Отговори
# 135
Пак съм аз  Hug
Извинявайте, че ви натоварих с моите грижи  Embarassed, но направо ще експлоадирам - трябваше да споделя с някой  Rolling Eyes Все още крия от родителите ми, докато разберем как ще се развият нещата Cry Преди малко сестричката ми е дошла в съзнание - оказа се, че тя първо се е блъснала с колата /не разбрах къде/, а след това се е скрила някъде и пила хапчетата  ooooh! Сега е със счупен крак, някакви травми на врата или челюста, заради които не успяхме да говорим  - не можем да разберем хубаво приятеля й за точното състояние, и той е доста притеснен. Всъщност лекарите са казали, че не е успяла да поеме много от лекарствата, дали са помогнали болките, които е изпитвала, може би е припаднала, или просто се е вразумила в последния момент  Thinking Незнам, нямам никаква идея. Най-важното в момента е, че поне имам някакви новини и се надявам, че нещата ще вървят към подобрение Praynig Благодаря ви за подкрепата   bouquet - много ви обичкам и ви се извинявам отново, че прибързано писах и ви натоварих излишно. Аз ще чакам с нетърпение да чуя гласчето на сестричката си   Praynig , и да се надявам, че ще намери сили да се пребори с това, което я измъчва  Praynig

Hug Heart Eyes

Нана, поздравления и от мен  Peace Много се радвам за теб и ти желая много късмет и успехи  Hug

# 136
ВСТ80, като втрещена съм, направо не знам какво да кажа, освен че ми се иска да те прегърна в този тежък момент. Думите ми засядат в гърлото, дръж се и бъди силна! Не бързайте със заключенията!
Нана, много се радвам за теб, крайно време беше да ти се усмихне късметът и да дойдат ведри новини!

# 137
Oх Мадонке,
милата, много те прегръщам, слънце!
По принцип има голяма вероятност ти да имаш антитела към рубеолата, още от твоята ваксинация. Тук всеки гинеколог прави тест при установяване на бременност, дали се налага да се повтори специално инжектирането на антитела срещу рубеола, заради първите три месеца от бременността. Всички знаем, че гинеколозите в БГ не го правят този тест, за съжаление. От друга страна имам приятелка тук, която сега чака близнаци, също юни е терминът, и на нея два пъти я ваксинираха с антитела, но не захвана  Laughing Тоест така и не образува антитела срещу рубеолата. Така че и това не е гаранция  Naughty Другият момент е самата ваксинация на детенцето, която е вече от доста специалисти оспорвана. И аз я направих на Начи, ама не бях с чисти убеждения, по скоро от страх. Възможно е Норито да е развила рубеола заради самата ваксинация  Thinking Това е напълно възможна хипотеза! Относно розеолата, тя се изкарва при над 95% от малките деца, няма странични въздействия, от три до пет дни много висока Т, която не може да се свали, след третия ден излиза много ситен дребен и незабележим обрив по тялото, остава имунитет завинаги. В БГ повечето педиатри не са чували за нея и изписват антибиотик, но всъщност не се предприема нищо, освен ако Т не задмине 41. До 40 градуса, ако детето не е склонно към гърч, може да се поддържа с компреси и без лекарства. Така както описваш ситуацията, ми се струва, че самите лекари не са много убедени в поставената диагноза. Затова успокой душата си, без да знаеш дали е наистина страшно! Мисли за малкото бебченце в теб, че ви трябва много спокойствие и да не се натоварвате с отрицателни емоции!!!Ние всички сме с теб и стискаме палци!!!  bouquet

# 138
  • София
VCT80 стискам палци всичко да се оправи, дано сестричката ти се възстанови физически и психически много бързо  Praynig

Нана - честито   bouquet

# 139
ЧРД, Cvetyab
Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години свой рожден ден!

# 140
  newsm51 smile3510 bdbaloniЧестит Рожден ден на ЦветяБ! bdbaloni smile3510 smile3510 newsm51ВСТ-Това са все пак сравнително добри новини.Така както ни го разказваш,мисля че сте се разминали с най-лошото,което е и най-важното.От тук нататък нещата ще се подобряват. Praynig Hug Heart Eyes
Марго-на Марти от Редута и поръчвам 81 и 86,все по-често 86 ,като на всяка фирма размерите са различни Thinking  Ама и тя е доста дребничка,все още няма 10 кг. Crossing Arms

Много ви прегръщам и ви пожелавам хубав ден изпълнен с положителни емоции,усмивки и добри новини.

# 141
Честит РД на cvetyab! Много здраве и щастие й желая!  bouquet  newsm67
Нана, честито! Пожелавам ти много професионални успехи!  Peace   bouquet

Vst_80,силно те прегръщам и се надявам всичко със сестричката ти да е наред и да възстанови бързо и физическото си и психическото си състояние.  spoko  Hug

# 142
  • София
vst_80, всичко ще бъде наред! Пиши като имаш новини  Hug

cvetyab, честит рожден ден!

Аз пък пипнах гадния грип и след три дни висока температура и ужасна хрема и гърлобол съм по- добре, но заразих Марти и това му е третото боледуване в рамките на 1 месец, миличкия. Натъпкахме го с всякакви лекарства.

# 143
  • София
Честит рожден ден на ЦветиАБ! Бъди здрава, обичана и много щастлива с твоите мъжлета!!!

# 144
  • София
Вст, много мъчно ми стана като прочетох  Cry Дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig Не се обвинявай - не може причината за това да е вашето посещение! Прегръщам те силно!  Hug

# 145
  • София
Пропуснах - честита нова работа на Нана!   bouquet

# 146
Нана, честито  bouquet Пожелавам ти много успехи и дано си доволна от новата си работа Peace
ВСТ, не знам какво да ти кажа Cry Пожелавам на всички ви кураж и дано сестра ти се оправи бързо Praynig И аз смятам, че не бива да се обвиняваш. Сигурна съм, че сестра ти много се е зарадвала на вашето гостуване Peace

# 147
  • София
vst_80, как е сестра ти? Elwing, а вашите? Мисля ви много, да знаете  Hug

# 148
Вст,дано всичко се нареди добре със сестра ти!

Нана,честита нова работа!

Честит рожден ден на Цвети АБ!

# 149
  • варненка от София
От онази вечер нямахме нет и гледам темата се запълнила с новини, добри, лоши, ужасни......

Искам да честитя празника на Цвети, ЧРД и много здраве, щастие и любов ти желая.

На Нана, поздравления за новата работа, да напълните касичката с парички и да постигнете мечтите си, да си набележите нови цели и те да бъдат бързо преодоляни!

Мадонче, не се познаваме лично, но много си ми на сърце! Приеми цялата позитивна енергия, която мога да ти предам на теб, на неродената кокона 2 и на сладката кокона 1. Предполагам при Кирязов ходихте на частно, неговото становище какво е?

ВСТ 80, най-ми е трудно на теб какво да напиша. Това, което си споделила е наистина потресаващо, надявам се да премине проблема, сестра ти да успее да се справи с физическата болка и с душевните терзания, защото най-вероятно тя има такива. Вярвам, че с много любов и спокойствие нещата ще се наредят.

За нас ще пиша друг път....

Общи условия

Активация на акаунт