Отговори
# 165
ВСТ-Как сте?Сестричката ти в съзнание ли е?Все си мисля,че може да не е било опит за самоубийство,ами като е катострофирала с колата да е изпаднала в шок ,да не е знаела какво прави и от болката на счупеният крак да е погълнала повечко лекарства с идеята да я притъпи.

Ние днес бяхме да ни бият полиото и мина сравнително добре.
Сега ще кача и аз малко снимки  и отивам да лягам.

# 166
  • гр.София
 ЦветиАБ,   Ч Р Д! Всички желания да ти се сбъднат и всичките ти  мечти да се осъществят!

Елвинг, мисля,че окончанието в доня Елвиня е равносилно на българското  -на  Wink
 Елвинг,имат ли деца-братът на мъжа ти? А какви са последствията от изваден далак,знае ли някой?
 Хем си казвам,че е глупаво,хем запалих снощи свещичка. Ще запаля пак.
 ВСТ , Елвинг, Мадона  Hug Praynig

Днес София цял ден беше с едната от бабите си.Върнах се вечерта. Раздялата ни беше направо целебна. Вече съвсем бях изперкала да съм нонстоп със  дзвера. Не мога да ви опиша,как се е научила да се мръщи. Като се ядоса,понавежда глава,сякаш има рога и ей сега ще се юрне към мен да ме набучи с тях, свъсва вежди,нали са й гъсти и почти сключени (ех,бая козметички ще припечелват покрай нас!) и ме гледа изпод тях люто-люто. После минава в рев.

# 167
Здравейте!  Hug Hug Hug

Цял ден сядам да ви пиша и все не успявам  Rolling Eyes. Новините ни се меняха постоянно – изживях един наистина кошмарен ден  Sad. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ПОДКРЕПАТА – РАДВАМ СЕ,ЧЕ ВИ ИМА.  Моята сестричка вече е значително по-добре, и се моля да е така  Praynig, тъй като поведението на приятеля й малко ме притеснява  Rolling Eyes. Буквално му вадим думите от устата, а да не говоря, че все обещава, че ще се обади след поредната манипулация, преглед, изследване и все не го прави  Shocked. По последна информация кака вече е окончателно в съзнание, боли я абсолютно всичко, със счупен глезен и шина на врата, която така и не разбрах защо е. Сега й правят поредните изследвания на кръвта и прегледи. Има дори вероятност да я изпишат от болницата тези дни, което ми звучи прекрасно. Аз утре ще ходя да говоря с майка ми – още не сме й казали, въпреки че аз съм доста против това, но приятеля на сестра ми твърди, че тя много държи на това. След това обмисляме вариант да пратим майка ми при нея – да й помага, да я глези, пък съм сигурна,че и двете ще бъдат щастливи. Незнам, аз още си правя сметки без кръчмар де, ама ще видим. Важното е, че най-лошото мина. Сега остава сестричката ми да се възстанови и тялом и духом  Praynig.

Благодарности още веднъж пак се извинявам, че ви товаря така   bouquet.

Анди, не сме забелязали нищо, освен тъгата й последните дни, преди заминаването ни – но това си мисля, че е нормално. Все пак не се виждаме често, за съжаление. Но аз си мисля, че може би има доста насъбрали се неща напоследък при нея, но пък да вземе чак такова решение…Не мога да си го обясня. Лошото е, че според мен тя има нужда наистина от специализирана помощ, защото това  не й първи опит…

А за това пеене – бях попадала в някакво предаване, мисля. Беше доста интересно   Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, CVETYAB!МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ! 

Мадонка наистина ми звучиш по-добре и на мен  Hug Hug Hug Heart Eyes

А Блу за пореден път ни кара да точим лиги

Елфче, силно се надявам скоро да получите добри новини – наистина е ужасна ситуацията, да седиш, чакаш и разчиташ на информация от друг човек  Rolling Eyes.

Отивам да хапна нещо, че не съм хапвала нищо от вчера, за което се сетих след  като видях творението на Блу  Joy Освен да си поръчам едно парченце, а  Praynig

# 168
mmilena и аз се надявам, на нещо подобно. Честно казано след хилядите телефонни разговори, в момента нямам и идея какво точно се е случило  Rolling Eyes Надявам се утре да мога да се чуя вече лично с нея и тя да ми обясни нещата.

# 169
  • гр.София
 ВСТ, а не можете ли вие да контактувате директно с болницата? Или езикът е проблем?
 Сигурно й е трудно на сестра ти там,далеч от близки хора.

# 170
ВСТ Hug,тръпки ме побиха,докато четях поста ти baby_neutral,съпреживявам ти Hug!
Мадона, Hugвсичко ще е добре,щом си настроена позитивно и не мисли сега за формата си:hug:!
Блу,добре че се нахраних ударно енергийно,от месец вървя прогресивно нагоре и все се успокоявам със зимата.
Нана,честита нова работа- само напред!
ЧРД на Цвети-здраве,много радости и споделени моменти с любимите хора!
Изплашихте ме с тази констатация на имената,завършващи на -на,моето и то е такова.
Иначе аз съм с подут и сякаш съвсем вече изкривен нос след 3 падания на Снежина върху мен за няколко дни.
Дано утре новините да са по-обнадеждаващи Hug!

# 171
blanc и на мен вече ми се иска да се свържем директно с хората там. За мен езиците са голям проблем, татито се оправя с тях, ама той пък предпочита да говори с приятеля на сестра ми. Незнам, до сега за мен беше важно да разбера, че тя ще се оправи и не съм мислила за друго  Embarassed

megishik
дано и твойта травма да мине бързо  Hug Лоринка все пада, милата имам чувството, че й стана нещо - толкова е вързана, все е на земята, ама като те чета май трябва да се радвам, че не ме уцелва  Laughing

# 172
  • София
Вст,  Hug Дано Милена е права и сестра ти е взела хапчетата са по тази причина  Praynig Наистина е гадно така - като се получават противоречиви информации  Rolling Eyes При нас не знам на какво се дължи, но определено куца комуникацията  Confused В началото мислехме, че крият нещо. Дано се оправят нещата  Praynig Блан, имат детенце, момче естествено - на 14.02 ще стане на 1г. Свеки изрази съмнение дали ще си дойдат дотогава  Rolling Eyes , но аз силно се надявам  Praynig Praynig Praynig Благодаря за свещичката!  Hug Heart Eyes За извадения далак - и аз се чудя какви може да са последиците. Факт е, че хората живеят така. Може би Джулиана, като мед. лице може да каже повече. Другото, което е притеснително е, че са му пукнати прешлени и нищо не казват по този въпрос. Днес са изписали жена му, но още не пускат никой при него. Извинявам се, че ви товаря.  Embarassed Sad
Блан, като си представих С. ми стана много забавно, но сигурно не теб не ти е  Hug Красавица е тя  Heart Eyes
Мегишик, аз мисля, че все пак никовете са определящи в случая - Мадона реално не завършва на -на Laughing , така че - споко  Wink А за окончанието -ня не съм наясно  Whistling
Лека нощ ви желая! Обичам ви! Отивам да спя и да остъпя компа на таткото.
 Hug Heart Eyes

# 173
  • В ЛЮтеницата
vst, и аз ви мислех и теб и сестричката ти. И на мен като на Миленка ми се иска да вярвам, че е просто инцидент. Не трябва да се чувстваш виновна, че с вашето щастие сте я направили по някакъв начин нещастна - тя ти е сестра и само може да ти се радва! Дано да се оправи бързо! А в такива случаи - инциденти с българи в чужбина - може да се търси съдействие чрез Външно министерство - чрез консулската служба да се осъществи контакт с съответните органи - полиция, болница и да се получи информация.
Elwing, вярвам, че и девер ти ще се оправи и ще бъде вкъщи за рождения ден на детенцето си  Praynig!

Блу, аз никога няма да ти дойда на гости, защото ще си остана гладна - ти не готвиш "манджи", а правиш шедьоври, които е грехота да се ядат  Heart Eyes! Още го мисля мъж ти как на нова година е гледал, гледал фигурките и не е посмял да си вземе, за да не ти развали творенията и си е легнал със свирещ корем, а ти не си го чула заради бомбичките  hahaha!

ЧРД на Cvetyab! Бъди здрава и щастлива!

П.С. Лора често ме кара да й пея, но ако не уцеля песента - тропа с крака и се сърди. Много интересно се разбираме с нея - има си знаци за всичко и няма начин да остане неразбрана.
Днес я водих на реимунизация с Пентаксима - щеше да пребие доктора - такова блъскане и удряне му хвърли - направо се засрамих.

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 00:00 от Pepper

# 174
  • гр.София
Елвинг,гледам ти поста,гледам, и се чудя,какво му е- Laughing- двадесет емотикона си му пернала. Бравос Hug
 А детенцето при тях ли е в Германия Rolling Eyes.( Помня,че ви се роди братовчедче, ама не се сещах,на сестра ти ли е или на брата Embarassed)
 ВСТ,какви ли не обяснения ми се въртят в главата за случилото се-това са си ваши,много лични неща,важното е да намерите правилния път да й помогнете на сестра ти.

# 175
  • София
Мадонка със сигурност няма да е скоро Mr. Green То и напоследък с Митко се разминаваме на вратата предавайки си Калоян, та освен ако не стана втора Дева Мария няма как да се получи. А и все още има Ясмин по аптеките hahaha

Относно далака - отстраняването на далак се случва доста често при катастрофирали хора, така че мисля, че след това няма здравословни проблеми за такива хора.

# 176
  • гр.София
 Мда-а-а, Ясмин е хубаво име за едно момиченце... Flutter

# 177
vst80 цял ден не спирам да ви мисля ,много се радвам, че се оправя ,идеята за майка ти е добра,но как са отношенията с Тио,той дали ще я пусне да живее при тях ...
И пак ти предлагам,дай да и звъннем на Денни ,моята кума да издири телефон на болницата и да питате направо там,тя може да пита вместо теб на испански ,помисли,идеята на Пепърчето също е добра  Peace
Мадонка само  така ,дръж се духом!Всичко ще се нареди!
Елфче много е неприятно ,но наистина хора живеят и така,дано с да няма друго по сериозно,снаха ти щом е изписана ще може скоро да го види и да се чуеш с нея нали?

Блан и ние сме малко с една вежда  hahahaНо Ели не ми се мръщи а направо надава вой и тогава аз и казвам нещо тихо и тя за да ме чуе (да не се мине нещо ) спира да плаче  hahaha
Ясмин си го бива  Mr. Green
Анди няма ли снимки от тази комсомолска проява или клипче нещо ? Thinking
Блу да нямаш роднина с хранителен магазин ?
А сега сериозно ,пак ме закопа   chef   bouquet ,Анди направо нямам думи ,да изпуснеш такова нещо  Mr. Green

Елица днес стъпа на жирафа както беше вътре в кошарата и така се превъртя през мрежата ,падна на главата си ,много здарво се изтърси  SadСърцето ми се сви,но е добре,ще я гледам да не повръща  Tired Напоследък едва я опазвам от самата нея,изкарах 2-3 микоинфаркта  ooooh!

П.С. Лора често ме кара да й пея, но ако не уцеля песента - тропа с крака и се сърди. Много интересно се разбираме с нея - има си знаци за всичко и няма начин да остане неразбрана.
Днес я водих на реимунизация с Пентаксима - щеше да пребие доктора - такова блъскане и удряне му хвърли - направо се засрамих.
От лют корен  чушка е тя  Mr. Green

Честит Рожден Ден на Cvetyab! Пожелавам ти здраве и много любов!

ей такива  зюмбюли си имам и у нас,нали съм с връзки в бизнеса  Wink

# 178
  • у дома
Блу, аз никога няма да ти дойда на гости, защото ще си остана гладна - ти не готвиш "манджи", а правиш шедьоври, които е грехота да се ядат  Heart Eyes! Още го мисля мъж ти как на нова година е гледал, гледал фигурките и не е посмял да си вземе, за да не ти развали творенията и си е легнал със свирещ корем, а ти не си го чула заради бомбичките  hahaha!

hahaha Joy специално за теб КЛИК, КЛИК и ЦЪК  tooth ако червата ви свирят от глад, кликването и цъкването не са препоръчителни  Whistling
а и мъжа ми не го мисли толкова много, той добре се справя в кухнята  Flutter цъкни на линка в края на поста цък  Mr. Green  Mr. Green

ха, сега, някой да сложи кафето Laughing

Еlwing, vst  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 08:40 от blueeye®

# 179
  • София
Мда-а-а, Ясмин е хубаво име за едно момиченце... Flutter

Мдааааа, ако е родено от друга майка Mr. Green Аз съм почитател на българските имена. А и предпочитам втори син  Wink

Хайде кафенцето по заповед на Блу

Общи условия

Активация на акаунт