Отговори
# 240
Ама вие да не си помислихте,че така ще ви се раzмине?Иzтреzнях и сега ви почвам че имам мноого да наваксвам.
Честит рожден ден на дълга патерица на ЦветиАб
Мама Марго направо си помислих,че е пролет вече, благодаря ти zа настроенито.Намери ли банските?Целувки на Ели,те им са дебели главите и Сашо колко е падал на неговата
Нана в голямо напрежение ни държиш. Счупиха ми се палците да стискам и тъкмо почнах да спя,сега пак беzсъние.Ама айде честито каквото и да е,щом е хубаво. И аz мисля,че момчетата по_лесно се гледат,какво ще кажеш zа Ясен (доколкото zнам е бг име)
Блу имай малко милост към хората със слаби сърца.
Валя чакам конкурса да видя какво си направила. Я дайте с елен@ малко уроци.Аz бях чела форума на ФШ и уж всичко раzбрах,но като почнах да практикувам,нищо не стана.
Пепър и Марулка страхотни проиzведения правите,дайте още. Аz ще се присъединя към Елфчето и Мадонката никакъв талант нямам.
Анди много яко е това с пеенето.Каили честит нет.
Албена моят нос е една от любимите играчки на Сашо_ шипе го,хапе го и иска да бърка вътре.Даже се сърди и ми се кара,ако не му поzволя.А беz да ме ухапе по носа не zаспива,така че се свиква.
Миленка дай малко видео де.Тя и Велмар щеше да пуска иzпълнения с шейна,ама се покри нещо.ААА така не може Naughty Велмар твоята красавица си е генийче,дай сега и гениалните иzпълнения на майка й да видим де,zащо се срамиш толкова?
Бланк похвали се нещо и ти де. Ади ми се губи,или?. Мадонкеее въzхищавам ти се на оптимиzма и роzовостта,която лъхаш.Продължавай в същия дух.
Елфче и беz далак се живее добре.На мъжо му го иzвадиха преди няколко месеца.Оттогава почна да помага в домакинството,глеzи ме,повече време с детето прекарва.Само хубави неща прави беz далак  Mr. Green гадна съм,ама той си го zаслужава. Радвам се,че са иzписали жената на девера ти,него сигурно zаради ОП по_дълго ще го държат.Ама май всичко на добре отива Praynig.
ВСТ иzтръпнах,когато прочетох, какво се е случило на сестра ти.Но и при нея май се оправят нещата. Може наистина от катастрофата да е била в шок,да е тръгнала да търси помощ и да се е иzгубила.С посещението си блиzките на приятеля й й покаzват обичта и zагрижеността си,от които несъмнено има нужда сега.После като отиде и майка ти,тъкмо по_дълго време ще е zаобиколена от грижи на блиzки хора.Дано бърzо се оправят счупванията и да не останат белеzи  Praynig
snejko zдравей.Присъединявам се към въzмущението на мама Марго. Къв е тоя бе?Нещо не е ли много маzен всичко да иска.Не му се давай,иzобщо не те zаслужава. И какво zначи баща й не я пуска в Сф? Ами майка й пуска ли я в Габрово? Много неща мога да кажа по темата,но сигурно няма да ти е приятно да ти се бъркам в личните работи,zатова млъквам. Бъди силна,каквото и да решиш,ще те подкрепим  Hug
Ох айде стига толкова,вас ви иzморих,аz се иzморих а пък вие сигурно вече си мислехте,че сте се оттървали от мен Mr. Green
Лека нощ

Винаги ваша Бахина

# 241
Добро утро от мен!

Вече си пия кафето пред компютъра с надеждата,че Тони няма да ме изгони за да си гледа филмчета. Напоследък от него не мога да седна на компютъра дори да изиграя някоя игра. Като го приспя следобед ще разглеждам снимки и аз ще кача малко наши да ни видите.
 Много събития са се случили само в тази тема - хубави,лоши и още по-лоши. Надявам се да не изпусна някой.

Мадонка радвам се за положителната енергия, която усещам в теб. Съжалявам за преживените тревоги и наистина мисля, че резултатите от изследванията ще бъдат добри. Ако си изкарала рубеола като дете,няма вероятност сега да се заразиш. А и се съмнявам че Норчето е била с рубеола,след ваксината.Много  Hug Hug Hug за вас тричките.
Елфче радвам се че близките ти са по-добре. И наистина е късмет че детето не е било с тях.
vst80 голям кошмар сте преживели след хубавата ваканция. Радвам се че сестричката ти е по-добре и не е било опит за самоубийство,както ви уплашиха. Травмите ще заздравеят лека полека и се надявам да бъде заобиколена от много любов.
Нана честита нова работа.Сега чакам да ни кажеш и каква точно ще бъде тя. Hug Да е доходоносна и удовлетворяваща те, за да ходиш с удоволствие на работа.
snejko съжалявам,че при теб нещата вървят в такава посока.Надявам се поне да не ти създава проблеми с детето,след като е решил да се изнесе.

По-късно ще се включа пак,че дребния почва да нервничи че не му обръщам внимание. Wink
 Hug за всички в този снежен и студен ден.

# 242
Имах си хас и дете с фамилия Бах да не е музикално  Mr. Green

Кайли много хубав нов аватар! Heart Eyes

# 243
Здравейте и добро утро!То вече е ден ама ние много се успахме ,късно закусвахме и сега готвя за обяд ooooh!
Все се каня да ви питам всички за яслите.Ходят ли децата ви?Аз все още не съм го пуснала и се чудя дали лятото ,дали есента?Кака премина адаптацията или преминали изобщо?Моят Хриси е голам "мамчо" и незнам ,дали ще свикне?Лошото е,че трябва да си търся работа а него няма кой да го гледа.................... Tiredпък е мъничак и не ми са дава ама няма как...........Та моля споделете нещо по темата ,каквото и да е!Ще съм ви благодарна.

# 244
Кайли много хубав нов аватар! Heart Eyes

Благодаря!  Hug

Вече не стои на едно място като го снимам и е голямо постижение да направя хубава поза. Като види че ще го снимам и веднага иска фотоапарата. Grinning
Много музикални дечица си имаме.Тони има предпочитания за песни, но не пее, а показва с ръце и тяло какво иска. Показва животни на картинка и за някои имитира какво правят.Предпочита да си играе с колички и в момента ги бута под леглото,след което ляга на земята и вика "дай". Спи само следобед от 13-13,30 до 16-16,30. А вечер заспива чак към 23 ч. и то след като всичко е загасено,а понякога и след като му се скарам. Почти не спи в леглото си,вечер като се размрънка признава само мен и трябва да го гушна, а после заспивам преди него и така той си остава при нас. Незнам как ще се отучваме,но така ми е по-лесно и успявам да се наспивам. Но си признавам, че понякога го вземам при нас в просъница и сутрин се питам кога съм го взела при нас. Вече си отваря сам вратите на стаите и обикаля,което ми е проблем,защото не отоплявам всички стаи. Научи се да стои на компютъра и да гледа филмчета. В момента му е любим за едно пингвинче "Happy feet" .

# 245
Имах си хас и дете с фамилия Бах да не е музикално  Mr. Green

Joy
Ееее само zа това точно не се бях сетила.Ама ако Сашо е Бах, другите сладури тук трябва да са Моzарт на 3та степен.

елена82 бих го дала с удоволствие на ясла,само да му намеря място. Те всичките момченца и малки и големи са си мамчовци,ама все някога свикват.

Момичета имам и аz радостна новина нямаме лоши болести.Не ме питайте какво имам предвид,че като се похваля нещо и после на обратно става.
Лек ден на всички

# 246
  • у дома
оппа, ние се прибрахме от страхотна срещичка с люлинските мами   bouquet ния заспа в колата и я чакам да се събуди, за да яде  Laughing

естефстфено, нямаше подаръчета да извънлюлинци Crossing Arms ама хайде от мен да мине, няма да има глоби, щото Лора ни почерпи  Mr. Green  Mr. Green

отивам да свалям снимки, клипчета  Hug   bouquet подробен разказ неочаквайте от мен  Mr. Green

най-сетне Kaili да се онети   Laughing  Hug snejko  Hug   bouquet

# 247
  • В ЛЮтеницата
И Лора вече спи. Пак се опита да умори майка си. Но поне показа на всички какъв е дзвер - не, че някой ми съчувстваше - свещите, та свещите  Mr. Green. Как да ви ги покажа на живо - на картинка изглеждат по-хубави  Twisted Evil.
Беше приятно да си поръчаме по едно кафе - щеше да е още по-приятно да успеем да го изпием заедно, но определено има напредък и още малко да порастнат - ще стане  Peace. Elwing се появи още спяща в последния момент, но двамата мъже - Ивчо и Гого - показаха колко лесно е да си мъжка мама.
Софийката определено е с най-лъвски характер - знае точно какво иска (между другото - забрави си книжката с мъдрости! Цитат: "Ако някой казва, че спи като бебе - значи никога не е имал бебе"  Mr. Green)
А Лора си е рак отвсякъде - тя не иска, но не знае какво.
Ния както винаги беше послушна и игрива.

За детска ясла - засега не мисля - евентуално от септември, а дотогава ще е на бабин дом.

# 248
# 249
  • София
привет на всички и от мен   bouquet

дано тази седмица да имаме само хубави новини.

Snejko много съжалявам за случилото се между вас. Но не се давай на съпруга си - в крайна сметка, ако иска детето си, да си беше стоял при майка му   #2gunfire
А това, че той не ти дава детето - при развода ще отсъдят на един от вас родителските права - почти винаги това е майката, той ще има само определен режим да се вижда с бебка. Така че, ще може да си я вземеш, ако правата са за теб. Особено след като развода ще е по негова вина. За съжаление това е съд, но обикновено отсъжда в полза на майката, така че ти стискам палци   Hug

# 250
  • София
Привет!  Hug
Ние с Ивчо наистина отидохме на срещата накрая  Blush , ама като спим до 10.30ч. Все пак успяхме да се видим с всички, макар и за много малко. Блан, книжката с мъдростите е в мен, да знаеш. това със спането като бебе не съм го прочела още, но и аз съм се чудила винаги що им е хрумнало такова сравнение Thinking  Joy
Бахи, радвам се, че "нямате лоши болести" и че се разписа!  Hug Остава сега и Дриймс, Дани, и Бубчето да драснат по някой ред...  Rolling Eyes
Кайли, наистина ти е много сладък аватара  Hug

# 251
  • София
еее, супер снимки.

айде някой път да направим сбирка в събота или неделя, че да можем да се дойдем и ние при вас.

Та да се присъедини и палавият Миташки Пантата ..... Wink

# 252
  • гр.София
 Ох,още не мисля да гледам снимките,т.к. искам да забравя срещата поне за малко. Аз излязох от клуба с чувството,че съм кОпала на полето.
 Какво ти кафе ,Пепър,-добре,че си събрах акъла и поне се сетих да си платя. А чак сега вече се сещам и да ти благодаря за идеята,за организацията,за черпенето  bouquet. И на Лора благодаря,че не издра на София очите,след като същата я оскуба.Поне да се бяха сбили за мъж,пък то-заради спорта само.
 Свещите няма да избягат. Исках да питам,как вграждаш вътре фигурки,а ароматизираш ли ги? И всичко това е от чисто любопитство-хич не смятам да лея свещи.
 За розовата книжка-утре ще водя натам Пепи на зъбар и ще си я взема.
 Ния на Блу е вече напълно социализирана Peace
 Гого блажено се протягаше и  излежаваше върху цветните топки.
 Ивчо-еми оставихме го на Лора,да го разсънва.

Елвинг, ОК за книжката. Тя е нашата библия. Вече втора еднаква купуваме,София изкара цяло море с първата в ръка-нонстоп!!! Като някакъв проповедник ходи и я разлиства по улиците.

# 253
Здравейте!
Точно да напиша, че ще чакам снимки от Люлинската среща и Блу ги е пуснала  Grinning. След малко ще разглеждам.
Ама освен, че нашите деца са най-красиви, май и майките са най-талантливи. Страхотни свещи Пепър и на Марулка рисуванията са много хубави. А, за ФШ-ките няма нужда да коментирам. Браво, момичета!
snejko и аз, както всички останали се надявам тази промяна в живота ти, да е за добро, а най-вече да успееш да вземеш Емили при теб  Peace.
Vst_80, радвам се, че сестричката ти вече си е вкъщи и че първите ви предположения не са вярни. Пожелавам й бързо възстановяване  Peace  Hug. Elwing и на девер ти, също.
Kaili, радвам се, че вече ще си по-често сред нас  Grinning. И Сашко вече като види, че тръгвам да го снимам и иска да вземе апарата.
Бахи, много хубаво, че нямате лоши болести, каквото и да означава това  Hug.
Моите деца нещо май се опитват да се разболеят. И двамата подсмърчат, дано се разминеме само с това.
Хубав ден!  Heart Eyes

Леле, не мога да си публикувам поста. Три пъти по 2 нови отговора, какво направихте вие!

# 254
  • В ЛЮтеницата
blanc, и аз бях като теб - ама разгледах снимките  Joy hahaha. Човек като ги гледа - ще каже децата си играят, а те си бъбрят сладко-сладко.
Сложих снимки на Лора и в януари, за да я видите, че може и да не реве  hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт