Някои ЯНУАРКИ вече с бебчета в дома, а останалите с нетърпение си чакаме реда!

• 17 322
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Честито на Евито!Да е жив и здрав Мариан!
Микки,благодаря ти за думите,накърмих го само от едната гърда,а от АМ той изцока само 20 мл.Та не съм го насилвала,колкото иска детето,толкова...Така каза и педито.Вярно,че трябва да се внимава и дано да минем отново само на кърма.Толкова ми са искаше да го кърмя колкото е възможно по-дълго,ама не зависи от мен...
New Valia,честит рожден ден!Много здраве,щастие и с пожелание за още един рожденник днес!!! newsm51

# 121
  • Карлово
Валя, ЧРД! Дано желанието ти се сбъдне! Heart Eyes

Аничка, точно от теб зависи да кърмиш /в повечето случаи/. Затова ти препоръчвам да предлагаш и другата гърда. И то след като сам е пуснал първата, оригваш го и предлагаш втората. Пак сам да пусне и тогава давай АМ. А през нощта като реве ти даваш ли му да суче? Давай смело, нищо няма да му стане, ако се храни и през нощта. А и точно кърменето през нощта стимулира отделянето на хормон, който е "виновен" за производството на кърма

# 122
   PartyКолко се радвам,че съм тук и чета как сте,как са сладурчетата ,трепетните моменти на очакване и замисъла и въпросите  на вече имащи бебчета!!!
1.чЕСТИТО НА ЕВИТО!!!ДА Е ЖИЕ И ЗДРАВ МАРИАН!!!И МНОГО ДА СЛУшКА И ГУшКА МАМА И ТАТИ!!!
 2.За бучките-топли компреси и лек масаж(внимание да не се натъртят каналите,щото после  като заслиза млякото,чак подскачам Wink),ама на мен ми я спряха в болницата за 1 ден,че бях много зле и гърдите ми станаха УЖАС,та докато се изцедя-топло.топло,колкото можете да търпите и масаж,да се отпушат каналите и леко изцеждайте.
 3.А как се къпете?Мен след вчера много ме е страх-мисля,че намокрих пъпа,а когато опъвам връвчицата сякаш си виждам... SickУжас невероятен!И има още кръв по косичката-явно не измите в болницата-мажа с бебешко олио,ама не пада.Така ли да продължавам или има и др.начин?
 Притесняваме,че има и нещо в нослето и като заспи хърка,а иначе си фуфне яко с нослето-имам спрей и капки и вече няколко дни ефект не виждам.Но хубаво е ,сега като се замисля,че утре ставаме на 1 седмица Laughing Laughing LaughingТолкова е хубаво да броиш дните по този начин и да празнуваш всяка луничка Hugотивам пак да си я погледна  и как ми се иска да я стисна и целувам и мачкам и гушкам,гушкам...А иначе баткото я прие много добре-иска да е повече време с нея,да я държи и си играе,ама все пак е дете и за две бройки  е направил нещо странно-мери си нослето с нейното,дръпва я за пръсчето,завира се в нея:)-въобще купон Mr. Green

# 123
Честито на Евито, ей че голямо бебче   bouquet  bouquet  bouquet Да и е жив и здрав Hug
 newsm51  ura  newsm59 Нев валя!Айде скоро и най очакваният подарък да се появи newsm32

# 124
Микки,той милия е като часовник - минат ли три часа и сам се събужда,няма денем,няма нощем.Ядем по всяко време на денонощието,та не смятам,че проблема е в това.Намаленото количество кърма е от вчера,а точно преди 4 дни,от едната гърда изцеждах по 80 мл.Та незнам...

# 125
  • Canada, ON
Валя, Честит Рожден Ден!!! Да си жива и здрава и скоро да си гушкаш бебчето. Ако не днес, то утре. Тъкмо ще имате повече празнични дни през януари в бъдеще Simple Smile Аз по принцип не обичам да се дублират празниците, щото се редуцира броя на празничните дни. По-добре да са повече Simple Smile.

Честито на новите мами! И късмет на очакващите!

# 126
Валя,честит рожден ден.Пожелавам ти да си жива и здрава и тези дни да гушнеш бебо. newsm51
Честото и на Евито.Да е жив и здрав малкия Мариян и много да радва мама и тати.А на нея и пожелавам бързо възстановяване. smile3525
Аз днес цял ден обикалям нагоре-надолу.Използвам хубавото време.Радвам се ,че родилите мами разказват за опита си.На нас неродилите ще ни бъде в полза

# 127
 А къде ли се загуби Крис newsm78Дали  и тя  няма да ни изненада с подарък Grinning
Валя,честит рожден ден.Пожелавам ти да си жива и здрава и тези дни да гушнеш бебо. newsm51

Ето,който не е чел темите назад Embarassed Крис,честитооооо  bouquetЖив и здрав  малък Юнак!!!

# 128
здравейте!!!
честито на всички мами родили тези дни!!!честито щастие!!за не родилите-търпение и кураж!!!накрая всички ще сме една голяа сбирщина щастливо ухилени и недоспали мами!!!

микки-може ли да те помоля да коригиращ името на сина ми на мартин Embarassed не че нещо ама нали ми е момченце  Hug благодаря!

лалка- нямаш си и прдстава колко се радвам да видя новини от теб!!!хубаво е че всичко е ок при тебе.
ето малко снимки на моето съкровище ревливче  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199491&photo=29

# 129
  • София
Честито на всички нови майчета!!!  Hug
Честит рожден ден на Валя!!!  bouquet
Стискам палци на MIA и на всички дето ще посрещат слънчицата си в близките дни!!!

От един месец бебо "рита' лекичко, но ритмично и това продължава понякога по 1час. На вас това случвало ли ви се е? Докторите казват че хълца или си тактува. Ако си тактува ок, но ако хълца ме притеснява. Що за хълцане по 1 час, пък и не е ли опасно?  newsm78

# 130
Честито на Евито!Да и е живо и здраво ськровището!
Честит рожден ден на Валя!Много усмивки и здраво бебче!
gab_i,аз това го усещам много често и не мисля, че е опасно Simple SmileВ книгите го описват точно като хълцане

# 131
Gab_i,когато ходих на деня на отворените врати в болницата,старшата акушерка каза,че няма такова нещо като хълцане,просто защото около бебчето е само вода,няма как да хълца.Щом рита бебчо,няма страшно,по-лошо е ако не го усещаш.Нека си рита на воля.

# 132
  • София
Здравейте мили момичета!
Ето ни вкъщи с бебка.Тя се роди на 03.01.2008 планово секцио в Шейново.
Днес ни изписаха.Добре сме.Всички са много щастливи,а баткото немога да го откъсна от бебето:)
Честито на всички усетили невероятното чувство да си майка и успех на чакащите!

# 133
  • Варна
Валя, честит рожден ден!

Честит син на Евито!
На всички момичета, които влизат тези дни за среща с бебоците, стискам много палци! И на всички останали, които не знаят кога ги очаква  Grinning Hug

Юле, според мен не е фатално, че си намокрила пъпа. А за нослето - има едно кремче Нисита, също помага.
Микки, добре че си ти да помагаш  Hug Аз уж съм минала вече по този път, ама пак се шашкам от време на време. Мерси за коментара, засега продължавам от двете, пък по-нататък ще видим.
Филипа, Мимозе, супер са качили госпожиците  Peace Педиатърката за кърменето хич и не я слушам, пък и тя си знае че се оправям.
Мимозе, гимнастиката май я почвахме към края на първия месец  newsm78

Кака Мони ни я върнаха на обяд от яслата с разстройство, но пък оттогава нищо, та се надявам след ден-два пак да тръгне. Добре че мъжът ми е в отпуска, че иначе...

# 134
 Честито бебче на Евито![smilie=smile3525.gif] 1stroller Two Hearts
Валя,да си жива и здрава и скоро отново да имате повод за празнуване в къщи!  bigdance2 newsm07

Общи условия

Активация на акаунт