Тя сега е с гнойна ангина, на АБ, 5-и ден с Т над 39,5. Полудях вече с тия болести...

. Дори ме ухапа
- това е нещо ново.
- не успешна, все-още. Днес ме изненада - нарисува едно кръгче, две точици и бретонче - направо си приличаше на муцунка. Каза - "папа". Нарисува още едно такова. Каза -"мама". Още едно- "бати". И едно голяяяямо кръгче с опашка "абака" - ябълка
. Цяло семейство - тиквено-ябълково :35
:.
.
! Много да ви радва и вие да му се радвате! И нов ник ! Замислям се и аз да си сменя моя, но май забравих въпроси и отговори в профила.
!
!
!
!
. Поне ще се наям със шоколад
. Целувки !
Да расте в здраве, любов, добрина, топлина, уют и красота. Да е кротичко бебе, да хапва лакомо и да спинка по цели нощи. 
Пази и тези първи творби, някой ден ще й е интересно да види какво е творила на 2 г. Аз на рисунките им пиша датата и ги прибирам в една кутия 

та да идваме да ядем торта 

Ади - всяко зло е за добро. Не се давай - кадърен човек като теб винаги ще си намери работа. Сега се отдай на малко почивка и преосмисляне на нещата. Знаеш ли - може пък съвсем скоро да намериш нещо по-добро! Стискам палци! А до тогава - ВРЕМЕ за ремонт!!!!!!! 

. С това име си я взехме от развъдника, добре че не не се падна Гина, че преставяте ли си как викам по двора "Гинааа". Ще ни скъсат от майтап комшийте! Та Глория си е направо мнооого звучно!!!