Някои ЯНУАРКИ вече с бебчета в дома, а останалите с нетърпение си чакаме реда!

• 17 114
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Докато взема решение къде да пиша и вие сте изписали темата Simple Smile
Честито на всички новообебени мами! Страхотно е да си мама, нали?
Валя- Честит Рожден Ден- всичко добро и дано все по празници  да ви върви тази година, леко раждане и кротък бебко:)

Сашко Simple Smile      http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4910130

х х х

# 166
Е много е сладък този Сашко, Коконке! Жив и здрав да ви е!!! Пу-пу!

# 167
  • Бургас
Добро утро !

Ехоо,днес аз ли съм най-ранобудна  Joy Joy

Коконка,Сашко е един много сладък младеж!Качи още снимки да му се порадваме.Каката как го приема?Радва ли се?Помага ли?  Grinning

# 168
  • Карлово
Изчезна ми бутончето за редакция на първия постинг ooooh! Така че по-късно ще пробвам пак да направя корекциите.
Честито на Надя и Слънчоглед!

Вижте на каква тема попаднах: Съвети за майките за бебета от 0 до 6 месеца! Интересна е, особено за ошашавени майки, на които им е за първи път.  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=247825.0

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 09:07 от микки

# 169
  • Толбухин
Днес съм рожденничка.

за кърмачките

за другите.

# 170
  • В полите на Пирин планина
Честито на Слънчоглед, Евито и Надя.
ЧРД на патерици на Ню Валя.
ЧРД Павлетутка!

На всички пожелавам много здраве и щастие.

Аз снощи бях на преглед, но още няма изгледи за се раждаме ... Grinning За сега ще чакам до 14.01. и тогава ще определяме окончателна дата за секциото. Ох, вече не ми се чака и нещо много взе да ми тежи, краката ми се подуват и пръстите на ръцете ....

# 171
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВЛЕТУТКА!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ МЪЖЕТЕ ВКЪЩИ !!    bouquet   bouquet   bouquet

Момичета,много ми изтръпват ръцете нощем.Много е гадно като се събудя имам чувството,че ми е спряло кръвообращението. Rolling Eyes

# 172
  • Варна
Здравейте и от мен,

Честит Рожден ден Пвалетутка, да си жива и здрава и много положително емоции с новия член на семейството!!!

Клои, мисля че се пие Магнезий за изтръпването. То май е породено от липса на Магнезий в организма. И на мен ми се случва от време на време.

Някой ме беше питал какви сиропи е пила щерката, ами почнахме с Проспан, изпи го целия, той единствено успя да и овлажни кашлицата, след това Вентолин, който много лошо о подейства бих казала че започна да кашля повече и него го пихме няколко дни, и сега сме на Флавамед, от който съм доволна, детето кашля значително по-малко. Ще взема и аз да го пия малко. Макар че пише след изрична консултация с лекар....

Вчера и аз бях на доктор, и определихме дата 14-ти засега поне.

Коконка, много е сладък Сашко! И ние сме избрали това име Wink

# 173
Добро утро,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВЛЕТУТКА!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ МЪЖЕТЕ ВКЪЩИ !!    bouquet   bouquet   bouquet

Момичета,много ми изтръпват ръцете нощем.Много е гадно като се събудя имам чувството,че ми е спряло кръвообращението. Rolling Eyes

И аз съм така. На всичко отгоре сутрин се събуждам с подути ръце и крака. Правих си изследвания всичко уж ми е наред, а и кръвното ми е ниско (преди 2 месеца бях го вдигнала и пия хапчета за кръвно). Нямам търпение да дойде утре, ще ходя на консултация и дано всичко да е наред и вече да раждам, че ми тежи.

# 174
Добро утро на всички мами и бебета, аз само да се отчета, вчера бях на консултация и започнахме да се замисляме и за секцио с докторката, защото беба е малко над 3800 гр. в момента, а до термин имам 20 дена още. Мисля, че няма да се справя с толкова голяма бебка, синът ми се роди 3350 и голям зор видях. Ще видим. Дано да изчака да вземем решение, че да не става в процеса на раждането Wink
Лек ден

# 175
  • Варна
А пък аз май пак ще раждам мишчица, на мен докотра ми каза че бебчо е около 2900гр., т.е. най-много 3кг да стане. Аз и дъщеря ми я родих малка 2650гр., а аз и мъжа ми хич не сме малки. newsm78

# 176
  • Бургас
А пък аз май пак ще раждам мишчица, на мен докотра ми каза че бебчо е около 2900гр., т.е. най-много 3кг да стане. Аз и дъщеря ми я родих малка 2650гр., а аз и мъжа ми хич не сме малки. newsm78

Илияна ,на мен доки ми каза,че много често малките хора като мен раждат големи бебета и обратно. Peace
Bibun ,второто го родих 3700гр,първото 3400гр,като се има предвид ,че второто раждане мина много по-леко както съм казвала и дори без шев.С първото много вътрешни и 4-ри външни шева.Така,че не се настройвай предварително.  Peace

# 177
Честит Рожден Ден на Павлетуткаbouquet Да попитам кърмещите мами:употребявате ли сух дезодорант-за под мищници или някакъв друг парфюм?Бях чела някъде,че от новата миризма бебето можело да откаже да суче?!

# 178
ЧРД Павлетутка!

Мамче Танче - ползвам ролка без миризма. Парфюм си пръскам върху дреха, ако излизам, за да не мириша аз после на бебето.

# 179
Привет от една обебила се мама  Hug Hug
Лелллееее, момичета, докато ви издиря къде сте се скрили ... ама ви набарах аааз  Whistling
От вчера с бебе Вилияна сме си вкъщи и сме много доволни. Тази нощ ни падна и пъпчето и вече сме мома та дрънкаме.  Flutter само спинкаме, папкаме като за малко драконче, правим гривнички по крачетата и пълним пампата редовно Mr. Green
А иначе за раждането- ами на 31-ви по закона на всемирната гадост вечерта ме почнаха контракциите, ама нали съм си навила на пръста, че ще тропкам ръченица и ще пийвам шампанско в 12 часа и стискам зъбки и си трайкам, ама в 12 и половина изревах на умряло, изгоних свекитата да си ходят по бързата процедура и докато таткото се бореше с нервите си аз отидох да се чипкам, че да съм хубава  Flutter Както и да е. Бебата се роди напълно нормално. Отказаха да ми сложат каквато и да е упойка и се постарах да родя само с 50 мл бусколизин в д-то #2gunfire псувах ги като каруцарка Embarassed, че ги подкарах и на немски и една акушерка ми мига насреща и ми вика: "Какво каза?" Crazy Че като го избих и на сръбски и й изревах в лицето:" Йебем ви и болницата и медикаментите!!!!" иииии.... тя ме разбра  Naughty
После пак беше рев, ама от щастие и само дърпах доктора за престилката и му обяснявах през сълзи, че си имам детенце, че може нещо да е пропуснал видиш ли... така де - суматохата беше голяма Mr. Green А той ми обяснява, че е момиче, а аз му се хиля насреща и му викам:"На кой му пука бе, човек! Имам си детенце!"  Heart Eyes
После вече всичко беше купон и щастие. В болницата се набарахме с Ирамира. Тя си има бебе Мирослав, роден на 2.01, хубавец е и той  Heart Eyes Може да потренирам да му стана люта тъща, ама не ми се развалят добрите ни отношения с Ира та засега пазя позиции  Whistling Whistling
То и на изписването вчера пак имаше изпълнения Mr. Green Станало вече обяд и аз съм се наместила на масите за хранене и с другите мами си правим банкет с болничната яхнийка. Една от акушерите ме съзира и ме пита:"Теди, ама ти няма ли да си ходиш вече?" А аз:" Ми трябва, ама тати не иска да дойде да ни вземе. Не бил готов още. Пода бил неизмит"  ooooh! После същата вижда татито и го бъзика:"Какво стана с пода?" Wink Ама нашият си е духовит и й отговаря:"Перфектен е като предетата ни" Mr. Green та накрая се напрегъщах с мамите, ама леко, че иначе като се награбим и си притискаме цицките и си пръскаме взаимно кърма по дрехите  Sick Mr. Green толкоз засега

Сега отивам да чета какво съм изпуснала
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ  НОВОИЗЛЮПЕНИ МАМИ  Hug

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 11:46 от tedsan

Общи условия

Активация на акаунт