Отговори
# 210
  • София
Пепър, и аз се надявам да дойдем! Днес спахме до 11ч  Blush , но това са много редки случаи.
СнежкоSad има такива мъже, за съжаление. А още по-гадното е, че има и такива жени  Confused Но сигурно е за доброто и на двете ви с Емили!

# 211
ВСТ, много, много се радвам, че вече е по-добре сестричката ти. Нека бързо се възстанови и нареди живота си по ноти. Желая й го от все сърце. А ако може и да дойде в София за известно време мисля, че ще й е най-добре, но за по-нататък като се възстанови физически, а вие ще й помогнете за психическото здраве.  Hug
Пепърче, разкошшшш... Как си крила тези красоти толкоз време.
Елфче, не си сама, мила и аз явно съм със схванати ръце.
Марго, как пък разбра, че не е музикално детето? Мина ли цицинката?
Снежко, неприятности и при теб. Дано намериш квартира в София. Много тъжно това с разводите, и още една августинка, която не е писала отдавна предприе тази стъпка. Дано е за добро.

# 212
ето тук имам малко нови снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48631&view=1&photo=25

# 213
Snejko,вярвам че случващото се   във вашето  семейство е за добро Hug
За квартира- трябва да питам  бившия хазяин за бившата ни квартира newsm78.ДО преди 2 седмици със сигурност не живееше никой там.
Велмар дай клипче с кофеенето да се посмеем и ние!
За съжаление клипче няма.Моя милост беше  на земата, превиваща се от смях Joy Joy Joy, та не мина въобще да търся камерата в този момент.

# 214
абе то и аз мисля че е за добро, но за двама ни , ама за детето не е
мъжа ми иска да живее при него той да я възпитава. - ето тук е голямата дилема Cry
не я пуска да дойде с мен в София заради голямото разстояние че неможел да я вижда
един вид дрън, дрън -  глупости

velmar  , каква е квартирата ви и в кои квартал се е намирала, ако имаш възможност питай

моето дете като чуе музика и започва да се върти в кръг и ръцете на кръста

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 13:27 от snejko

# 215
 Привет и от нас......Аз сутринта заведох Марти при майка ми и днес съм в отпуска,ама ме чака голямо чистене.....
ВСТ-радвам се,че са изписали сестричката ти.Мисля,че все пак вниманието от страна на родителите на приятелят и също ще и се отрази добре.После ще изпратите и майка ви.
Пепър-ти си мълчиш,мълчиш,пък после ни шашнеш с такива красоти.Много ми харесаха-браво.
Валка-и аз все чета за този ФШ,ама не мога да хвана тема за супер начинаещи,а много ме влече и аз да се захвана с него.Ти кога и как успя да се включиш при другите ФШ-ки? Можеш ли да пратиш нещо на ЛС за самообучение?
Снежко-тия мъже напоследък изтрещяха съвсем,направо нямам думи.Естествено,че не трябва да търпиш такова положение,дори и заради детето.Хубаво е ,че си взела кардинални мерки-при всички положения ти е много тежко,но със сигурност е за добро. Hug Предполагам дори неговите родители те подкрепят,щом живееш при тях.Пожелавам ти успех във всичко,а за квартира,ако чуя нещо ще пиша на ЛС.
 Весело ви изкарване на срещата,ще чакаме снимки и новини.

# 216
  • София
Снежко, много сте хубави!  Hug
Мадона, тъжно ми стана и за другата августинка!  Sad Явно наистина първото дете е голямо изпитание за сем.
За музикалността - надявам се Ивчо да не е наследил тоталната липса на чувство за ритъм на свеки и фалшивото пеене на баща си (щом учителя по музика в у-ще му е казвал като пеят в клас, той само да си отваря устата  hahaha ) Иначе обича да танцува и пее. И то - на английски - има една песен на Джей Ло - Do it well май се казваше, и той пее с нея - "ду,ду,ду"  Mr. Green  Joy И въобще - остега си има любимци - за Джъстин вече съм ви казвала, но и на споменатата по-горе обича песните  Crazy

# 217
velmar  , каква е квартирата ви и в кои квартал се е намирала, ако имаш възможност питай

Стандартен двустаен- панел.7 от 9 етажа.Хубаво изложение в кв.Стрелбище( до Южния парк).Апартамента не е лош, само дето хазяина е ... #2gunfire( аз неведнъж съм се оплаквала тук... Rolling Eyes).АКо искаш мога  да проверя дали е свободна квартирата.

# 218
  • София
абе то и аз мисля че е за добро, но за двама ни , ама за детето не е
мъжа ми иска да живее при него той да я възпитава. - ето тук е голямата дилема Cry
не я пуска да дойде с мен в София заради голямото разстояние че неможел да я вижда
един вид дрън, дрън -  глупости

Ти имаш права, още повече, че причината да се разделите е той! Ако искаш детето да е с теб има начин това да стане, поне според закона.
Иначе, съжалявам за това, което ти се случва, но гледай напред и кураж! Hug

Миленка, за ФШ започни темите отначало, с отворена програма и експериментирай, ако имаш въпроси питай, аз още се уча, но ако мога ще ти бъда полезна.
Ето и някой от моите неща.  http://elenapetrowa.multiply.com/photos/album/2/Album

# 219
  • гр.София
 Утре сме на линия и ние.
 Пепър,ще те хвана наживо да ми обясниш,как се правят тези хубости,при това практични.
 Анди,ти ли измисли надписа за върху свещ? Бива си го.
 ooooh! ooooh!Гледай сега какви ги пиша! Марго, с това бяло тюленче те бъркам с Анди и стария й аватар с мечетата:roll:
 (Та ,поправям се-предложението за надписа е на Мама Марго.)

Снежко,добре дошла в софийския отбор.Дано си вземеш дъщеричката при теб максимално бързо.

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 13:49 от blanc

# 220
ok velmar
ще ти пиша на лични по късно да се разберем

# 221
snejko, горе главата и смело напред! Сега ще ти е адски трудно, но нали знаеш колелото се върти!  Hug  bouquet

mmilenка, elen@ вече те е посъветвала, започни да четеш темите на новобранките  Laughing Aз започнах още миналата година да се мъча, но после се отказах и тая зима запретнах ръкавите здраво  Mr. Green Иначе възползвай се от elen@ прави страхотни красоти  Heart Eyes аз съм далеко от истината още  Crazy но ако имаш нужда и от мен съм насреща Wink

Леле какви музикални деца имаме само, засега ние сме само по танците  Laughing

# 222
  • В ЛЮтеницата
elen@, страхотно! Изгорих си баницата да ги гледам на един дъх!!!

# 223
Ех, Pepper, големи красоти! Simple SmileЯ да питам с какво оцветяваш свещите и как ги разтапяш?На водна баня?
Vst_80, радвам се за сестра ти!Дано сега бързо се възстанови. PeaceИ наистина не може ли като е по-добре да си дойде при вас за малко?
Snejko, много неприятно.Но всяко зло са добро!За мъжете ясно, ама как може да има и такива жени?!? ooooh! И как така ще иска детето при него?Хем той е причината да се разделите, хем и условия поставя...Дано си вземеш детенцето и от тук нататък само хубави неща за двечките. Simple Smile
А за фотошопа - и аз съм почнала, голям мерак имам, ама нещо не мога да се справя.Не мога да се ориентирам от къде да започна - рамки ли или нещо по-лесно?Кой да тормозя на лични? Grinning
Ох, Вики се разплака...
После пак.

# 224
  • София
elen@, страхотно! Изгорих си баницата да ги гледам на един дъх!!!
Peace страхотни са наистина! И аз не спрях, докато не ги разгледах!  Hug Аз нищо не изгорих, но не съм си приспала детето още  Wink , тормози баба ми сега.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт