LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 44

• 75 644
  • 2 330
  •   1
Отговори
# 2 025
Момичета,днес някой пускал ли е поръчка?Сутринта някой писа,че картата му е била отхвърлена.Аз не мога цяла сутрин да поръчам.И понеже картата ми е нова и не съм купувала с нея а друга нямам искамд а разбера дали проблема е във вида на картата или в сайта??Картата е на Union bank Виза електрон.
Да знам дали да си правя нова карта,макар,че с това бебе няма кога да излизам пак по банки Cry

# 2 026
От 29.12 си взех днес поръчката, а от 17.12 още я няма.

# 2 027
Аз пуснах вече 2 поръчки днес Embarassed В "червената зона" май има нови намаления...
И мисля, че трябва да се спра вече, защото положението излиза извън контрол Crazy

# 2 028
Момичета,днес някой пускал ли е поръчка?Сутринта някой писа,че картата му е била отхвърлена.Аз не мога цяла сутрин да поръчам.И понеже картата ми е нова и не съм купувала с нея а друга нямам искамд а разбера дали проблема е във вида на картата или в сайта??Картата е на Union bank Виза електрон.
Да знам дали да си правя нова карта,макар,че с това бебе няма кога да излизам пак по банки Cry

Аз поръчах наобяд, получих потвърждение на майла, сега чакам фактурирането.

# 2 029
  • София
Няма проблем, ще ти я фактурират скоро.
А ръст 74, ще стане ли на дете на 1 година?

Зависи от детето, дъщеря ми е на 5 месеца и е 70 см. в момента. За годинка по-малко от 86 -94 не бих взела.  По-добре питай майката колко е високо детето! Peace

# 2 030
  • Mediterraneo

С хиляди мъки от вчера по обед едва сега успях да поръчам. Проблемът явно не е бил в картите ми , а в сайта  Peace

# 2 031
Моля дайте идея за хубава дамска туника

# 2 032
Продавам тази блуза.

Размер 162 е, но явно не отговаря, защото я взех за момче с ръст 153см. и не му става.

Ето размерите:
ръкав- 53,5 см.
дължина-61 см.
ширина 48 см.

Чаках си поръчката повече от месец , като дойде най-накрая половината неща са с неуцелен размер. ooooh!

# 2 033
Аз явно ще купувам дрехи за себе си като вляза във форма. Не мога да се ориентирам и тва е Rolling Eyes
Все пак ако тук някой носи дънки 30ти номер би ли споделил кой № дрехи си поръчва от Ларедута, че аз единственото нещо, което съм си купила след раждането са дънки №30

Вчера излизах да купя яке на детето, но не намерих това което търся и казах по телефона на мъжа ми, че ще поръчам от Ларедут-а, защото тук не намирам толкова малък размер и познайте - вечерта се прибира мъжо с якенце Joy Joy Joy Знае, че съм напълнила кошницата и само чакам да ми преведат майчинските и го хванало страх, яке за детето било чудесен повод за поръчка hahaha hahaha hahaha

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора. #Crazy

# 2 034

Аз току-що направих поръчка, не забелязах да прави проблем. Също съм с Виза.

# 2 035
  • Варна
Някой има ли впечатления от този потник? Чудя се кой номер да поръчам - за пуловери взимам 38/40, обаче някои модели са ми по-свободни, други пък по мен, незнам за този потник дали да не взема по-малкия  newsm78

# 2 036
mama Bobo , ами нищо не казаха, колета трябваше да бъде под 2кг и те май не можели да проследяват такива пратки и т.н.

с две думи на доверие, а реално той не се получи нали така

# 2 037
Някой поръчвал и е мъжки маратонки адидас? дали си отговарят?

предварително благодаря

# 2 038
Никой ли не знае какъв розов е точно този цвят-rose vif?  newsm78 Поръчах си панталон,ама не знам какво да очаквам.  Thinking

# 2 039
Ами, аз съм поръчвала. Мъж ми носи 43 и поръчахме този номер, дойде 43и1/3 са му много точно. Той каза, че следващия път би си поръчал един номер по-голям, но пък той обича да му е широчко на пръстите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт