Отговори
# 270
  • София
Лелеле децата са страхотни   bouquet
Не знам кой е снимал и с какво, ама евала на фотографа /Блу май са твое дело Wink / на тая снимка Гого ми напълни душата и очите  Hug  Heart Eyes
http://picasaweb.google.com/blueeye.batpep/HmuYHG/photo#5155298654261049298
просто снимката е велика!!!
така е  Heart Eyes
но е важен и модела  Hug
Абсолютно, точно това имах предвид  Hug  bouquet
Heart Eyes

# 271
Ама и Ивчо никак не лъже Wink голям чаровник  Heart Eyes  bouquet
Само като го видиш какви любопитни очички има  Heart Eyes
http://picasaweb.google.com/blueeye.batpep/HmuYHG/photo#5155298697210722306

# 272
  • София
Ама и Ивчо никак не лъже Wink голям чаровник  Heart Eyes  bouquet
Само като го видиш какви любопитни очички има  Heart Eyes
http://picasaweb.google.com/blueeye.batpep/HmuYHG/photo#5155298697210722306
аа, тук е смешничък  Laughing

# 273
Ей забравих да ви почерпя за днешната годишнина - 11 години брак!
Звучи страшно нали  Mr. Green
Да ви е сладко:

# 274
MamaMargo наздраве за вашето семейство! Само любов и разбирателство и повече щастливи мигове! newsm51

# 275
  • София
Честита годишнина, Марго! Щастлив семеен живот и много радости с вашите слънца!

П.П. наистина звучи стряскащо 11г   Wink

# 276
Честита годишнина и от мен MamaMargo!
Още поне 111 да сте заедно и да се обичате!
Heart Eyes Hug

Елфче, къде го видя смешно детето, я го виж само колко е чаровно  Heart Eyes

# 277
MamaMargo честита годишнина  bouquet Още мнооого пъти по 11 години да споделите заедно  bouquet

Не е толкова страшно, ние ви гоним Wink

# 278
  • гр.Добрич
Момичета, не съм чела от цяла седмица, но това е защото имаме голям проблем. Ивчо се разболя много сериозно и се оказа че има диабет. Тъй като нямаме други в родата си мисля че ключа към тази болест е паротитната ваксина. Така или иначе няма отговор.
Положението беше много зле и едва го спасихме. Пробелма е че трябва да се храни 6 пъти на ден а той не иска абсолютно нищо да яде. Това застрашава живота ми защото 4 пъти на ден бием инсулин. Уж се беще подобрил и щяхме да пътуваме в неделя за София, но от събота двига много висока Т и има диария. Това още повече го скапа.Просто нямам сили вече, а сме още до кривата круша. Тази вечер се прибрах малко да си почина и така.
Изпращам ви много целувки на всички и дано следващия път се включа с по-добри новини.

# 279
  • София
  Спинки дано нещата се подобрят и скоро да имаш по-добри новини  Praynig. Кога ще идвате до София, за изследвания ли? Защо смяташ че е от ваксината? Ще се моля Ивчо да се подобри и да започне да хапва по повече. Целувки и от нас, пращам ти много положителна енергия  Hug

# 280
Спинки, дано диагнозата поставена в Добрич е неправилна.... стискам палци да е така и всичко да е наред!

ПС. - Какво ставва с нашата тема направо незная.... само неприятни неща се случват...

# 281
  • гр.Добрич
Айла, мисля си че е така, защото всички ме питаха дали е карал някоя от тези болести, дали е имал контакти с такива хора и подобни въпроси. Отделно четох и за други такива случаи, но на по-големи деца при реимунизацията. След като бихме ваксината на Ивчо му се подуха лимфните възли малко, но тогава доктора каза че няма връзка. Сега си мисля че може би това в комбинация с някой вирус е отключило болестта. Чакаме да мине диарията и тръгваме за София, защото там има клиника в която обучават и родителите как да се грижат за такива деца.

# 282
  • В ЛЮтеницата
spinki  Hug  Hug Hug

# 283
  • гр.София
 Права си,Кристиана,ужасна ни е темата.
 Спинки,в болница ли лежите?! Дано да започне да хапва Иво .
 За пръв път чувам ваксина да отключва диабет.
 Стискам много палци да се закрепи бързо...

# 284
  • София
spinki, дано всичко да е наред!  Hug

Марго, честита годишнина!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт