Някои ЯНУАРКИ вече с бебчета в дома, а останалите с нетърпение си чакаме реда!

• 17 088
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Момичета, микробиологията ми показа, че имам гъбички  ooooh!
Мислех, че ми няма нищо, защото нямам никакви течения и сърбежи, но ...
Сега се чудя дали Gino-pevaril който ми изписаха ще подейства ...
И какво рискувам, ако родя бебето си ако все още ги имам тези гъби?

Много е гадно ... Иначе аз нямам оплаквания, но мисълта че мога да навлека гъби на бебето ме ужасява  ooooh!

# 211
Честито на всички нови мами, послушни  бебчета и скорошно възстановяване! Честито и на рождениците!   bouquet  bouquet
 Ще ме извените че не е по именно пожеланието но от няколко дена влизам опитвам  се да прочета какво сте писали, но без успех вдигам темпертура и лягам. днес вече май съм по-добре, като изключим болките в бъбреците и гаденето, поне температура успях да сваля. снощи стигна 39.5, какво ли не правихме да я свалим, а съм се преоблякла над 10 пъти вечерта. за пръв път видях по краката си течащи студени капки. абе ужасна работа, как точно сега на финала се подредих така незнам като след няколко дни трябва да раждам а нямам сили от леглото да стана.
а и да Ви питам нещо друго то не е за тази тема но "счетоводителките" не ми отговориха: знаете ли този болничен 45 дни преди раждане кога трябва да се плати и наведнъж ли се плаща, че си смених адресната регистрация и ммай трябвало да ходя в НОИ да подавам някакви други документа, че нямали да ми платят нито него че после и майченството, защото съм подала грешна инф.  newsm78 newsm78 Благодаря Ви предварително! сега се връщам да чета какво става назад Laughing

# 212
Ханна - при мен Гино-певарил подейства.   bouquet

# 213
  • Пловдив
Ханна - при мен Гино-певарил подейства.   bouquet
Дано и при мен подейства  Praynig
Дано да имам време  Praynig

# 214
Ханна,преди да родя големия си син не съм знаела,че имам гъбички/активизираха се след раждането-адски сърбеше!/.Но детето имаше млечница/соор/ -бели налепчета в устичката,предизвикани от гъбичката Кандида албиканс.Това затруднява храненето на бебето,лекува се лесно,но не е приятно.Тогава гинекологът ми каза,че гъбичките в устичката на бебо са се появили,понеже аз съм имала гъбички-заразяването е станало по време на раждането.

# 215
  • Пловдив
mama tan4e, това ли е единственото което мога да причиня на бебето?
Ох .. ужасно се чувствам

# 216
Ханна моя доктор ми изписа ГИНАЗОЛ еднодозов пълнител, който се освобождавал 5 дни но гъбите изчезвали. малко ме хвана страх и затова се порових в нета и прочетох много добри отзиви за това лекарство но можело само в 9 мес да се взима за да не навреди на плода. струва 20 лв,надявам се да помогне. влез във подфорума за здревето там има много инф за гъбичките

# 217
  • На едно ветровито място...
И при мен този Гино-певарил подейства- на последната микробиология не изнамериха нищо  Praynig
Но пък аз продължавам да си имам ужасно засилено течение/ едно такова слузесто и бяло Sick/ и непрекъснато съм с ежедневни превръзки защото не понасям да съм мокра.
Направо незнам дали не съдържа някакви гадНости вътре и как ще се отрази на бебо,като тръгне да излиза..Май трябва да попитам док в петък съм при него,дали не трябва да обърнем внимание на това течение Thinking newsm78

# 218
  • София
Алекс чудесна снимка,и мойте мъници са същата картинка:)Светльо само иска да гушка бебето!

# 219
  • Варна
Първо честито на всички родили майчета -да са им живи и здрави рожбите и търпение на всички бъдещи майчета!
Нямах време скоро да чета, влизам за да разкажа и моята одисея.И аз вече съм една от многото щастливи майки.На 02.01 сутринта /24 дена преди термина/ започнаха да ми изтичат водите.Тръгнахме веднага за АГ , приеха ме в 10 часа сутринта без никакви контракции и никакво разкритие.Около 13.00 часа ме сложиха на системи за предизвикване на контракции, но уви много бавно получавах разкритие.Тук е мястото да благодаря на д-р Танев /ако не беше той щях да родя сигурно чак на следващия ден/- с негова помощ към 17.00 часа успях да получа пълно разкритие и 18.05 с доста напъни и няколко шева дойде на бял свят моята малка дъщеричка Далия -2450 гр. 49 см. Имах малко проблеми с плацентата, която не искаше да излиза и се наложи да ме упоят за да я извадят.Но всичко свърши благополучно и след половин час бях забравила всичко лошо и се радвах на малкото си съкровище.След 4 дни престой в болницата ни изписаха по живо по здраво  и сега си се гледкаме вкъщи.Не мога да ви опиша колко щастлива се чувствам и колко често си поревавам като си гледам малката принцеса, пожелавам на всички бъдещи майки в най-скоро време и те да почувстват същото!
За сега толкова,скоро ще си наваксам с четенето  bouquet

# 220
linay,честита рожба!  bouquet
И ние първо се бяхме спряли на Далия Grinning

# 221
  • София
linay честито!

# 222
linay Честита малка принцеса! Като ангелче е /пу-пу/ !!! Да расте голяма хубава и добричка!!!    bouquet
Алекс и ти като гледам си с две прекрасни принцеси!!! Много хубава снимка.    bouquet
Честита мъжка рожба и на МИА!!! Бързо да се възстановява и да се прибира скоро вкъщи!    bouquet
 ЧРД на Павлетутка и на Валя с мааалко закъснение!!!
Аз само да кажа, че секса не помага при мен!  Naughty Може би защото не сме го спирали изобщо и организма не го счита за натоварване или нещо подобно ама все едно съм си "изградила имунитет"  Ще продължаваме с опитите ама и аз като Валя безрезултатно опитвам това онова.

# 223
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=208529
Ето малко снимки от нас
Някой чувал ли е нещо за Асиди?Как са,вече не са ли си вкъщи?

# 224
Слънчогледче, Лъчезара е....Лъчезара! пу-пу-пу!!!

Общи условия

Активация на акаунт