...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 119
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен Simple Smile Абе мамита,знаете ли някаква надомна работа от която да има файда?Трябва да се изкарва допълнителен доход,но работа все още не ми се почва.... smile3504 smile3502

# 241
Диде, чудно кафенце си направила  Laughing Пие ми се такова, ама нейде навън, ама с това пусто време  ooooh! Къде е пролеттааааааааааа?

# 242
...споко, ще ходим пак на Мустан Wink

Люси, преди много време и аз се бях заинтерисувала (говоря ти преди 5г.), но всичко си беше лъжа и измама Peace
Май за в къщи става само ако си счетоводител или преводач newsm78

ние днес мислим малко да ходим на гости в ДАме-то Груем, ма да видим Laughing

# 243
# 244
Мхм....Мерси за инфо-то.... newsm34

# 245
Добро утро и от мен!  SadАз карам една доста тежка седмица - ОТНОВО. Още малко така и съвсем ще се побъркам.
Намали малко оборотите, бе жена! HugНе дават ли отпуски у вашта фирма?

Добро утро и от мен!
Ех, Вайлет, предполагам че си струва чакането по летищата да си изпие човек кафенцето на Шанзелизе Peace
Еврото, ти какво само намигаш и на тая работа само дъвки ли дъвчите Mr. Green. Дай да видим малко снимки от ориента. photo
Дидка, кога ще е готова кухнята. Скоро ходихме на гости, направили са си страхотна кухня, и аз пак се размечтах за моята...
За танците, моя бивша колежка ходи отдавна и много и харесва. И на мен ми се идва ама както съм се заформила след празниците може да скърша пода и от последния етаж на ДНА то чак в пицарията да падна... newsm68  261uu

# 246
Добро утро!

Рени, страхотна екскурзия сте си направили! Ама я не ни дразни много и дай повече снимки, поне да пооплакнем окото.

Дидка, мерси за кафто, аз си го направих баш по твой тертип. То е ясно, че скоро навън кафе няма да се пие в тази гадна зима, ами поне да е както трябва, та си сложих и аз една пръчка канела и сега му се наслаждавам. Flutter

Теди, не се преуморявай много. Я го дай малко на късо.  Wink

От мен хубав и спокоен ден!

# 247
...аз чакам кандидати за утре, иначе никаква среща не организирам Crossing Arms

Лони, забравихме се с тебе Tired

Мама Диди, като паднеш в пицарията - хапваш една пица и бЕгаш пак при нас  Mr. Green

# 248
...аз чакам кандидати за утре, иначе никаква среща не организирам Crossing Arms

Лони, забравихме се с тебе Tired

Мама Диди, като паднеш в пицарията - хапваш една пица и бЕгаш пак при нас  Mr. Green

Joy   Абе то май повече на пица ми се ходи отколкото на хора, та затова я споменавам. В лаком период съм и млъквам че ще разваля дисциплината...   chef За кога викаш е срещата?

# 249
Среща ли ще се заформя чувам  Grinning  зависи в колко часа ще е само  Hug
Диде,при Мимето ли ще ходите?Да няма бебе вече  Heart Eyes
Ето малко парижки снимки от мен Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210492ю

# 250
Ренка, много хубави снимки Hug

Да, в Мимето ще ходя - всеки момент я чакаме да роди Wink А ти...до кога си в Приказките? Понеже аз после ще чакам Миро да дойде да ме вземе и ако си у вас да мина или те игрушките не са у вас Thinking

А за срещата, защо да не можеш да дойдеш newsm78

...за Париж, МирОто каза, че мен ще ме заведен на Кючук ПариЖ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лятото сме канени във Франция от един приятел на Миро от Тунис, но чак долу - в Монтпелие ooooh!....чудя се сега дали да не отиваме там да живеем  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 12:52 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 251
Момичета,преди малко се чух с Катето(сливен).Имате и много поздрави от нея  Hug.В болница са със детето.На системи.Стискайте палци по-леко да мине всичко  Praynig  Praynig  Praynig 

Дидееее....пак ли ще сменяш жителството  Mr. Green  Пък не знам дали ще мога да дойда утре ако има среща,защото от 12.30 до 16-17 ч. ще съм плътно заета (на работа).Днес не знам докога ще съм на работа,ама по-рано от 17ч. няма да си ида.Ама когато и да идеш-няма проблеми.Днес сме по до късно...до към 19-20 ч. може би ще има хора.
Лонка,какво стана със фитнеса?

# 252
РЕни, утре среща няма да има Wink ...само който ходи на народни танци Laughing

Милото детенце - дано всичко е наред и се оправи бързичко Praynig
Кате  Hug

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 18:22 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 253

Peace

Стискам палци бързо да се оправи Катиния Митко.  Praynig

# 254
ММММ много красиви снимки  newsm10

Общи условия