Някои ЯНУАРКИ вече с бебчета в дома, а останалите с нетърпение си чакаме реда!

• 17 091
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Страхотна новина,честито на мама МИА,да расте здрав и послушен Георги!

# 196
  • София
Павлетутка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!   bouquet
ЧЕСТИТО И НА МИА ЗА МАЛКОТО И СЛЪНЧИЦЕ!!!

Мслко да се оплача - извиках фирма за пране на килими матраци и тн. - не дойдоха, можели в понеделник, ама аз не мога. Извиках интернет фирмата да си премести кабела в другата стая, щото тука стените са по 50 см, обещаха за вчера и не дойдоха. Купих си стойка за TV - и него да местим в другата стая, но 3 пъти ходиме до Практикер, защото първата не ставаше, на втората и липсваха части, а третата била дефектна партида. Всичко е против плановете ми!!!  Дано да успея да се спретна до датата.

# 197
Габ, позната ми е твоята история , и тук е така в някой насоки, хорицата хич не си дават зор Wink Мислили си че скоро ще гушкаш бебока пък на другото майната му Simple Smile За кога ти е датата?

# 198
  • София
Малко след теб  Grinning! Ама пусто суеверие - че не трябвало да се казва и аз ... мълча.
И наистина вече ще спра да се ядосвам - каквото стане. Важното е с бебоците всичко да е ок.

# 199
Аз нали съм за понеделник и ми казаха да отида в 8 сутринта, забравих да попитам , нали на гладно се ходи, от вечерта мися да си сложа една глицеринова свещичка  Simple Smile 

# 200
  • София
Честит рожден ден на Паветутка!
Честито и на новите майки(не ми остава много време да следя новините,пък и те толкова много бебечета се раждат тези дни:))
Нас днес ни посети педиатърката,всичко според нея е наред,каза,че може да ходим на контролно мерене след седмица две.Малката ми лакомница я изписахме само 30гр по-малко отколкото се роди,значи е започнала още в болницата да хапва добре:)
Исках да ви питам нещо за кърменето,сменяте ли гърдите при всяко храненето или ги редувате.Тоест всеки път ли давате и от двете?
Успех на всички чакащи!

# 201
  • Карлово
Е, не е истина, Тедсан, още един такъв твой постинг и ще родя от смях Joy
Слънчоглед, аз давах и от двете на Мартина, правило няма за това.
Павлетутка, ЧРД!

# 202
Неможах да се стърпя имате най-сладките бебенца!!!Направо се разтопих  докато ги гледах да са ви живички и здравички и успех на мамитата с коремчетата Simple Smile
 PraynigМоля се и аз за такова сладурченце!!! Praynig

# 203
  Mari rus  трябва да си гладна за операцията,моята беше за 09:30 и от от 19:00 предния ден нищо да не ям,може малко вода.на някои казват от 22:00,но задължително гладно Wink

# 204
  • Пловдив
Честит Мариан на Евито, Честит Георги на Миа, ЧРД на Павлетутка   bouquet
Честита бебка и на Слънчоглед .. май не написа как се казва госпожицата  Simple Smile
Тедсън - wellcome back  Hug
Липсваха ни твоите веселяшки постове  Hug
Днес си взех вече всички документи от ЖК и съм готова Simple Smile
Странното е, че вече не ме вика на консултация обаче  newsm78 пък имам още време аз
То какво ли ми и гледат, само път бия до там.
Дано не ми се налага да я посещавам по спешност  Praynig

# 205
  • София
здравейте и от мен,
още не съм изчела какво съм порпуснала за 2 дни...но бързам да ви кажа..при нас полужението явно се закрепило за момента,вчера го изкараха бебето малко по-голямо..явно наистина мърда на ехографа и трудно се хваща.Както и да е,сега ще ме гледат по често - 2 седмично на запис на тонове и за сега ще чакаме да тръгне самичко да излиза, и максимално към термин да се роди, пък дано вземе че качи поне още малко!  Praynig
Честито на всички нови мами, много бързо възстановяване и здрави и послушни бебчета!!!  Hug
Това е за сега от мен, сега ще си наваксам да видя каквото съм пропуснала и пак ще се включа! Отново хиляди благодарности към вас момичета че ме подкрепихте в този труден момент!   bouquet

# 206
  • Варна
Честит син на МИА!
Честит рожден ден, Павлетутка!
Добре дошли отново Тедсан, Слънчоглед!
Мушми, бъди спокойна, всичко ще е наред!  Hug
Слънчоглед, и аз това се чудех вчера, засега давам и от двете гърди на всяко ядене.
Аз тъкмо малко поспах, че през нощта мишката не ме остави. Не можах да разбера какъв й беше зора  newsm78
Хайде чакаме още хубави новини днес!  Grinning

# 207
Честит син на МИА!

Алекс, много са сладки девойките!!!

Аз също се подувам, изтръпвам, а контракции никакви. Вчера се опитах да избутам бебето надолу с китайска храна, ама не стана, само преядох като една слоница. Ех, не са лесни козирозите.

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 16:20 от New Valia

# 208
Честит син на МИА!

# 209
  • На едно ветровито място...
Честит Мариан на Евито, Честит Георги на Миа, ЧРД на Павлетутка   bouquet
Честита бебка и на Слънчоглед .. май не написа как се казва госпожицата  Simple Smile
Тедсън - wellcome back  Hug
smile3535 Честито на всички и от мен!!!

Аз си продължавам с гнезденето- вече трети ден newsm28 1ironing hang уффф ... направоооо wflag и съм  ku-ku
Чета разни съвети за кърмене,гледане на бебета... сякаш не съм гледала бебе ?! и имам чувството че всичко съм изпозабравила...
Нямам търпение за срещата с бебо, ама той явно хииич не бърза.

Общи условия

Активация на акаунт