За пързалки е готово вече , ОКТОМВРИйското човече!

• 19 817
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Р-че бързо оздравяване на Краси пожелавам.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Много е важно да пие глюкоза колкото повече, толкова по-добре, за да не се обезводни. Не му давай млечна салата, млякото също може да го раздразни допълнително. Малко диета през следващите дни няма да е зле.  Hug Криси скоро беше така и ни караха да влизаме в болница, но аз категорично отказах и я стабилизирах у дома. Както и да е. Дано каквото е било вече да е минало и Краси утре да тича из къщи и да щуее.  fingerscrossed

Наде ох сега като се зачетох ми то вярно че новият ми ник габЪрче е като гЪбарче  smile3555 , ще взема да си нанижа чудесен имидж на гъбарка. Я пак да си стана кламерова.  smile3537 Ползвам го този ник чист и неопетнен от 5 години почти, но се оказа, че има хора за които аз дори и не подозирам си ме четат дума по дума само като засекат кламери на хоризонта. Учудващо, но се е намерил човек който да казва и на свекърва ми какво съм писала из форума.  smile3556 smile3556 smile3556 Не е много приятно, но пък и не ми пука много.   33uu
Аз за нея или мед и масло или нищо.   angel008 Свеки - Ай лъв Ю.  lovekiss
Та затова и такава загадъчна Гъба станах   superuu
... ми то кламерче, габърче, все канцеларски материали.... освен сега да се прекръстя на острилка друго не ми остава.  Crazy

Мандаринчо споко бре жена. И аз така като наближеше сесия и пощурявах. И винаги в тез критични мигове я някое дете ще се разболее, я някоя неприятност ще се случи, я ще вляза да раждам  Stuck Out Tongue Winking Eye. Ноооооооооо всичко минава и заминава. Важното е спокойно да минеш през тези моменти и без такива - ЩЕ МЕ СКЪСАТ... няма такива филми. Стягаш се, оглеждаш се за знаците, натискаш клаксона и да не ти пукаааа.  newsm01 \бибитттт\
Няма ли някое гадже което да ти даде да повъртиш губи няколко дни преди изпита. Малко практика никога не е излишна.
А за кухнята - ми защо не. Като си намеря работа ще спонсорирам едно проектче, че сега и мойте искат да ядат бре. Че и по три пъти на ден. А и лошото е, че не кърмя... егати... чувствам се прецакана. Ивчо поне си хапва на аванта  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 09:02 от klamerche

# 226

voltage13  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Пожелавам ти Здраве, Любов, Късмет, Слънчеви лъчи, Щури веселби и Приятели добри! Пожелавам още Пълна къща със деца и безброй усмихнати лица.   Heart Eyes

# 227
Плами, а аз гледам и гледам, и никакви габърчета, само кламерчета виждам... Не се коркай за свеки, ама наистина е неприятно някой да те шпионира, дори и без лоши намерения. Никак не обичам да си меря думите, само защото някой може да намери подтекст,койот не съм и мислела да влагам...
Ели засега е на ясла само по 2 часа - от 10 до 12. И ходи с все по-малък ентусиазъм, иплаче все повече, но се надявам да сме стигнали дъното и оттук натаък да и харесва все повече. Иначе я приеха още миналата година (бях се похвалила), но отлагахме тръгването по здравословни причини, с лекарката се надявахме да се изчисти алергията към млечни. Началния срок за тръгване беше датата, на която става 2 години, а след това изкара и няколко вирусчета. Засега поне леличките се справят добре с храната - сипват и супички преди застройка или не и дават някои храни, дано да придобият лесно навици. Друг е въпроса, че тя няма мерак да си хапва там...
Пък за тортите - бях обещала поне линк със снимки да пусна, ама нека да довърша и днешната, че тогава  Simple Smile
И аз така казвам за Краско - това да е било боледуването, да не се притесняваш повече! И Кламерчето ме изпревари за млечната салата - по време и веднага след такова боледуване никак не се препоръчват млечни продукти (както и месо и яйца), може да се усложни ситуацията.
ооо, Манди - отиваме да гледаме мебели! А във вторник ше падне голяяямо стискане на палци! Обещавам!

Да кажа - днес ни е рожденичка Богито (или Високоволтовата)! Да е жива и здрава, много щастлива, майка на 2-3 или колкото си пожелае деца, да и върви в живота и в замисления бизнес, да се чувства добре и като съпруга, и жена, да е винаги в добро настроение, и изобщо - всичко, всичко да и е чудесно! Честит рожден ден, Боги!

въй, Плами, изпревари ме  Laughing

# 228
  • София
Краси е добре, още през деня вече нищо му нямаше. Ама се беше доста наплашил. Явно нещо вирусно, за по 12-24 часа прекарахме всички. Първо аз бях в събота, след обяд изведнъж ме свали - повръщане и треска. На следващия ден нищо ми нямаше.После детето през ноща на понеделник срещу вторник. През деня беше ок, все едно не е било.И накрая майка в ноща вторник срещу сряда. Повръщане и треска. На следващия ден нищо и нямаше! И аз незнам какво беше  Rolling Eyes Спазих с Краси всички заръки на педиатърката и се радвам, че размина, че се бях побъркала!

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 11:28 от ®

# 229
Волтажче,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!!!!!!!!Пожелавам ти здраве, любов и най-голямото ти желание да се сбъдне скоро!!!!!!!! Hug

# 230
  • София - Младост 1А
Боги, честит рожден ден и от мен! Да си много здрава и всичко което си намислиш да ти се сбъдне! Весел празник и много прегръдки и целувки от мен!

Аз отивам на интервю и за това нямам време да пиша повече. После ще ви разказвам.

Хубав и слънчев ден на всички!

# 231
Волтажче, Честит Рожден Ден и от мен мила! 
Желая ти цялото щастие на земята! Успех в това, което си замислила (въпреки че не си споделила още какво е), разбирателство и любов в семейството, здраве и късмет и едно сестриче на Сами!  Hug

# 232
  • Варна, България
Благодаря за чудесните пожелания, момичета!
Много ме трогнахте! Обичам ви много!  Heart Eyes
Скоро се замислих, че вече почти 3 години сме заедно! Толкова е прекрасно да знаеш, че имаш много приятели!

Ето скромна почерпка от мен

и любимото ми Куба либре

За варненските майчета имам реална почерпка - каня ви другата седмица на собственоръчно направена торта в удобен ден и час. Какво ще кажете да се съберем през деня, докато децата са на ясла, да можем да се наприказваме? Ако някое детенце не е на ясла, може и то да заповяда!   Hug
Чао, отивам на покупки ...  Heart Eyes

# 233
Здравейте,момичета! newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВОЛТАЖЧЕ!
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА И НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВА!НЕКА ВСЯКА ТВОЯ МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!

Мандаринка Портокалова,предадох ти почерпката-голяяяма порция топло мляко за Ивето още в 2 часа посред нощите!А на мен как ми е домъчняло за теб и Ивчо...парка пуст ми е без вас,беее!Чакам с нетърпение пролетно време и среща с вас!
А за програмата ти,не се съмнявам,че ще се справиш!Успех! Hug
Ер-че,бързо оздравяване на Красето!
Айде,толкоз засега!
Целувки от нас.

# 234
Здравейте, милички, аз да си покажа какво се нарича щастие, нали съм горда леля, вуйна и мама Flutter Hug:
Моите слънчица: http://joanatosheva.multiply.com/photos/album/19#1

Абе супер е да си щастлив!!!!!!!!И да има с кого да споделиш, обичам ви!!!!!!!!! Heart Eyes
Боги, весело изкарване!!!!!!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 16:15 от megan@

# 235
Здравейте мами,

ето ни и нас.
Честито на Богито - да е много здрава, щастлива, усмихната и много влюбена. целувки от нас
Меги - на снимката с баба Дони- ами малката все се метнала на баба си като гледам. Simple Smile)
Дринка - чакаме да чуем какво става - тъкмо щях да ти звъня да те видя - и гледам - интервю - та ще почакам Simple Smile
Ние сме някъде около 13-14 кг, не знам колко сме високи - не помня даже. Иначе сега сме на благоевград - и уж има много народ да ми помага и все не става да си свърша това коеот ми се иска. малката вечер само в моите ръце стои мирна и кротка иначе е рев, за сметка на това баткото пък само аз го приспивам и става една весела- или единият реве или другият и накрая - взимам Ива в ръце, и я люшкам, и давам ръчичка на Али-Бали да я гали (така запспива той) - абе весело - ама като заспят и като ги гледаш какви са сладури 0  няма такава друга радост - д азнаете - благословени сме с тез малки сладурчета дето сиги имаме. пък че се тръшкали - ами нали и те трябва да намерят начин да си изразят недоволството ........
браво на дългокърмещите - аз не мога д апреценя дали чак толкова дълго щях да кърмя. сега ще видя с Ива как ще сме - че тя не е като Алек  - той когато и да му дадях да цока - винаги беше на линия. Тя като не иска - просто не иска и край - няма приспиване с цокане - такива филми просот няма при нея. Та подозирам че таз малка госпожица след време сама ще се откаже - ама да видим както се казва.
На мен много ми домъчня за в къщи(софия)- пък как ми се иска да се съберем да се видим - ама среща без деца- че шубето е голем страх - все от вируси ме е страх, все си казвам че ако Алек прихване  - много малка е още Ивето да се разболява- пък няма как да ги разделя ..........и така все го пазя - та по случая не ходим по детски клубове, изобщо не го събирам с много деца.........
май имам повиквателна - Ивето май се събуди
целувки от нас - пък снимки - като се прибера в софия ще гледам да качамалко и да покажа - че досега наистина не съм ви я показвала- пък тя на 4 месеца стана
много от вас ви пропуснах да ви пиша , ама другият път
айде със здраве

# 236
Абе да ви питам - че забравих - вашите сладури кога заспиват?

# 237
Волтажче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила! Пожелавам ти най-голямото щастие на света и в най-скоро време да бъдеш многодетна мама   bouquet

# 238
Волтажче, да си жива и здрава!
Мандаринка, предстои ни ремонт и обзавеждане на детска стая, така че събирай идеи и набирай сили и като му дойде времето ш'ти звънкам  bouquet
Сега нашия татко е болен. Добре че Емата не го е пипнала, ама да не дърпам дявола за опашката. Praynig
Ер-ка добре че Краско се е оправил, че тези повръщания много бързо обезводняват!
Дрина, успехи с интервютата.
Бини, много се смях, понеже гледам нещо трето и реших, че и ти се включваш в Многодетните. Peace
Зори, ние сме се паркирали в 9 часа, ама едвам я удържам - още от 7:30 иска да си ляга и става в 7-7:30.
Някой засичал ли е Таня П.?

# 239
Боги- да си жива и здрава!!!Честит Рожден Ден!Да отгледаш 2-3 дечица, да се обичате много с мъжът ти, да не си омръзвате никога, и да правиш това, което винаги си искала пожелавам!
Мандарински- разчистих кутията. Пиши ми- или довечера по кю-то ще те намеря. И мнооого ме разсмя с обръщението.. Joy
Р-ка- браво на Краско!Щом вече сте здрави- всичко е наред!!!Целувки!
Дринкаааа!Айде пиши как е хавата!!!Тамън и аз щях вече да ти се обаждам!!
Зори- Александра си ляга между 9.30 и 10.30 вечерта. А става между 8.30 и 9.30 сутрин. Ами айде идвай си като ти е домъчняло за тука- пък ще спретнеме една среща без деца да се наприказваме!!
Ооооо- и Верич се появила!Ама много лаконична и кратка -както винаги- пиши подробно ккак сте!!
Хайде целувкииии!

Общи условия

Активация на акаунт