...СЛИВЕН - нова ГОДИНА, нов КЪСМЕТ...и отслаБВАНЕ момичеТА

• 18 131
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро  smile3507...Ренка, още в 7 съм на крак Joy

Някой да знае къде предлагат кухненски мивки, без в Даме Груев магазина Wink

...а да, май довечера пак няма да се ходи никъде, като няма желаещи newsm78

# 271
 Мерси за кафенцето!Рени,тия парижки снимки направо ги изядох,стахотни са!  bouquet

За танците -ще се включа февруари,че имам  много изпити този месец.

А Пеце,предполагам си писала поста си прекалено разтревожена,лично аз не виждам никаква некомпетентност в това,което си описала.Нормално е при температура и зачервено гърло да ви изпишат само нещо от рода на панадол,нурофен и подобни,а сироп за кашлица профилактично не бих давала никога.За тестисите знам,че се проверяват именно след баня,защото, ако е студено когато се извършва прегледа не могат да се опипат добре.

Стана ми много мъчно за Катето,дано да се оправят бързо!

# 272
На мен пък днес и вчера ми беше много студено нещо  Rolling Eyes не знам що тъй.
Мивки не се сещам в момента нещо.Забила съм откъм мисловна дейност  Crazy
В Даме Груев на Интерата нищо ли няма?

# 273
Дидка,ние живеем на квартира и нищо не ремонтираме и по тая причина в подобни магазини не ходя Laughing,но миналата година наши роднини обикаляха доста и в крайна сметка купиха от Ямбол,там било по-евтино според тях.

# 274
Добро утро и от мен!   newsm53

Днес е Антоновден. Честито на всички, за които този ден е празник- Антон, Антония, Андон, Дончо, Донка, Антоан...други не се сещам. newsm78

ТЕС smile3501, браво на теб - много си упорита.

# 275
Добро утро и от мен!

Да се оплача цяла нощ не сме спали. Като каза че ще реве, стряска се на сън и рев .....

Миналата вечер падна със стола, не успя да се удари, но се уплаши. И си мисля че затова се стряска  и плаче. И не знам защо като започна да се поти, вир вода стана.   Cry Cry Cry

Сещам се за Катето! Дано бързо да оздравяват!

# 276

Мивки не се сещам в момента нещо.Забила съм откъм мисловна дейност  Crazy
В Даме Груев на Интерата нищо ли няма?

Нищо интересно Tired Вашата от къде я поръчахте или я избрахте, където ви правиха кухнята Wink

Катико, то за танците май няма желаещи и може и аз февруари да се включа Hug
За мивките - едва ли ще мога да накарам МирО да отидем до там Tired

Севе, весихте ли го?

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 277
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !!!

# 278
Димо уж го веси, но си мисля да го заведа при една баба да му лей куршум.

Имаше един магазин в края на Раковска (или началото) , там където започва П.Хитов. Точно преди високите блокове имаше някакъв , но не се сещам за кухня или баня. Но може пък да провериш.  Там където работят кухни обикновено имат и каталог с мивки.

# 279
Провери също на ОНЬОра до автогарата.....Хайде чао и лек ден!  bouquet

# 280
Димо уж го веси, но си мисля да го заведа при една баба да му лей куршум.

Peace заведи го  Wink То и аз от кога се каня да отида, че съм като едно зайче и постоянно се стряскам Wink

За магазина Ню Стайл сигурно говориш, който е за бани Wink
Ходихме и там, но те предлагат само 2 каталога, каквито си има и нашата фирма, която ни прави кухнята Confused В интернет си харесах няколко модела, но как да си поръчам newsm78

Люси и там проверявахме  Laughing

# 281
Навивай Миро и отивайте с Ст. Загора или Ямбол.

# 282
Здравейте!

Вчера писах писах и накрая ..................всичко отиде по............ами днес пак.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Нека всички се болнички оздравеят Praynig че тия грипове са нещо страшно #Crazy направо ти сриват имунната система.

Заразихте ме и пак тръгвам на фитнес а за танците ще си помисля (хич не ги умея тия народните)

Мивки и бани има едни италиански до нас т.е. на бул. Цар Симеон (с/у бензиностанцията на Лукойл/ но не съм влизала

Е хайде на разходка ?

# 283
Привет!

Влизам специално да поздравя празнуващите днес:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛАТА МИ СЕСТРИЧКА - ЖЕН-ШЕН!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАМА КРИСИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

На всички останали пожелавам хубав ден!

# 284
Диде,нашата я взехме от Стара Загора.Избрах я зашото беше мнооого дълбока и широка...така,че като мия тенджери и тави да не ми се улива всичко  Peace Сега бих си взела миялна,ма на....де толкова акъл тогава   Tired
Бе хора....как така си "весите" децата  newsm78 Какво значи?Да не ги хващате за краката и надолу с главата...щото аз такава асоциация направих  Laughing
Лонкаа...вечер ли ходиш на фитнес?

Честит Рожден Ден на Жен-Шен!!!
Много здраве,щастие и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт