Килограм след килограм топят се при Дюкан - 61 тема

• 20 769
  • 561
  •   1
Отговори
# 45
Оооооооо,Сън...мерси,4е ми каза...ама аз докато получа отговор и си го ядох...и изядох.. Embarassed
Ами за друг път ще знам,то така става с питане..леле,4е и за утре съм си приготвила,ама някой друг ще го яде,то е ясно...Ох,утре ща хрупам и зеленчук..ех,4е кеф...

# 46
Вчера изписахте цяла тема, днес никой не драсва и 1 ред.   smile3506

# 47
Добро утро и от мен,да се запиша в темичката преди да е излязла нова  Hug
Вещи,благодаря ти,перфектно си направила темичката ни както винаги  bouquet

Честит имен ден на всички именяци днес

Вани ник,честит имен ден,пожелавам ти вълшебен празник  Hug

Отивам да чета старата темичка,да видя какво съм изпуснала и пак ще се върна  Grinning
Вчера изписахте цяла тема, днес никой не драсва и 1 ред. smile3506
Има време,чакай да се разсъним  Hug

# 48
Здравейте, не си мислете, че съм се отказала, защото НЕ СЪМ!!! Карам напред с кафенце и варени пилешки крилца Joy Joy Сега мисля вече да се претегля, пък да видим какво ще стане. Не можах да се добера до компа през почивните дни, та затова днес ви се отчитам. Та, резултатите са: минус килограм и половина. НО и това е нещо, да не е без хич  Rolling Eyes Mr. Green Продължавам напред все така стриктно и дано да има по- добри резултати като започна фаза 2 Peace

# 49
Ние верно сме рекордьорки по бързо писане! Mr. GreenАз докъто сладко сладко спинкам,Вещи пуснала нова темичка,че и до 3 страница сте стигнали Shocked.Вещи мерси за темичката и че си ме включила в табличката,аз все щях да те моля,но все забравях EmbarassedЗа следващата темичка ще ти дам всички данни. Simple Smile
Мише HugНевероятна си!Толкова лъчезарна и толкова слабичка  bouquetПоследната снимка трябва да я продадеш за реклама на дънки. Mr. GreenСупер си!  bouquet
vani_nikЧестит имен ден! Hug
Сън как си мила?
Стаси честито намаление! Hug
Жедира след малко ще си правя твоя сандвич! Hug
Кри как ли е Sad

# 50
Здравеите  bouquet
Честит празник на всички именници!Много здраве и с гордост да си носите името Hug
Днес отново на работа....искам още малко ваканция Joy
Вещи,благодаря за поредната чудесна тема!Радвам се ,че вече и аз съм в списъка:)
Сънче,Бачи ,пазете си ръчичките...Ще ви мине като на Дюканки Heart Eyes
Мишето, ПРИКАЗНА  bouquet
Маика заика,Цветенце,Лора   Hug
Успешен ден  bouquet

# 51
  • София
Здравейте момичета и честит имен ден на всички именници!

Много пишете, за пореден път се изумявам! Вещи не те ли заплашват модовете понякога?

# 52
Каквото и да кажа, обаче сантиметрите се намаляват. Което е най- хубавото.Мисля, че постигам каквото искам.  Hug
Pokcu, благодаря!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 09:31 от Stansi

# 53
ЖедираHug
Станси, добър си ти е резултатът!  Peace
Рокси, добре съм, мила!  Hug Не ме боли, само ме сърби ръката, където ми биха ваксината против тетанус.  Crazy
ДжуфкаHug

# 54
Добро утро на всички!

Вани ник--честит имен ден Simple Smile Hug
днес детенцето ми има имен ден та и аз да почерпя newsm64   party023  cook  cook (днеска пак гости и ще се скапа пак от готвене)
мога да се похваля с 500грама свалени  още Laughing

# 55
  • София
 Добро утро и Честито на всички празнуващи днес   bouquet
Аз си пиинах млекцето и кафенцето вече и сега отивам за ново кантарче и трици  Simple Smile
 Хубав ден на всички  Hug

# 56
Добро утро,
няма кой да сложи кафенце тази сутрин!
Затова пък аз черпя:

Моята сладурка Ивето/Ивелина/ днес има имен ден! Както и баща ми-Иван!Ех, какъв хубав ден! Laughing
Ще ви почета малко и се връщам да си допиша!

# 57
  • София
Добро утро момичета!  bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи!

Вани!   Hug

# 58
Лейди, честит имен ден на детенцето ти!  Hug
Цвети, честит имен ден на Ивето и на баща ти!  Hug
Да са ви живи и здрави!
Инай, Мише,  Hug

# 59
Мише,леле каква страшна мацка си   Shocked  Party
Рокси,успех,дано ти се получи  thumbsup
Сънче,ти си знаеш  newsm76
Пускам по-хубава снимка на сандвича
И какво закусвах днес  Mr. Green

На който му липсва сладкото да не се тръшка,това е сладоледено малиново парфе,с глазура от кисело мляко култура с нескафе,блата е много тънко дюканско кексче,е няма такава вкусотия,пробвайте  Peace
Цвети,честит имен ден на детенцето и мъжа ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт