И през Новата година, в БУРГАС купони пак ще има

• 23 399
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
mousyHug  дано се оправите бързо, наистина има много гаден вирус. Сина на една приятелка също го изкара, но с висока Т и той така нищо не искаше да яде и да пие
Добре, че поне Т няма... Лошото при децата е, че бързо се обезводняват

# 166
Купи една банка глюкоза и й давай по лъжичка на често. Бих препоръчала и хидрацек, ама не съм лекар....

# 167
  • вкъщи
mousy дано бързо оздравее малката кукла!
мами някои знае ли,4е днес в славейков нямало да има вода newsm78
майка ми с е обади и ми каза и се 4удя да пълня ли?

# 168
По-добре е вече, снощи повърна, но според мен се задави от кашлицата със секрети. Сега давам сироп АЦЦ, дано до края на седмицата да е ОК

# 169
  • Бургас
Добро утро,
това време кога ще се оправи. Малкото човече не съм го извеждала дни наред в тая мъгла и вече е много нервно.
Хайде до скоро

# 170
         Добро утро на всички! Лекси днес е доста по меко времето, защо не го изведеш за малко на обяд. То като е добре облечено и завито на завет в количката ще му е добре на бебчето  Rolling Eyes Не че е моя работа, но знам какво е зимата затворен в къщи с бебо  Embarassed

# 171
  • Бургас
Какъв е този сироп АЦЦ ?

Като кара малкия летния вирус няколко дена беше на глюкоза,лимонова вода със захар и чайчета,постоянно го карах да пие за да не се обезводни ,а после добавих и лечебната Хумана.Сокчето нещо не го хареса,но то си беше доста гадно.Не я карай да яде щом не иска ,той така заради майка ми и баба ми ,дето все го караха да хапне нещо се проточи да повръща и накрая му биха инжекция за да спре.

Обаче ме изумява и зимата ли почнаха да върлуват тия вируси  Rolling Eyes

# 172
Какъв е този сироп АЦЦ ?

Модерен, от миналата година (поне аз тогава чух за него). За кашлица е.

# 173
Да, за кашлица. За възрастни е под формата на прахчета АЦЦ. Действа срещу влажна кашлица.
Малката вече яде, лечебната хумана изобщо не я иска / само дето я купих/, давам студен чай Нестий, той съдържа Натриев цитрат и е добре за стомахчето.

# 174
mousy, има и за деца- АЦЦ кидс.

# 175
mousy, има и за деца- АЦЦ кидс.
Аз точно него давам сега, че има лека влажна кашлица. И вкусът му хич не е лош. Hug

# 176
Я да попитам и тука. Къде празнувахте рожденните дни на децата си и защо? Как беше? Споделете!

# 177
 Първите РД-извън Бургас, с печени агнета, много пиене и малко деца, от полза ли съм ти?  hahaha

# 178
Момичета,как мислите,ще има ли проблем ,че сме подали документи за две ясли?
Защото на едни познати в нашия к-с,им казали да подадът само в една,че правили проверки и ако разберяли че и в друга са подали и на двете места няма да им земат детето ?
Аз мисля ,че блъфират за да ги откажат и да не се занимават с документи,а и без това децата са много?

# 179
Да така е!
Момичета не мога да ви изчета цял ден! Много сте писали и тъкмо се каня да ви пиша и аз и ми се обадиха че си имам ве4е кръщелница-2.5кг! Направо чудо!
Толкова се вълнувам и съм радостна, че бързам да го споделя с вас!  Heart Eyes
Така го чакахме това бебче! Grinning

Финче честито ти лелинство!   bouquet Сега и аз се чувствам като теб....
И да почерпя с тази вкусна наглед торта:

Общи условия

Активация на акаунт