ново контролно за начинаещите/и не само/фотошопки

• 10 961
  • 330
  •   1
Отговори
# 255
А защо някои анкети са с видими резултати, а други - не? newsm78

# 256
Вейдър, объркана е.
Писах в темата,дано колежката,която я е пуснала да я поправи.
Аз сложих линкове за другите теми от контролното в тези,които аз пуснах.

# 257
Бях сложила да се виждат резултатите след гласуването, но сега я направих да се виждат след като приключи анкетата  Peace

# 258
  • София
И аз сложиш линкове към дргите анкети.
Страхотна идея val_stef!
Обаче да ви кажа пак за резултатите - по някаква причина се променят
ту  да се виждат,ту да са скрити при моята анкета!
Последно ги оставих скрити пък да видим!

Айде, успех мили дами и лека вечер!

# 259
Абе мацки аз пак умувам и забелявам в някой анкети клик-а не води до реалния размер на снимката и това не е добре, защото така малки излизат леко замазани дори, а в реален размер са добре.
Според мен е по-добре да се коригират, вярно че ще е трудоемко, но ще се вижда труда ни по добре Wink

# 260
  • София
val_stef, кажи за кои категории  Grinning. При мен с изкл. на две, които при увеличение не се появяват /не само при мен/, клик-ът води към максималния раземер. Друг е въпросът, че всяка снимка е качена с различен размер и при някои /особено в категории манипулация и оцветяване/, малките размери прикриват успешно някои недостатъци.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 23:55 от Лекси

# 261
Ами при състаряването е така, а там е хубаво да се вижда едричко, щото колкото са повече дефектите, значи толкова повече стават ефектите   Joy и са в "+" на драгия участник   Joy
А в излизането на мен изобщо не ми се отваря друг размер  Simple Smile И там за да видиш добре ефекта е добре да е едричко.
За фотоманиполацията съм съгласна, че има  качени в реални размери дребни неща и така се скриват кусурите  Peace

# 262
  • София
val_stef , като гледам голяма част гласуват за хубава /красива/ снимка или картина /при манипулациите, оцветяването и състаряването/, така че няма голямо значение. Малко са тези, които ще увеличат и ще гледат подробно каква е и дали е изпълнена задачата. Важни и полезни ще са най-вече коментарите след гласуването  Grinning

# 263
val_stef   те са 40 снимки и ще стане еднааа  ooooh! Но ако кажете ще ги направя големи Peace

# 264
  • София
Нали има линк към албума? Не е нужно  Grinning

# 265
  • Бургас
Момичета, в повечето категории няма опция "изтрий глас", а мисля че би трябвало да има  Peace

# 266
Нали има линк към албума? Не е нужно  Grinning
Оки  Hug
DVV, оставяй ги, че бая труд ще отиде  Crazy Просто за напред ще знаем  Peace

# 267
Момичета, ще променяме ли настройките на анкетите да се виждат гласовете?
Ани и Дяволинка във всички теми си казаха за кои гласуват...

# 268
Момичета, ще променяме ли настройките на анкетите да се виждат гласовете?
Ани и Дяволинка във всички теми си казаха за кои гласуват...

Еми вече не знам и аз  Rolling Eyes  В темата която пуснах Ани писа, че до сега така са процедирали всеки си казва за кои номера е гласувал и това не оказвало влияние на окончателния вот, но според мен не е така, защото аз се влияя много като вляза да гласувам някъде винаги ми става любопитно ако видя в няколко поста посочни едни и същи номера и ходя да гледам първо тях творби  Peace че даже и гласувам за тях  Mr. Green

# 269
Вал,аз пък винаги първо си гласувам,а после преглеждам другите постове да видя кой какво е писал и за кого е гласувал.
Не се влияя от мнението на другите.
Все пак аз редактирах моите анкети да се виждат гласовете след гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт