За пързалки е готово вече , ОКТОМВРИйското човече!

• 19 823
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте !

Гери, поздравления за кърменето    bouquet!  Да те попитам - морковите как ги даваш? Опитах рендосаните - не ги иска. А цели, някак ме е страх да не се задави.

Морковите ги давам цели и тя си гризе по-малко е първите пъти се задавяше, но вече свикна.

Ние днес ходихме в един спа комплекс в Банкя и водихме и Рали, най-вече заради басейна, че всеки ден не пропуска да повтаря, че иска вече на морето или на басейна.

Аз почти всяка седмица съм в Банкя при мама..къде е този център ..?

Ние се гледаме с Мартинка в къщи, аз се опитвам да работя , когато тя спи или си играе с бати и засега се справям добре, малко ми идва в повече, но е хубаво защото попълвам семейния бюджет:)))))

Лек ден от мен

# 211
Ехееее, кърмачките, браво на вас@
Бини, страхотни са куклите и по мое мнение много си приличат двечките феи  Hug Flutter
Света, тя Йоанка много рано проговори, но нали знаеш, че до 3 годинки всичките ще бърборят, няма страшно  Mr. Green Най-новото е, че е научила една книжка в стихотворна форма, незнам дали ги знаете, поредица Непослушковци. И любимата е за "Бубулечка-пречка" - "Във гората на пътечка, спяла черна бубулечка,..........."  Цялата я знае, но обича аз да казвам първата дума и тя изстрелва куплета  Sunglasses само че пред непознати е доста срамежлива   Blush Grinning докато се отпусне с дечица, които не познава и то става време да си ходим, ама здраве да е  Hug

Бебетата ми, така да се каже  Mr. Green, растат, сучат, пълнят пампите, плачкат и такива бебешки работи!! Много е гот, вчера бях цял ден при малката Дени, страшен купон, явно певица ще става  bowuu

Йони не я подстригвам, че тези къдри, ако ги отрежа ще ми е жал. Иначе е 13 кг и 90 см в момента, ама тя си върви финна мадама  Hug

Мами, нямам време да пиша на всички, извинете ме, имам доста работа, сега откраднах 5 минутки обедна почивка!!!!

Чакам с нетърпение почивните дни около 1 март пак да ходим на Варна , това ми е единственото нещо, което ме прави нещастна, че едни от най-близките ми хора са далеч bouquet

Целувки на всички!!!!!

# 212
Леле,Меги,че Йони си е направо "дебела"! Wink Нати не знам дали и 12 кг има.Да са ви здрави и бебетата сладки и Йоничка!
Браво на детето,вече и стихчета знае! Grinning
Нашата кака само песни и дай,ходи с един микрофон и пее и танцува.

# 213
ей колко и трябва на октомврийската майка, да мине една Мандаринка(опс Портокалка) и да раздвижи темата.  Hug

# 214
 Mr. Green така е Надина -  напълно си права! Една Мандаринка ни стига!  bouquet
Аз да се похваля как започнах новата седмица Hug
В петък , мисля че ви казвах newsm78 беше делото по нашето обжалване на наказателното постановление за 8тях стотинки. Те го отлагаха веднъж , щото бяха болни... но в петък нямаше как и дойдоха. Данъчните де.
И днес получихме обявление на РС , че :
цитирам:
"ОТМЕНЯ Наказателно постановление №.../от дата... на Директора на Териотриална Дирекция на НАП като НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО."
Главните букви - така са написани Mr. Greenне ги акцентирам аз!
те вероятно ще обжалват - но за нас е по-важно че ние сме прави и спечелихме!
Неможех да не го споделя с Вас.

За протокола иначе ние сме 15кг и 97см. Hug

# 215
Сууупер!!!!!  Hug
А за сътвореното от теб - прекрасно е!
Как се чувства Мирела?

# 216
Браво. браво, Джулкаааа!Има възмездие- винаги съм го казвала!!!Сега обаче ни пиши и как е Мирелката, че с тия зъбарски проблеми направо лошо ми стана като те четох...Оправиха ли се работите?
И наистина сътворяваш невероятни неща. В къщи майка ми ги може тез работи- прави и тя невероятни рисувани бутилки...и си имаме вече цяла колекция.
Ей така обичам- като настане оживление!!!Ама все още доста мами се губят.
Ади- не пишеш как си?
И Спокойната не се е разписвала от отдавна- добре, че са телефоните, та да знам че е добре.
Бини- от началото на годината съм в операционната...пределно ти е ясна хавата. Още повече за човек, който не е свикнал още с инхалационните анестетици...Вечер съм направо като надрусана . Но типът работа по- ми харесва тук- за разлика от обстановката..без да коментирам в подробности. Реанимация ми изглежда съвсем спокойно място сега Laughing. А отпуска се очертава чак април(целия) -живот и здраве...ако доживея до тогава. Имам сто и кусур дни отпуска-ама кой ти ги дава. Декември не се усетих- когато нямаше никой колега в почивка.
Хайде стига съм ви отегчавала.
Допивам си винцето...и в кревата!
Лека ви нощ, скъпи дами!

# 217
  • София - Младост 1А
Здварейте,
жива съм, ама нямам време да пиша. Пепи се оправя но още пие антибиотика. Обаче след боледуването е станал толкова проклет че направо ми се иска да го... По 100000000000000 пъти на ден повтаря иска, ска, ска, ска... демек че нещо иска. И естествено това са все забранени неща. Четката ми за зъби, сешоара, ютията... все неща дето няма да му дам. И като не му ги дам настава една драма. Рев, тръшкане, писъци. И преди беше така но в по лека форма. Все успявах с нещо да го залъжа. Сега нъцки. Това направо ми стопява лагерите. Влизам и аз в клуба на полудяващите като Р-ката.

Иначе аз ходя на интервюта. Харесала съм си една фирма, пък ще видим дали и те са ме харесали. Работата е много интересна и перспективна, екипа е малък и заплащането добро. Днес пак ще ходя на друго интервю. Не липсват оферти, просто трябва да помисля и да избера най подходящата.

А сега ми предстои да се занимавам с бюрото по труда за да мога да си взема пълното обезщетение от старата фирма и не ми се мисли каква разправия е с тези институции. Ама ще се борим де.

Юлка поздравления. Така трябва да се борим с несправедливостите. Успех ти желая и много целувки на децата.

Момичета няма да пиша повече, че всеки момент ще се събуди диването. По нататък ще ви изчета като хората.

Желая ви хубав ден на всички!

# 218
Джулка, много се радвам, че сте успели с делото, браво на вас!

Бини, каква ти почивка, ходихме само за през деня, колкото да поплува Рали в басейна, че много й се искаше вече. Даже напротив, това ни беше първата събота и неделя от доста време, през която да сме си в София и пак успяхме за малко да забегнем.
Рали и Нати май от край време си вървят с еднакви килограми Wink

Гери, това е някакъв здравно оздравителен център, това им е сайта, но няма много снимки:
http://www.sanatoriumzdrave.com/
Особено външният басейн ми изглежда много добре, ще го пробваме лятото.

Незнам какви им ги говорят в яслата, но Рали е започнала да използва много странни изрази, като например: кога ще ходим до близкото поточе Joy, временцето е много приятно...

Айде приятен ден на всички!

# 219
Добро утро!
Джулка,поздравления!Ей,понякога има справедливост!
Дринка,радвам се,че вече сте добре! Simple Smile
Grapefruit,как ме размечта за операционната...Иначе с анестетиците ще свикнеш,ама с другите работи /знаеш,какво имам предвид / едва ли!

Ей,хора давайте малко пресни снимки,бре!Забравих ви!

А и най-важното,днес племенницата прави 3 годинки!Eто това е тя,нашето трето детенце!
Заповядайте да ви почерпя!

Весел ден ви желая и много целувки!

# 220
Bini, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛЕМЕННИЧКАТА!!!!! Hug

# 221
Привет чаровни дами.
За 4 път започвам да пиша и все нещо става и дългият ми пост се затрива  ooooh! но нали съм упорито магаре, та започвам отначало   Hug
На чаровната племенница на bini_og пожелавам вълшебно дество, изпълнено с много смях, приятели, игри и вълшебства.
А JuliS сърдечно поздравявам за постигнатата победа в борбата с несправедливостта. И аз като
Grapefruit ще попитам как е зъбчето на вашата кака?
Grapefruit какво работиш. Козината ми настръхна като спомена операционна.
Облаче до обяд ли остава Еличка-звездичка в яслата? И как така започвате от февруари, приема не е ли само на лято и на есен. Започна ли приготовленията за тортата. Срещнах из готварския каква красота се готвиш да правиш... мммм чак ми замириса на прясно изпечени блатове. Грух, ама че съм лакомия.
Дринка скоро Пепи ще кротне, просто поредната фаза с искането  Hug Да ти е жив и здрав. Как е сестричката ти?
valeria1 аз и твърда торта обичам. Кога да дойда да си хапна  Mr. Green
Мандарински както винаги си много свежа и вдъхновяваща. Харесвам този сорт мандарини  Grinning
Афродита честита ти дъщеричка. Как е лудницата из вас? Поздрави на мирамакс. Тя защо не се разписва тук, да не би да няма интернет  Thinking
Мишленце на Рали харесва ли й на басейн. Аз като водя Вики на плуване Криси няма никакво желание да си топне дупето и само имитира как плувала кака й  Grinning
Наде после задължително да покажеш снимки как е станала кухнята  Heart Eyes, че нашата е още голичка - без шкафове и събирам идеи всякакви.
Тя между другото и мама, леля, вуйна Меги щеше да показва кухня след ремонт, но нещо ме забрави  Wink

За среща гореща съм първа в списъка. Другата сряда съм на линия.
 Hug
/някой ако се чуди - аз съм си klamerche габърче все там/

Някой да има новини от усмихнатото Танче?

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 15:20 от gabarche

# 222
Гъбке можеше и без подробности, по стила и слънцето, което лъха от поста те познаваме!
пусни снимки на момите, да се порадваме!!!  bouquet

# 223
  • София
Само на бързо да се оплача и аз... Краси цяла нощ повръща. Като се почна от 2 часа до 3 часа 6-7 пъти, на фунтан. След това в 4, 5, 6, 7, 8 часа пак и пак. През деня беше добре, по съвет на педиатърката спазил всичките и заръки и сега е добре. Давах му гликоза 5% в едно шише да пие през 2 часа. 3 сухара за целия ден (милия, така се беше наплашил, че и до тях не му беше). Вечерта хапна малко хляб и няколко лъжици млечна салата. Хубавото е, че през деня не е повръщал и беше в настроение. Изкарахме навън 2 часа и чистия въздух го досъвзе. Сега спинка сладко, сладко! Най-вероятно просто е раздразнил стомаха с ябалките и повечето прясно мляко, което изпи вчера. Той има силен имунитет и не боледува ( да не чуе дявола) въобще, но ми изкара акъла през ноща, просто незнаех какво да го правя така се бях ушашкала. Важното е, че сега е добре!

На всички болнички много целувки и бързо да си стъпват на крачетата, стига с тези болести!  Hug

Бини, да ви е жива и здрава рожденичката!
Дринка, прегръщам те и ви целувам! Бързо да се оправя малкия ни приятел. А и ти се пази!
Танче, изядох кекса... Ще ме извиниш за днес, ама дечица...

Лека вечер момичета

# 224
  • София
Начи, Валерия, ти парите ги събирай, не се притеснявай, обаче като ми я доведеш Валерия, първо парите на масата и после ще вадя цици, че не се знае Simple Smile

Майки, майкиииии!!
Направо съм претрупана ви казвам, изобщо не знам как ще успея с всичко.... Предстои ми тежка сесия и по време на сесията шофьорска книжка трябва да се изкарва и аз незнайно защо съм решила, че ще ме скъсат на кормуването... Сигурно щото не познавам хора дето са си взели книжките от първия път, но ще се справя! Първо да преборя листовките във вторник сега. Вече са разделени изпитите и първо взимам листовки и 2-3 седмици след това е другия изпит.

Дринка, радвам се, че сте по-добре с Пепи. А иначе... това което описваш с искането... ми то Ивайло си е постоянно в такова състояние, но се свиква да ти кажа. Спира да ти прави впечатление, че около теб се търкаля пищящо дете искайки настоятелно да оближе ножа, примерно.
Пожелавам ти успех в намирането на работата, а на себе си пожелавам утре да се сетя да ти се обадя, че не съм те чувала от има-няма 100тина години...

Грейпфрутче, цитроске непоръбена, молим ти се да си изтриеш някое лично съобщение, защото се опитах да ти напиша, а кутията ти пълна.. Или ме намери в скайп "ma_nda_rinka" ми е! или пък в краен случай ICQ 107934394. Просто искам да те питам дали познаваш един човек, за това е зора! Simple Smile

Ерке, милата ти и миличкия Краско... Много гадно е това повръщане, според мен даже е по-гадно детето да повръща, отколкото да е с 39 градуса температура, примерно. Добре че сте овладяли положението и дано да е било еднократно.
На мен откакто ми се случи Иво да повръща така цяла нощ (беше малък, на 10 месеца още) и винаги имам шише с натриев цитрат вкъщи, действа безотказно. Имам си и смекта или ентерол... и други разни люкарства, но се отплеснах Simple Smile

Аз пак съм в чудесно настроение, не знам дали усещате... Тъй сме ние младите Grinning

Бинке, да ти е жива и здрава рожденничката... За теб, пък как ми е домъчняло, да е ти разправям направо... Ама за среща можем да говорим евентуално чак като се стопли. Толкова ми се иска да видя Ива и Нати, пък и теб (то няма как без теб, даже и да исках Grinning ) Много да ги цункаш! На Ивето й дай да суче и й кажи "това ти е поздрав от кака ти Марина!" Ей тъй да има нещо от мен детето! Simple Smile

Кламерчето, гледам нещо се разбоцкала и станала габърче... Simple Smile Гледам нещо споменваш кухни... Аз нали това работя, та да знаете, ако някой има нужда от консултейшън по някой мебелен въпрос, да заповяда (срещу скромно заплащане, ще му се помогне... все пак и аз дете храня, знаете как е, колкот и да го кърмя, то идва и от мойто ядене почва да яде Grinning ) Сега съм в процес на смяна на работата и мога да помогна само с толкова, но като се закрепя на новата работа, със сигурност ще мога да съм ви полезна и с повече. Не помня показах ли ви сайта на новата фирма... Аз по него я харесах и им писах, а те взеха, че ме взеха... www.chuchuline.com те го те!

Ейй направо се уморих от писане, да му се не види... Отивам да си решавам листовките!
Целувки на всички ви и лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт