ново контролно за начинаещите/и не само/фотошопки

• 10 958
  • 330
  •   1
Отговори
# 270
Влязох да сложа отметка  да може да се трие глас и сега не ми дава да направя анетата да се вижда само след края и Rolling Eyes

# 271
ДВВ, не ти дава, защото трябва да напишеш в квадратчето колко дни да продължава анкетата.
Напиши пак 2 дни и ще ти даде да сложиш отметка за резултатите. bowuu

# 272
Благодаря Hug

# 273
  • Бургас
И аз съм склонна към повлияване от други хора, особено такива, за които знам, че са много кадърни в областта....
За това тук, още като се пуснаха анкетите, бях една от първите, която се юрна да гласува, за да избегна това....., тогава все още нямаше постове с номерата, за които са гласували.....

# 274
Момичета,да вземем да прекратим гласуването на обяд- да речем в 12ч,защото интереса явно се изчерпа/който гласувал гласувал/Хем да мога да напиша коментари,че ще имам  повечко свободно време следобед.Какво ще кажете

# 275
Аз съм за, особено ако се оправи мултито  Tired Сега пратих в една отчетна февруарска линкове, но снимките не се отварят... (не съм казвала кои са моите  Mr. Green )

# 276
ок ще я прекратя в 12ч

# 277
Съгласна съм и аз  Hug
Само, че не знам дали ще успея точно в 12, тъй като имам излизане с малката  Rolling Eyes Но като се върна веднага я спирам  Peace

# 278
  • Бургас
Да, и аз гледам, че интереса е намалял, така че с нетърпение очаквам коментарите

# 279
Аз прекратих анкетата, вие?  Че нещо не мога да разбера, да не стане само моята да не е активна за гласуване  Joy

# 280
Коментарите? Кога? И тук ли или във всяка тема? Thinking

# 281

Ами най-добре си е в темите, така тук ще се омешат много нещата  Crazy Но както решите де  Hug

# 282

Ами най-добре си е в темите, така тук ще се омешат много нещата  Crazy Но както решите де  Hug
Мда. И аз така мислех, ама да питам пак Mr. Green
Сега? Или по-късно? Thinking

# 283
Ами и аз не знам...разбрахме се последно да прекратим в 12 часа анкетите, аз прекратих моята, но не мога да разбера другите дали са ги прекратили и те, та затова питах  Mr. Green

По принцип ако са прекратени всички смятам че от сега може Simple Smile

# 284
кога ще обявим победителите или да започвам с коментарите
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт