...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 117
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Sorry, но няма да ходя. Моят мъж днес е много работен!

# 226
Sorry, но няма да ходя. Моят мъж днес е много работен!

Моят си идва, но пък къде да ходя сама Tired
Хайде дано четвъртък се съберем повече кандидати Wink

...направо едва издържам в къщи и за това утре ще излезем с Шошко към обяд - ако има желаещи да казват Wink

РЕни, писах ти за играчките  Laughing може ли да се видим някъде да взема нещо за градинката на Вики Wink

# 227
В четвъртък едва ли ще мога, т.к. имаме събрания всеки четвъртък във офиса. Ако съм на работа утре може да се видим .

# 228

...да не беше в гората дето няма нет Heart Eyes
писах ти на скайп - видя ли Wink

Не съм видяла още на Скайп.Утре съм на работа от 13ч.  Peace ама и по друго време да идеш-аз ще предупредя  Grinning

Пък в ей таз гора бях,та затова нямах нет  Mr. Green

# 229
Ехе...браво на вас Laughing...а тук ви правеха такова издирване Wink

Утре ще гледам да мина след 13ч., че да се видим, ако не стане - ще взема каквото харесам Peace

# 230
...а тук ви правеха такова издирване Wink
 Peace[/tt][/size]

Че кой,кога,па и за какво толкова ни издирва  newsm78 Хубав уикенд,дааам  Grinning
Само дето с летището навръщане голяяяям го ядохме  Sick наште авиолинии пак се изложиха!Още не мога да вляза в час..

# 231
Рени, направо ти завидях  smile3503 Аз вече забравих кога ходих в Париж.
Уф, хайде тая мъгла да се вдига вече, че ми отиде "почивката". Омръзна ми да си стоя вкъщи пред компа  Crossing Arms

# 232
  • Под Сините камъни
Е Рени браво на вас newsm10 : Аз не съм ходила в Париж но съм чувала че е много красиво.Само да попитам щяхме май среща да спретваме към края на месеца? Thinking Само да попитам къде мога да си смаля формата на снимките за да си кача нова снимка на профила

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 21:18 от peca1218

# 233
Здрасти!!!

Мерси за  fingerscrossed

Не само взех изпита ами и поостанахме с мъжа ми и изкарахме един страхотен уикенд в Търново. Беше доста студено но имаше слънце а тука една мъгла ни посрещна  Cry И както всяко нещо и то има ще край от два дни залягам да напиша и последния реферат а Радо ми на кашля (дойде и неговия ред)

Момичета много ме радвате с тия танци. И аз искам ама дали ще намеря кой да гледа децата е май друг въпрос.newsm45 Май съм се нагърбила с много много много задължения

Ех ...................Париж ...............................много романтично Рени ( а аз искам на Египет)

Не съм чела назад сега отивам. Чао и целувки от нас

# 234
Какво стана с танците? Аз тъкмо влизам във форума и си викам сега ще разказват как са потропвали и разклащали кръшни снаги, а то  Wink Дано се организирате за четвъртък.

Ееее, Рени  newsm53 Чакаме подробности  Mr. Green

Искам вече да свършва тая зима  Crossing Arms Само вкъщи си седим, писна ми вече, а и онова малкото диване направо издивявааа  Joy

Нели, аз съм пропуснала, че и ти учиш в Търново  ooooh! Я кажи, какво, кога, защо  Party

Меги  Wink може ли да се преместя у вас   eat  omm

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 22:46 от didun4o

# 235
Здравейте и от мен.и аз да отбележа присъствие...PC-то беше на ремопнт....  comp03

# 236
Добро утро
Лек и успешен ден от мен Hug

Хайде...кой е съгласен в четвъртък да ходим на танци Wink че вече не се понасям Sick Кики, навита ли си Wink
С това стоене в къщи и ядене стигнах ....не 50, а 60кг. Tired Tired Tired

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:22 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 237
Мерси,момичета  Hug
Хубаво изкарахме.Пърия ден навъртяхме 20 км...втория-10  Crazy Още ме болят краката  Tired Освен Айфеловата кула видяхме и Триумфалната арка,Шанзелизе,катедралата Нотр Дам,Лувъра.А времето едно хубавооо-към 12-15 градуса беше!
Нооо на прибиране-12 часа на летището чакахме да дойдат да ни приберат от България.И няма ни пейка,ни стол..нищо.Ужас беше  ooooh! После заради забавянето, посред нощ кацнахме в България и пътувахме за Сливен през нощта-магистралата в сняг и лед  ooooh!
Ама хубави спомени ще ни останат като цяло...сега да ми кажат-пак тръгвам  Grinning
Диде,нали ще се видим  Hug
Айде,целуфки и до после  Hug

# 238
Добро утро и от мен!  SadАз карам една доста тежка седмица - ОТНОВО. Още малко така и съвсем ще се побъркам. Не ми остава време за нищо ни танци, ни фитнес, ни чудо Crazy
Ренка, и аз искам такъв уикенд. Браво!!!
Айде оставям ви за сега, че пак я подхващам.

# 239

Диде,нали ще се видим  Hug

...много ми се иска  Hug но съм без кола и може да не стане днес Tired

Общи условия

Активация на акаунт