Някои ЯНУАРКИ вече с бебчета в дома, а останалите с нетърпение си чакаме реда!

• 17 100
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, Павлетутка! Много хубави моменти, всички мечти да ти се сбъднат, много щастие и любов! newsm59 smile3525

# 181
Честито момченце ГЕОРГИ на мама M I A!
Родил се е 3750 и 52 см!
ДА им е жив и здрав малкия мъж! Много радост да носи вкъщи!!!

ДА са ви живи и здрави дечицата! Само радост да ви носят!
Лека бременост на всички майки, чакащи все още бебоците си!   bouquet

# 182
Честит рожден ден, Павлетутка! Много хубави моменти, всички мечти да ти се сбъднат, много щастие и любов! newsm59 smile3525
Честит бебок на мама МИА  bouquet
Теди и Коконка добре дошли newsm51 newsm51 Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.
Момичета искам да ви питам,трябва ли да си купувам кантар,за да меря бебо или не е необходимо?

# 183

[/quote]

Честито и на Мия Hug
Тед, добре дошла, чакаме снимки Hug
Коконка, Сашко е изключително сладко бебе Hug

# 184
Честито на всички мами за сладките бебоци!!!  bouquet

# 185
  • В полите на Пирин планина
Теди, Миа - честито! Живи, здрави и мнооого щастливи и вие и бебоците!

# 186
Честито на всички мами за сладките бебоци!!!  bouquet
TEDSAN ти в коя болница роди, как така са ти отказали упойка? Shocked

# 187
Честит Рожден Ден Павлетутка. Бъди здрава и се радвай на здраво и усмихнато бебе!  Tada

Честито на МИА, на Слънчоглед, Евито, Надя и всички нови майчета!
  smile3504

Тедсан, липсваше твоето весело присъствие.

# 188

В Майчин дом. Приеха ме с 3,5-4 см разкритие и контракции на 4 минути, според мен това си беше момента, но не ми сложиха, а и мен не ме болеше толкова, пък после ми казаха, че всичко вече било почнало. Иначе са добри хора там, като цяло съм доволна от персонала и от условията (те нямаха вина, че една нощ изкарахме и без парно Confused)

# 189
Честит Рожден Ден Павлетутка. Бъди здрава и се радвай на здраво и усмихнато бебе!  Tada

честит син на Миа-голям виж и здрав Юнак да порасте!!!

Нашата принцеска днес (за сега пази поведение)и даже си мисля като стане сега да и метна една баня,че баткото иска да участва активно,ама първо да я нахраня ли или след баня да папка?
  Аз успях да я родя за 3 часа ,в това число поставяне на система,тоалет(така де-клизма),болки с разкритие и напъни Mr. Green
Последно в 21.40 когато доктора ме прегледа каза че глават все още е твърде високо,макар че имах разкритие и другите екстри,каза ми да дишам и замина нанякъде.Най-вероятно до час сме щели да разберем ще слиза ли главата или ще се режем...И аз си викам-"какво още 1 час тия болки?-Е как пък не Naughty!!!" И като се понапънах за 15 мин главата не да слези,ами тръгна и да излиза.Тича санитарката да търси доки,а той иде и вика"Не може да бъде,струвати се че ще раждаш.Лелее,дръжте,че главата прорязва! Mr. Green"И докато ида до масата,на 3-я напън тя беше вън-човека успя да бие Лидокаина само от едната страна...За обезболяващи нямах и време да питам.Аз все си виках да устискам до 03.01,ама се сетих после,че 02 е сряда и понеже и баткото беше  в сряда се реших-ми така де,по-лесно ще помня Flutter
  Ами това за сега,имам малко шев и кройка,но сравнително добре-май 2-3 бода  са. И сега малко да погладим,че тая нощ изпонапика всичко мадамата Mr. Green

# 190

В Майчин дом. Приеха ме с 3,5-4 см разкритие и контракции на 4 минути, според мен това си беше момента, но не ми сложиха, а и мен не ме болеше толкова, пък после ми казаха, че всичко вече било почнало. Иначе са добри хора там, като цяло съм доволна от персонала и от условията (те нямаха вина, че една нощ изкарахме и без парно Confused)
Важното е че всичко е минало добре и сега се радваш на един сладък бебок!

# 191

Честито на МИА, на Слънчоглед, Евито, Надя и Тедсън и всички нови майчета!
  smile3504

Ех, толкова е хубаво, толкова нови бебчета  Hug
Майчета, качвайте снимки да им се радваме и ние  Mr. Green
и аз отивам да кача на моя поспалив юнак.

# 192
Честит син на Мия! Hug   bouquet  HugТъкмо се бях размислила дали е минало секциото й.

теди, добре сте се завърнали двечкитЕ! Hug

ЧРД на павлетутка!  bouquet

коконке, наистина голям сладур, много добре оформен, пу-пу! Heart Eyes

# 193
ЧРД Павлетутка  nbirthday бъди здрава и бебчо много дате радва и Честито на всички нови мамчета     ylinfant теди добре заварнали се двечките!

# 194
Честито  бебче на Миа.Да е жив и здрав малкия Георги,а на Миа бързо възстановяване. smile3525
ЧРД на Павлетутка.Да е жива и здрава и щастието никога да не я напуска. newsm59
Добре дошли на Тедсън и Коконка. Hug

Общи условия

Активация на акаунт