LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 44

• 75 644
  • 2 330
  •   1
Отговори
# 2 040
Някой има ли впечатления от този потник? Чудя се кой номер да поръчам - за пуловери взимам 38/40, обаче някои модели са ми по-свободни, други пък по мен, незнам за този потник дали да не взема по-малкия  newsm78

За потнника нищо не знам, но виждам че имаме бебче - Честито!        bouquet

# 2 041
  • на пистата
Никой ли не знае какъв розов е точно този цвят-rose vifnewsm78 Поръчах си панталон,ама не знам какво да очаквам.  Thinking
май светло розово,поръча потурките,а, и аз се чудех на розовото и на края поръчах бяло

# 2 042
Никой ли не знае какъв розов е точно този цвят-rose vifnewsm78 Поръчах си панталон,ама не знам какво да очаквам.  Thinking
това каза гугъла
http://www.atelier-de-kitty.com/IMG/jpg/perle-plastic-rose600.jpg

# 2 043
  • София
Освен прословутите поръчки от 21, 22 и 23.11 които се забавиха много и още ги няма имате ли проблеми с други поръчки? Аз чакам от 08.12, 14.12 и 18.12 и няма нищо. Тези от януари не ги броя, макар, че вече и на тях им е времето.
И още един въпрос. Ако изобщо успея да напиша писмо на ларедута за липсващата пратка от 21.11, те по какъв начин установяват, че наистина не е дошла и че не ги лъжа  newsm78 Да не ме хлъзнат, че съм я получила?

# 2 044
  • София
Момичета какво значи "rembourré", речника не ми го превежда  newsm78

Става въпрос за тези два сутиена rembourré , non rembourré

# 2 045
Момичета,днес някой пускал ли е поръчка?Сутринта някой писа,че картата му е била отхвърлена.Аз не мога цяла сутрин да поръчам.И понеже картата ми е нова и не съм купувала с нея а друга нямам искамд а разбера дали проблема е във вида на картата или в сайта??Картата е на Union bank Виза електрон.
Да знам дали да си правя нова карта,макар,че с това бебе няма кога да излизам пак по банки Cry

С хиляди мъки от вчера по обед едва сега успях да поръчам. Проблемът явно не е бил в картите ми , а в сайта  Peace

И аз не знам вече ,на всеки час пробвам...май ще зарежа всичко и в понеделник ще си поръчам виза електгрон на ЦКБ,с тях поне става работата.

# 2 046
май светло розово,поръча потурките,а, и аз се чудех на розовото и на края поръчах бяло

И аз исках бяло,ама няма.  Cry Моя размер-най-малкия,има само черно и това розово.Иначе бели изглеждат супер.

Ми то готино бе.Каквото и да е!
Благодаря!   bouquet

# 2 047
момичета,кой беше кода който сваляше 15е от новата коликця и махаше доставката newsm78  5...нещо си

57983  Peace

# 2 048

rembourré - подплатен, мека чашка  Peace

Мамица - привет   bouquet
сега и аз да питам - пуснах поръчка (поне така си мисля) но нещо се прецака, щото се върнах да си проверя единият артикул и като капак имам всичките артикули в кошницата, имам "non facture" със същите артикули в "сюиви-то" и кода за безплатна доставка не го приема ве4е  newsm78
Аз си мисля, че не съм поръчала, ама шубето голям страх, че не са и за мен повечето неща  ooooh! Да чакам ли още? Туй беше преди обяд  #Crazy
hepl!

# 2 049
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-la-redoute-creation.aspx? … e&pagesize=16
Накой питаше за тези обувки, аз ги получих, 36 номер, този си нося и са ми точно, но са много изрязани и се виждат пръстите ми.
Някой да има впечатления за тези панталони?
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-vous-mesurez-moins- … e&pagesize=16
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme.aspx?productid=3240 … e&pagesize=16

# 2 050
А това    дали е с потника или само горното?

# 2 051
Аз пуснах вече 2 поръчки днес Embarassed В "червената зона" май има нови намаления...
И мисля, че трябва да се спра вече, защото положението излиза извън контрол Crazy
коя 4ервена зоона

# 2 052
  • Mediterraneo
Аз пък съм много заблеяна патка - вчера по не знам какви причини съм го поръчала това якенце на сина ми, а чак сега виждам, че е от момичешката колекция ......

Поръчах същия кожух за дъщеря си  Grinning

# 2 053
  • София

да не би да е с и без подплънки, само размишлявам.не съм сигурна

# 2 054
Освен прословутите поръчки от 21, 22 и 23.11 които се забавиха много и още ги няма имате ли проблеми с други поръчки? Аз чакам от 08.12, 14.12 и 18.12 и няма нищо. Тези от януари не ги броя, макар, че вече и на тях им е времето.
И още един въпрос. Ако изобщо успея да напиша писмо на ларедута за липсващата пратка от 21.11, те по какъв начин установяват, че наистина не е дошла и че не ги лъжа  newsm78 Да не ме хлъзнат, че съм я получила?

Нямам представа как проверяват, проверяват ли изобщо... newsm78
На мен засега само това са ми написали - изпратена на другия ден. А аз очаквах повече подробности.
А по повод всичкото това чакане от толкова много дати... незнам, много ми е съмнително вече... дали да не предприемем вече по-крайни мерки?!

Общи условия

Активация на акаунт