дали се е получило?

• 8 489
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
тест-
но цикъл няма

# 31
Zdr!
6te se polu4i!Trqbva samo silno  da vqrva6!
Az sa6to sam malko strqsnata i obarkana, za6toto dnes si napravix test i ima mnogo bleda vtora 4erta!
Za prav pat mi e i sega nqma da moga da zaspq ot valnenie dali se e polu4ilo ili ne!
Yspex na vsi4ki!!!  Embarassed

# 32
дидишонче знам как се чувстваш.И аз съм като теб закъснява ми 6-ти ден и моя тест е отрицателен.Ще почакам още малко и ще си направя втори.Успех Praynig

# 33
  • софия
gevi82
аз няма да правя втори тест а направо ще отида на лекар в понеделник... за кръвен тест.... ама то щом уринен не ми показва незнам и за кръвен...
Пожелавам на теб и на всички много късмет

# 34
  • Варна
gevi82
аз няма да правя втори тест а направо ще отида на лекар в понеделник... за кръвен тест.... ама то щом уринен не ми показва незнам и за кръвен...
Пожелавам на теб и на всички много късмет

ООо, при кръвния няма лъжа, споко.

# 35
  • софия
ми то всъщност незнам дали изобщо има смисъл от кръвен защото аз им имам вяра на тестовете. не са ме лъгали досега никога (за съжаление) може да ми закъснява от ... времето например

# 36
А какво ще кажеш за един видеозон аз мисля да ходя

# 37
  • софия
Ами незнам дали имам нужното закъснение Simple Smile иначе съм доста по навита от колкото за кръвен тест, щото ако бебчо го има е по добре да си го видя лично Simple Smile

# 38
 newsm51 Zdraveite mili moi novi priatelki izviniavaite 4e pi6a na latinica no poneje pi6a zad granica i mi e trydno 6tastliva sam 4e vi 4eta vsi4ki Peace  :bouquet:vsi4ki ste mnogo gotini ! [smilie=smile3501.gif]Ta za temata za beb4e :cry:ot meseci nasam se ma4im da si napravim beb4e no vseki pat se razi4arovam kato mi doide Zapo4vam da se iadosvam na sebe si  za6toto mnogo mislia po vaprosa i me pobarkva maja mi vika 6te izkyka6 nedei taka 6te stane newsm78 no mili priatelki az sam sigyrna 4e i vie ste kato men  :love:mnogo me obarkavat tezi temperatyri merenia i ovylaciata.Ot kakto vleznax v saita prekarvam mnogo got s vas newsm51 newsm68Poneje mnogo viarvam v Gospod  go molia da ni pomogne na vsi4ki nas koito s netarpenie 4akame da izpalnim jivota si s detence.Neka Bog da ni dade blagosloviata my!Neznam neiskam da se tormozia s mnogo mislene za6toto pobavno xva6ta6! Obi4am vi mnogo  Hug :Dyspex na vsi4ki i dano skoro imame pove4e bebeta v saita! newsm10  ylinfant 1stroller EFP

# 39
  • софия
Добре дошла, тук наистина всички мами са много добрички и отзивчиви и аз съм съвсем новичка , но май добре ме приеха Simple Smile дано при ттеб стане и не се налага дълго да седиш тук  Hug Hug Hug

# 40
  • Пловдив
Добре дошла, тук наистина всички мами са много добрички и отзивчиви и аз съм съвсем новичка , но май добре ме приеха Simple Smile дано при ттеб стане и не се налага дълго да седиш тук  Hug Hug Hug
Какво стана с теб Дидишонче, дойде ли ти ?
Дано не е и имаш хубава новина  Hug

# 41
  • софия
еххх... хубава новина нямам все още, утре съм на преглед, но хубавото е, че не ми е дошло все още  newsm08 newsm08 newsm08

# 42
еххх... хубава новина нямам все още, утре съм на преглед, но хубавото е, че не ми е дошло все още  newsm08 newsm08 newsm08
Късмет на прегледа и дано утре да имаш хубава новина! Praynig Peace Praynig

# 43
  • софия
дай Боже всичко да е наред и доки да ме зарадва...  : Praynig Praynig Praynig ужасно много Ви благодаря на всички ... прегледа ми ми е от 8 така, че като се прибера, веднага ще Ви пиша.

Аз предполагам, че ще ме гледа на вагинален ехограф, дали ми е достатъчно закъснението за да се види ако има точица Simple Smile*(6-7-8 дни) ???
newsm12 newsm12 newsm12 newsm12

# 44
Ще чакаме, ще чакаме  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт