Много е важно да пие глюкоза колкото повече, толкова по-добре, за да не се обезводни. Не му давай млечна салата, млякото също може да го раздразни допълнително. Малко диета през следващите дни няма да е зле.
Криси скоро беше така и ни караха да влизаме в болница, но аз категорично отказах и я стабилизирах у дома. Както и да е. Дано каквото е било вече да е минало и Краси утре да тича из къщи и да щуее. 
Наде ох сега като се зачетох ми то вярно че новият ми ник габЪрче е като гЪбарче
, ще взема да си нанижа чудесен имидж на гъбарка. Я пак да си стана кламерова.
Ползвам го този ник чист и неопетнен от 5 години почти, но се оказа, че има хора за които аз дори и не подозирам си ме четат дума по дума само като засекат кламери на хоризонта. Учудващо, но се е намерил човек който да казва и на свекърва ми какво съм писала из форума.
Не е много приятно, но пък и не ми пука много.
Аз за нея или мед и масло или нищо.
Свеки - Ай лъв Ю. 
Та затова и такава загадъчна Гъба станах

... ми то кламерче, габърче, все канцеларски материали.... освен сега да се прекръстя на острилка друго не ми остава.

Мандаринчо споко бре жена. И аз така като наближеше сесия и пощурявах. И винаги в тез критични мигове я някое дете ще се разболее, я някоя неприятност ще се случи, я ще вляза да раждам
. Ноооооооооо всичко минава и заминава. Важното е спокойно да минеш през тези моменти и без такива - ЩЕ МЕ СКЪСАТ... няма такива филми. Стягаш се, оглеждаш се за знаците, натискаш клаксона и да не ти пукаааа.
\бибитттт\Няма ли някое гадже което да ти даде да повъртиш губи няколко дни преди изпита. Малко практика никога не е излишна.
А за кухнята - ми защо не. Като си намеря работа ще спонсорирам едно проектче, че сега и мойте искат да ядат бре. Че и по три пъти на ден. А и лошото е, че не кърмя... егати... чувствам се прецакана. Ивчо поне си хапва на аванта