Нещо ме удари музата за писане! Пай сеееееееее! Е те сега ще ви изплюча един тлъст постинг, да си четете утре с кафето!
Значи... Първо кофти работите..
Ерка, съболезнования за дядо ти. Друго не знам какво да ти кажа

Дринка, да ми оздравявате веднага, че бой ще има!
Какво друго лошо имаше в последните страници на темата... Нищо не помня, не искам да помня! Искам само хубави неща като на Лу бременността и на Меги племенничката! Това са добри новини вече!
Стига толкова за вас! Сега за нас!
Не знам дали усещате по писането ми в какво приповдигнато настроение съм изпаднала... Направо съм пропаднала в него
Много ми е добре! Ужасно добре съм, не знам дали ме разбирате. Задълбах в глупости!Значи... В момента ходя на лекции и съм в отпуска от работата. Ама аз и без това ще я напускам таз работа... Много кофти се оказа ситуацията там... Пууу голямо викане и малко пари. Вече си намерих друга, или тя ме намери, не съм сигурна. Видях един сайт на една мебелна фирма и им пратих автобиография и едно писмо, че ми харесва стила им и бих се радвала да работя при тях, ако имат свободна позиция... И ги отписах, ама те след 2-3 седмици ми се обадиха и се получи много добре! Новата работа ще ми е по-близо и с осигурен транспорт, за повече пари и с по-интересни проекти! Сега остава да кажа на оня задник, шефа ми, че ще го напускам... Но това като ми свършат лекциите... Друго хубаво около мен какво... Ами разбира се! Успях да запиша Ивайло в желаната градина на 4то място от 23 свободни, мисля че е вътре. То аз бях седнала на F5 и с много упоритост и късмет успях. Не само, ми на всичкото отгоре го записах в общо 5 градини за всеки случай и във всичките го класирах на предни места под бройката на свободните. Като споменах Ивайло... той сега спи, и слава богу, че иначе нямаше да ви пиша. Ходи си детето на ясла и му харесва.. Добре си е той, а майка му ходи да работи за да изкарва парички да му купува бомбонки (поне според него)... Друг въпрос е, че той ми обясняваше оня ден да ходя да си купя малко парички от големия магазин...
Бе интересен ми е много сега. В момента, например, всичко му е голямо.. Той ходил на големия магазин и видял големия багер на голямата улица и голямото куче в големия двор на голямата къща... Аз да си събуя големите обувки и да си съблека голямото яке... Всичко е голяяяяяяяямо. Днес обаче, ново 20! Прибирам се аз от лекции и той след всяка дума слага "бе"... "Бе мамо бе, дай ми този банан бе, за да го изям бе.." много яко... няма що... На всичкото отгоре лелките в яслата говорят леко на шопски диалект и слагат ударението на глаголите на последните срички... говорИл, правИл, пишкАл и т.н... и Иво и той така. Ама ще се оправи, надявам се. Ако не, ще го коригираме хирургически или ще му направим един преинстал, а може и рестарт... Ех колко глупости ви наринах, ама то така е, като не се появявам често...
Преди няколко седмици, пък, ходих да спя в Мириндата. Тя беше без мъж и дете и беше много забавно. Може и да ви е казала, не знам... Пихме вино и играхме 4рка белот, ама не само двете де, имаше още двама картоиграчи. После като си легнахме с нея и не можем да си затворим устите, едвам заспахме, толкова много си говорихме..
Айде да приключваме! То не че няма какво повече да ви разкажа, има даже много, ама не е за такова публично пространство, че врага ме дебне, както знаете
Само ще ви спомена, че от известно време си имам човек до себе си и съм много влюбена и щастлива с него, всичко е прекрасно просто! И в заключение на тлъстия ми постинг ще кажа само, че живота е прекрасен!
О! И да не забравя, ще ви сложа една снимка на бате ви Ивайло, че да все пак е форум за деца и майки
Което ми напомня.... Като го питаш как се казва и той отговаря "батко Ивайло", което явно пак е заучено от яслата...Всеобщото мнение е, че на втората снимка Иво много приличал на мен, на което аз отговорям в повечето случаи "ееей заприлича на човек детето най-накрая!"
Хубав ден ви желая, мили майки
.Роди ни се момиченце на 06.08.2007г
). Тя се казва Диляра. Предполагам, че помните miramax. Нали сме от един квартал, та почти всеки ден се виждаме. Тя също си има дъщеричка. Момите ни пак си съвпаднаха, Дарина се роди на 20.07.2007г. Адонай и Мишо са заедно в ясла. Ами така супер накратко е това. От тук насетне ще се постарая с по-актуални нещица да се вклчвам. Желая на всички успешен ден
.
Да нацелуваш Ивчо адаша!И да вземеш да са вясваш по-често!
Защо пък не,стават и чудеса,а аз вярвам в тях!

Аз съм един от хакерите, бяха блокирали мен и целия отдел, които цъкаха наравно с мен. Добре, че имахме резерва - добрите стари молби на хартийка и татко пред градината, та сега сме на две челни места.
Често се буди в 5 и иска "Топла попарка за гърленцето!"
Това мина, но се оказа че всичко това си има последствия и сега сме умъртвили 4 зъба и раз пробили още 2. Всеки ден сме на зъболекар. Не знам какво минава през касата ама нон стоп доплащаме за всяка една процедура 

.