И през Новата година, в БУРГАС купони пак ще има

• 23 397
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро,някой има ли информация по въпроса с яслите,който зададох вчера?
Моля ако има компетентни да помогнат Simple Smile
Благодаря.  bouquet

# 196
Какъв е този сироп АЦЦ ?

Привет!
АЦЦ е 3то поколение препарат за втечняване на бронхиалния секрет.
Такъв се натрупва в бронхите при хрема,понеже децата не могат да отхрачват.
Предотвратява кашлицата в следствие на натрупан бронхиален секрет.

Но това не е сироп за кашлица!!! Stopмн грешно понятие Naughty
Според наблюденията ми, много често кашлицата при малките деца е следствие точно от хрема и неспособността им да плюят секретите, които засядат в гърлото.. Не знам дали при вас се е случвало, но точно по тази причина често дъщеря ми така се дави, че повръща #Crazy
И понеже сега лекуваме бактерии в носа, давам АЦЦ кидс, защото много се дави. Иначе дишането й е чисто.

# 197
Какъв е този сироп АЦЦ ?

Привет!

Според наблюденията ми, много често кашлицата при малките деца е следствие точно от хрема и неспособността им да плюят секретите, които засядат в гърлото.. Не знам дали при вас се е случвало, но точно по тази причина често дъщеря ми така се дави, че повръща #Crazy
И понеже сега лекуваме бактерии в носа, давам АЦЦ кидс, защото много се дави. Иначе дишането й е чисто.
Именно. В момента дъщеря ми кашля, заради секрети.

Честито на лелите и много здраве на бебенцата и техните майки!

Момичета, преместих се в Зорница. Къде водите децата?

# 198
  • Бургас
Честито, Снежи, да ти е жива и здрава кръщелницата.   bouquet

# 199
Какъв е този сироп АЦЦ ?

Привет!

И при моят син съм забелязала, че е така. Случвало се е да дам сироп за кашлица и след малко той повръща гъсти секрети. Та тези сиропи са по-скоро за отхрачване. А иначе съм му давала и сироп за подтискане на кашлицата. Тогава започваше да кашля нощно време и не можеше да спи горкия. Казаха, че е алергична кашлица , но слава богу друг път не е кашлял така. А по празниците и малката кашляше и така хриптеше на моменти, че аз започвах да кашлям. И тя беше с разтройство тогава.

Добре дошла, Lollipop!

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:28 от krasi72 ( pet i den)

# 200
Katka,  добре дошла! Laughing

# 201
Възнамерявам да водя бебка на ортопед. Някакви отзиви за Илиев?

# 202
Наблюденията ми за ортопед /детски/ са от д-р Христов - водих бебето на ехограф за профилактичен преглед, с много добри впечатления съм от него и като лекар, и като човек - невероятно нежно се отнася с децата, личи си, че им се радва

# 203
Възнамерявам да водя бебка на ортопед. Някакви отзиви за Илиев?

Илиев намества ръката на дъщеря ми, защото я бях измъкнала нещо Embarassed. Нямам лоши впечатления. Ако е за профилактика почти всички си водят бебетата при Христов.

Мерси, сега очаквам да отговориш на въпроса ми Laughing

# 204
Ами тогава и аз да не остана по назад и да я заведа при Христов. А колко е прегледа при него, че според нашата педиатърка няма смисъл от такъв преглед и съответно нямам направление smile3514 ,направо съм бясна -преди малко водих абсурден разговор с нея.

# 205
Педиатърът е длъжен да даде направление! Има случаи, когато няма видими белези, но при преглед с ехограф се оказва, че има проблем със ставите и се налага носенето на ортопед.гащички.

# 206
Това се опитах и аз да и обясня, но..."абе я стига си се притеснявала, другият месец като дойдете на консултация ще я погледна и ще видиш, че всичко е наред, спокойно, хиляди бебета са при мен, досега ни едно не съм пращала на ортопед и не е имало проблем"-това и бяха думите newsm61 Идва ми да отида до кабинета и и #Sniper bambam
И в момента проучвам как да я сменя. Още утре отивам до РЗОК и ще подам молба. Дано да стане.

# 207
Eвчок, ехографът така или иначе се плаща - 20лв. а някоя мама във форума беше писала, че е отишла без направление, но са й взели пари само за ехограф, въпреки, че са прегледали бебето.

подай и оплакване. длъжна е да ти даде направление!

# 208
Знам, че е длъжна и твърдо съм решила да я сменя. Въобще няма да чакам юни месец, както до днес мислихме, още утре отивам да подавам молба.

# 209
Аз водих Калоян на ортопедичен преглед при Илиев, и на ехограф при Недева в "Св. София". Доволна съм и от двамата и не съм плащала нищо.  Peace
Педито даде направление за Илиев, а той ми даде за ехографа.

Общи условия

Активация на акаунт