Някои ЯНУАРКИ вече с бебчета в дома, а останалите с нетърпение си чакаме реда!

• 17 321
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Nadya_geo си има момченце КРИСТИЯН, 2940г., 49 см. Да й е жив и здрав!

# 136
Ех, че е хубаво с тези новинки, Честито на майчетата Надя, Евито и Слънчоглед!  Дано не изпусна някоя!

Валя, Честит Рожден Ден!!! Ако няма бебче на тази дата- нека е на другата- повече празнични дни! Важното е да се роди живо и здраво пък когато и да е!

# 137
¬естит сина на Евито! Живи и здрави и бързо да се прибират вкъщи!
¬естит рожден ден Ню Валя! Много здраве, щастие, любов и късмет!
slan4ogled, добре дошли отново! От тук натам само хубави моменти

А по въпроса за надуването на гърдите, аз винаги се оправях с топъл душ и масаж под душа. Първият път кърмих до година и половина и наистина началото е малко трудно, но пък бързо се влиза в ритъм. Лошото при мен беше когато някой ме отмаряше с нощното хранене и даваше от шише. Това сутрин се събуждах с гърди като камък. Все едно секс правех когато се изцеждах, такъв кеф като се изпразваха.

# 138
Честит голям мъж на Евито!  bouquet
Тя май до последно не знаеше какво ще е бебчето Grinning
Сега чакаме изненадата на ханна! Wink

Честито и на Nadya_geo!  bouquet

Вал, на теб ЧРД!Здраве, лесно и бързо раждане на бандита! Hug

слънчогледче, добре завърнали се е госпойцата! Heart Eyes

Мия, много палчета ще стискам за утрешният ден, сигурна съм че всичко ще мине повече от добре! Hug

# 139
Честото и на Евито.Да е жив и здрав малкия Мариян и много да радва мама и тати.А на нея и пожелавам бързо възстановяване.[/size][/color] smile3525

# 140
Честито на Евито, Лалка и Nadya_geo!   bouquet

Аничка - дано да се справиш с кърменето   bouquet Микки даваш много полезни съвети   bouquet

Алекс - ами аз уж до 8 седмици нямаше да давам биба, ама днес не издържах, но не съжалявам - за сметка на това днес не съм дохранвала и е много споко Марти (дано така да остане и вечерта).

Крис - много сладък адаша  Hug

Миа - стискам палци.

# 141
Здравейте милички  Hug
ето къде сте били ...
а аз чак сега ви открих

# 142
Мерси за всички пожелания, нещо ми е докривяло обаче и съм се разкиснала.

# 143
  • София
МИА успех,висчко ще мине по вода!

# 144
Сланчоглед, разказвай как мина секциото , че и мен това ме чака в понеделник, сега пък се шашнах че няма да имам вършни шевове а ще ми хванат операцията с телбот, хич не мога да си го представя това Thinking понеже клиниката е частна и много се съобразяват с желанията на пациентите дали пък има възможност да не ми слагат катетар а да пишкам в подлога първите часове  Simple Smile май ще стана много претенциозна.
Честито на Надя Hug

# 145
Лалка , струва ми се че бебка на теб прилича Hug Хубавица като мама Hug
 newsm78 На мен пък какво ми става точно на десет минути и ходя да пишкам Thinking бебка сигурно ме притиска много.

# 146
Честито на всички мамиДа са им живи и здрави бебоците!
На мене пък днес за пръв път в живота ми, ми тръгнаха киселини WhistlingТова изобщо не знаех какво е, но за съжаление го изпитах накрая Rolling EyesМного е гадно:(

# 147
микки дъщеря ми се казва Яна!а да ви питам какво е АМ Embarassed?и за ластичните колани след секцио да кажете нещо?от къде се купуват?

# 148
  • Бургас
divan4e ,АМ е Адаптирано мляко !

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОРОДИЛИ СЕ БЕБЧЕТА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ! А НА ТЕХНИТЕ МАМИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

ДОБРЕ ДОШЛИ И НА НОВОЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ С БЕБОЦИ МАМИ ,БЕБЧЕТАТА ДА ПАПКАТ И ДА НАНКАТ!

Валя,Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти скоро да гушнеш дългоочакваната радост!    bouquet

На всички останали неродили все още като мен кураж !Ми трябва да си го даваме отвреме на време,че ни е необходим,малко остана !  Peace

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 19:53 от kloie

# 149
  • София
slan4ogled , Евито, Надя -честити ви рожбички, да са живи и здрави   bouquet

slan4ogled вече се бях притеснила за теб и мислех да ти звънкам, но си казах: хайде да минат 5 дена от 3-ти пък тогава и ти закова  Mr. Green

New Valia Честит Рожден Ден! Я не се разкисвай а пийни едно винце за здраве и настроение  Hug

Мари, щом ще ти сложат катетъра след упойката, ще е супер. По-добре с него отколкото с подлога. Така поне аз мисля.

Общи условия

Активация на акаунт