. Мен Ер-ката кекс ми направи, ма си го изяде сама Нямам какво да кажа в своя защита!
освен и аз да се самопоканя...
И за тебе един тогава!
. Мен Ер-ката кекс ми направи, ма си го изяде сама 

!
).
и други подобни (че все пак цензура има). Невена от нова година редува - една седмица вкъщи, една - на ясла. Тъкмо й спре кранчето на носа, иде на ясла - разкашля се. И така, нещата се повтарят. Срина й се целият имунитет... Направо ми се реве, толкова се старах да я каля, никога не е била изнежена... давам витамини, имуностимуланти... до сега е боледувала супер рядко и винаги бързо се е оправяла
Тази седмица беше при свекърва ми на село, че вече изчерпах всякакви варианти на домашно гледане. Надявам се сега да е поукрепнала, все пак планина е там, пък и до Сандански... 
Абе до към 22 ч. в повечето случаи е заспала. И съответно сутрин не можем да я събудим за ясла (за разлика от почивните дни, когато става като по часовник най-късно в 7.30
) Това е борбата при нас. Опитвала съм да я слагам в леглото по-рано, но няма ефект. Пак заспива чак към десет. И понеже трябва да има човек при нея (който в 99.9% съм аз) докато я приспя и на мен вече ми се е доспало... И с Илия насаме се виждаме сутрин да по 15 мин.
)

Все се влошава и се налага да пие химии. Надявам се скоро имунитета й да се позасили като на Вики (да чукна на дърво - чук, чук, дзън).
Ми иска си детето, какви са тези постни филии.
на мама лакомийката. 

.
направо е върхът!Заслужаваш си наградата!
Както и на всички други болнички 
.По снимките личи ,че сте си прекарали много добре.А малката сладурана колко е пораснала само.И колко радостна изглежда в басейна.
!

целувки

,но така се стекоха нещата .Обаче чакам снимков материал ако има такъв.Дано скоро пак се организираме да се видим.А нямаше ли Меганчето да идва към Варна?Може с нея да спретнем една среща.На мен по удобно ми е след обед,но както вие кажете 
Много се радвам ,че сте прекарали добре!
! Облачка, Волтаж - искам рецепти на всичко желирано
! И да отслабна поне с пет кг (до втори март).
!
!
! Утре слагам Валерия в ъгъла - да се срамува
.
! Облачка, Волтаж - искам рецепти на всичко желирано
! И да отслабна поне с пет кг (до втори март).