Имахме съвсем кратък период на напредък, но скоро след него влязохме в болница и там отново беше само на кърма. Когато кърмата ми намаля драстично стигайки ми само за вечерното хранене трудно, но все пак измежду няколко вида млека бебето само си избра Аптамил Комфорт. Изпи една кутия 1 и без проблем преминахме към 2. Към днешна дата детето си чака млякото и не отваря устата изобщо.
Пробрах различни видове марки пюрета и такива домашно приготвени. Каши на прах имам сигурно 7 -8 отворени . Плодови пюрета опитва по 1 -2 лъжички и не иска повече. Каши в бурканчета обикновено отварям, пробвам го и аз ги изядам...
Храненето за мен е една малка агония. Изнервяме се до краен предел взаимно. Пробвах да разреждам пюретата и да давам с биберон, правя се на маймуна, песни пея, танцувам, телевизия пускам и усилвам, викам още някой с мен за помощ, другия човек да се прави на маймуна, докато аз развъртам лъжицата и не и не.

На кутията на Аптамил Комфорт 2 са посочени 3 хранения с това мляко за деня. Проблем ли е ако то е основната ни храна до кога можем да продължаваме така, без да ни навреди?