваляне на килограмите. Преди да започна умирах за сладко, вкъщи шоколад не се задържаше, абе опустошавах де що има сладко, в началото ми беше малко трудно, но сега не ми се прояжда въобще, вече втори месец и повече.

Аз съм си аднала във фаворити ей тая диетка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243574.0 , малко е спартански режима но мисля, че ще има ефект.
Пъзелче, аз тази диета съм я спазвала още като ученичка /не че мога много да бъда пример за диети, но виж за неуспешни такива.../ Наистина е много драстична, да, свалят се килограмите, но лошото при нея е, че няма никакъв период на захранване, постепенно и при нея е почти сигурен ефекта ЙО-ЙО. Няколко пъти съм я спазвала - свалям килограмите и след две седмици съм ги върнала, че и отгоре, да не говорим, че ми избиха и някакви петна по врата, вследствие на диетата и припадах по едно време. Това е мое мнение, пък ти ако си решила си знаеш най-добре.  Peace

Ей, как се раздвижи темичката и колко спокойно стана тук, друго си е да се влее свежа кръв!  Wink

# 112
Лони спазва диетите му и ще ти каже повече, но знам, че има ефект Peace
Аз диети не мога да спазвам и едва ли ще се включа Wink

Присъединявам се към Дитка относно диетите.

Най-хубавата и трайна диета е спорта, хем си хапваш , хем спортуваш и слабееш, а и е здравословно.

Аз също не мога да пазя диети. Това да не ям, онова да не ям.....   Sad Sad Sad

# 113
# 114
# 115
Абе мамета,в кои фитнес ще ходите?Аз съм работила във фитнес "Рикас" ако искате мога да ви кажа цените на картите   animal085  261uu newsm39  superuu

# 116
LiusitoКажи,кажи  Peace  Hug

Диде
,аз имам една позната,която продава пердета.От нея си взех платове и те ми ги ушиха.Казваш и те водя  Hug
Дюкян не е лош...това което не ми харесва е,че не ти дават плодове в първата,а и във втората фаза мисля  Rolling Eyes
Рицарките ми се струват по-добре всякаш  Thinking де да знам..
Н есъм аз по конкретни режими...то всеки знае кое е вредно и кое полезно.Това е най-важното.ядеш ли повече вредно-дебелееш,ядеш ли повече полезно-не дебелееш.Най-важното е -спорт....а не народни танци  Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 18:29 от вайлет

# 117
Като легне домочадието повече, че сега  smile3529 и  cook

Hug Hug Hug

# 118
...хайде учи си Hug

ние отиваме в Златна белка - ако на някой му се яде пица, да идва - ще се радвам да се видим Hug

Ренка, оки на сватбата ти само аз ще играя ихуууууу Wink
Абе ще те взема някой ден с нас да видиш, че е готино Hug

# 119

ние отиваме в Златна белка - ако на някой му се яде пица, да идва - ще се радвам да се видим Hug

Ренка, оки на сватбата ти само аз ще играя ихуууууу Wink
Абе ще те взема някой ден с нас да видиш, че е готино Hug

Аз искааааам да дойда....ама само ще ме дразните с тез пици  Naughty тъй,че нема дода  Laughing
Пък относно сватбата....ща гази валяк скоро.....бебета,ся и сватби  Crazy Crazy Crazy
Ма ако докато съм жива се заженя-първа ще те поканя,обещавам  Hug
Пък за веселото-ще дойда...що да не дойда  Peace
Ивеее...домашни задължения са те подгонили,а?  Hug Hug
Лусито,де изчезна беееее...хвърли бомбата и избяга  Crossing Arms  Hug

Общи условия

Активация на акаунт