...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 110
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Лони, забравихме се с тебе Tired
И вие ми липсвате, но нека да се доизлекуваме, да не сеем зарази с Гоги и ще ти звънна да се видим на по кафенце.  Peace

Лонка,какво стана със фитнеса?
Рени, благодаря!   bouquet Тръгнах там и съм много по-доволна от предишния. Оказа се, че там само съм си давала парите на вятъра без кой знае какъв резултат. От тук за сега съм доволна, този човечец ми спира тока, но поне полза ще има.
Много благодаря за виртуалната разходка из Париж! Страхотно!

Абе, къде изчезна Ивето?

Дано Митето да се оправи бързо и мама да не се притеснява много!  Praynig Рени, ако се чуете с Катето, прати й много поздрави и кураж от нас!

# 256
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас аз най сетне седнах на компютъра. Моя син снощи вдигна температура 38.5 поддържа я почти цяла нощ до преди малко нямаше нищо и пак 37.5 ужас направо се чудя какво да го правя вкъщи всички сме здрави той не е излизал навън от незнам колко време и от къде го лепнах ме това.Мислех си че е от зъбки но  тогава нали не се поддържа постоянна температура аз съм нямала такива проблеми с каката дано не е вирус че #2gunfireОх забравих снимките от Париж са страхотни то поне като не можем отиде там да го разгледаме поне виртуално.За танци имам желание но нямам време.Дидка ти я организирай срещичката а пък компания за  newsm68 все ще се намери.Айде и на Катето момчето да се оправя бързо.Лек ден на всички че се забравих с това писане.

# 257
    E,какво става с Катето/Сливен/ ?Тази година  все на болници и върви  ooooh!,бързо да се оправя детето и да ги изпишат.

Рени ,мерси, че ни направи виртуални екскурзиянти-страхотно е ,че си видяла на живо всичко това.А и на снимката с Мона Лиза,чак прилика ви откривам с мацката  Peace.

# 258
РЕни, утре среща няма да има Wink ...само който ходи на народни танци Laughing

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Рени ,мерси, че ни направи виртуални екскурзиянти-страхотно е ,че си видяла на живо всичко това.А и на снимката с Мона Лиза,чак прилика ви откривам с мацката  Peace.

Бряяяяя....да взема да намеря някой художник да ме нарисува ли  Thinking Па след хиляда години всички ще ме гледат в някой музей и ще ме цъкат  Laughing
Шегувам се   Grinning

Лонииииииии,много,много се радвам  Hug Hug Hug Ти вечер ли ходиш?Радвам се,че ти харесва там   bouquet

Пеца,ужас.Дано не е нещо сериозно  Praynig

Бреее,все за болести слушам напоследък   ooooh!

Ивее,бързо да се явиш на отчет.Що тъй те няма,ааааааа?Питала ли си ни дали може да отсъстваш  Naughty Не може тъй  Crossing Arms

# 259
Ренка, в петък съм свободна и може да се видим Hug
Ще ходя да си правя лична карта - някой знае ли какви документи трябва да се носят  newsm78

Пеце, дано са зъбки и вече е добре малкия Wink

Ооооо...Жана Дарк, появи се Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ивето сигурно има изпити...щом не пише Tired
Иве, драсни два реда да знаем, че си добре Hug

# 260
  • Под Сините камъни
Ей за пореден път се уверих че в Сливен няма свестни лекари.Преди малко се върнахме от болницата нали Шишкова я няма то и замесничката е първа смяна и заведохме малчо в бърза помощ.Тъкмо влязохме в кабинета и влезна една мама със снимка на детето си лекуват детето от плевмония с гентамицин някакъв друг АБ през устата и вентолин но детето продължава да вдига температура вече 7-8 ден и оная вика на майката давай му течен аналгин за тем. по 7-8 капки  #2gunfireи нурофен и смени АБ с друг.Та да си дойдем на думата при нас било късно да е реакция от имунизацията макар че съм чела че периода е от 8до 15 дни след поставянето.Диагноза леко зачервено гърло.Лечение нурофен и течен аналгин нищо друго. #Cussing out :И какво правим сега лекуваме плевмония и червено гърло с едни и същи лекарства #2gunfire.Ужас.Дано не ни се налага често да попадаме на грижите на лекарите.Аз и сама мога да си лекувам децата без да съм учила за това а уж отиваш при специалист който да ти даде някакво успокоение.А и друго направи му основен преглед и останови че единият му тестис липсва #Cussing out.Ново двайсет както казват някой хора.Чак ме хвърли в размисъл newsm78.Ами сега да вярвам ли или не? newsm78Някой да е имал такъв проблем?Майките с момченца някога да не са напипвали единият тестис на детето ви а да се е оказало че всичко е наред.Спирам да ви досаждамче докато пиша и още повече се ядосвам.

# 261
no comment.... newsm11

# 262
Пеце, иде ми да се разспсувам като каруцар, макар че на частта с тестиса се изхилих. Какви са тези глупости. Ми все сме виждали м..де, нали щеше да забележиш?!? Абе какво да кажа - нямам думи  Crossing Arms Моята дъщеря също е на 9, а сина на 1 като твоите. И единия и другия са ми вдигали Т както Мирко. Обикновено изчаквам 3 дни и на 4 я нищо им няма. Давам само Панадол или Нурофен или течен аналгин (в краен случай при мн висока Т-за малкия 10 капки). Освен това много течности. Апетита им липсва и гледам ако искат да ядат поне плодове. Ако много се притесняваш - консултирай се с още някой пък newsm78 Дано се разминете налеко  Hug

# 263
... за жалост е така, но да ви кажа, че това не се случва само в Бг.
В Канада има такива случай и то не малко, но пък ме шашна това за детенцето а пневмония Sad Защо не го приемат в болница?

Дано малките деца Господ ги пази Praynig Praynig Praynig
А за тестисите - никога не съм ги проверявала newsm78

# 264
peca1218, спокойно. За зачервено гърло няма какво друго да ти дадат, а и не бързат с АБ. За другия проблем да ти кажа честно не съм го проверявала Велизар , детската лекарка го проверяваше когато ходихме на консултации. Отиди и на друг лекар за да чуеш какво ще ти каже.

вайлет, много готин weekend сте си изкарали  Peace! Лекичко ти завиждам!  Simple Smile

Утре ще има ли танци?

# 265
  • Под Сините камъни
Обедих се за пореден път колко са ни кадърни лекарите.Доста се бях претиснила за тестиса и преди малко след баня реших да видя какво ни липсва.И за моя много приятна изненада нищо не ни липсваше всичко си ни е там. HugНо все пак благодаря за информацията на всички мами.С мъжо реших ме утре да го заведем до Стара Загора на лекар.там лежахме от плевмония и разликата в лекарите е огромна.А за АБ въобще не съм мислила да давам.Но започнах да му давам сироп за кашлица за всеки случей

# 266
Здравейте, момичета! Hug
 peca1218, и аз бих те посъветвала да отидете при друг лекар. Все пак тази лекарка педиатърка ли беше? Мисля, че всичко ще е наред, само дето си потрошила толкова нерви.
 Дано и Катето(СЛивен) и Митето бързо да ги изпишат от болницата!
 Дидка КОДЖАБАШЕВА , да пишеш как са минали танците!
Ренка, снимките са страхотни. Подействаха ми зареждащо!
 Лека и спокойна нощ на всички!
 smile3524
 Болните бързо да оздравяват! babydust7

# 267
Лека вечер и от мен...че утре пак ще бъде безкраен ден.... smile3507 1dishes wash 1ironing newsm46

# 268
Къде сте бе поспалани?
Ааайде по едно кафенце за отскок  Wink

# 269
Добро утро!!! Вземам си кафенце, че имам нужда. Нещо тая сутрин ми е трудно отварянето на очите Sad Лек ден на всички!
Офф, и отпуск дават в нашата фирма и почивки, ама много работа ми се е събрала, че аз и уча сега, записах тази година, че ми признават всички семестри, изкарвам само още една година и съм с по-висок ценз Crazy. Затова ми дойде нанагорно, че освен на работа ходя и на лекции, а ми излизат вече и дати за изпити Shocked

Общи условия

Активация на акаунт