Отговори
# 285
  • София
   Много ти благодаря за отговора. Питам защото аз не съм поставяла все още тази ваксина и след случая с рубеолата и това за което споделяш ти май изобщо няма и да я поставя.
   Ще се радвам напролет или лятото да се видим отново, много поздрави на малкия герой Hug

# 286
Спинки,не са хубави тези новини.Дано успеете да се преборите с болестта успешно и без последствия!Ако се нуждаеш от каквато и да е помощ,разчитайте на нас.

# 287
  • София
Спинки, много ви гушкаме!  Hug Дано наистина да е сбъркана диагнозата!  Praynig Praynig Praynig Д-ра, при който ходим допълнително - Масларски, е ендокринолог и е много добър специалист. Ако не сте се насочили към някой - препоръчвам ти го! Работи във Вита. Ще ти дам повече информация, ако решите.  Hug

# 288
  • София
Спинки  Hug Hug Hug Стискаме палци с Калоян всичко да се подреди и Ивчо да се подобри.

kabzimalka , ако диагнозата е вярна за съжаление диабетът е нелечима болест. Синът на моята кръстница е с диабет с 4-дневно инсулин вече 28 години /сега е на 34/.

# 289
spinki силно те прегръщам мила, теб и твоето слънчице  Hug Heart Eyes

# 290
  • варненка от София
Кураж, Спинки! Много прегръдки от нас!  Hug Hug Hug

# 291
 Спинки-дано наистина сте с неправилна диагноза.Дано!Как така едвам го спасихте-звучи ужасно страшно?  А каква е връзката с   неяденето,че нали и Марти едвам слага залък в устата си и ми стана много притеснено,какви последствия може да има от това.Пожелавам ви най-бързото и безпроблемно възстановяване! Praynig

# 292
Исках  много да пиша, но след  тази лоша новина от Спинки..... Sad
Кураж, мила.Стискаме палци на теб и Ивчо  Praynig.Дано наистина диагнозата  е сгрешена Praynig Praynig Praynig.В първият удобен момента елата до София за второ мнение.

# 293

Общи условия

Активация на акаунт