За пързалки е готово вече , ОКТОМВРИйското човече!

• 19 826
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ехееееей момичетааааааа!
Нещо ме удари музата за писане! Пай сеееееееее! Е те сега ще ви изплюча един тлъст постинг, да си четете утре с кафето!

Значи... Първо кофти работите..
Ерка, съболезнования за дядо ти. Друго не знам какво да ти кажа Sad
Дринка, да ми оздравявате веднага, че бой ще има!
Какво друго лошо имаше в последните страници на темата... Нищо не помня, не искам да помня! Искам само хубави неща като на Лу бременността и на Меги племенничката! Това са добри новини вече!

Стига толкова за вас! Сега за нас!
Не знам дали усещате по писането ми в какво приповдигнато настроение съм изпаднала... Направо съм пропаднала в него Grinning Много ми е добре! Ужасно добре съм, не знам дали ме разбирате. Задълбах в глупости!
Значи... В момента ходя на лекции и съм в отпуска от работата. Ама аз и без това ще я напускам таз работа... Много кофти се оказа ситуацията там... Пууу голямо викане и малко пари. Вече си намерих друга, или тя ме намери, не съм сигурна. Видях един сайт на една мебелна фирма и им пратих автобиография и едно писмо, че ми харесва стила им и бих се радвала да работя при тях, ако имат свободна позиция... И ги отписах, ама те след 2-3 седмици ми се обадиха и се получи много добре! Новата работа ще ми е по-близо и с осигурен транспорт, за повече пари и с по-интересни проекти! Сега остава да кажа на оня задник, шефа ми, че ще го напускам... Но това като ми свършат лекциите... Друго хубаво около мен какво... Ами разбира се! Успях да запиша Ивайло в желаната градина на 4то място от 23 свободни, мисля че е вътре. То аз бях седнала на F5 и с много упоритост и късмет успях. Не само, ми на всичкото отгоре го записах в общо 5 градини за всеки случай и във всичките го класирах на предни места под бройката на свободните. Като споменах Ивайло... той сега спи, и слава богу, че иначе нямаше да ви пиша. Ходи си детето на ясла и му харесва.. Добре си е той, а майка му ходи да работи за да изкарва парички да му купува бомбонки (поне според него)... Друг въпрос е, че той ми обясняваше оня ден да ходя да си купя малко парички от големия магазин...
Бе интересен ми е много сега. В момента, например, всичко му е голямо.. Той ходил на големия магазин и видял големия багер на голямата улица и голямото куче в големия двор на голямата къща... Аз да си събуя големите обувки и да си съблека голямото яке... Всичко е голяяяяяяяямо. Днес обаче, ново 20! Прибирам се аз от лекции и той след всяка дума слага "бе"... "Бе мамо бе, дай ми този банан бе, за да го изям бе.." много яко... няма що... На всичкото отгоре лелките в яслата говорят леко на шопски диалект и слагат ударението на глаголите на последните срички... говорИл, правИл, пишкАл и т.н... и Иво и той така. Ама ще се оправи, надявам се. Ако не, ще го коригираме хирургически или ще му направим един преинстал, а може и рестарт... Ех колко глупости ви наринах, ама то така е, като не се появявам често...

Преди няколко седмици, пък, ходих да спя в Мириндата. Тя беше без мъж и дете и беше много забавно. Може и да ви е казала, не знам... Пихме вино и играхме 4рка белот, ама не само двете де, имаше още двама картоиграчи. После като си легнахме с нея и не можем да си затворим устите, едвам заспахме, толкова много си говорихме.. 
Айде да приключваме! То не че няма какво повече да ви разкажа, има даже много, ама не е за такова публично пространство, че врага ме дебне, както знаете Simple Smile Само ще ви спомена, че от известно време си имам човек до себе си и съм много влюбена и щастлива с него, всичко е прекрасно просто!
И в заключение на тлъстия ми постинг ще кажа само, че живота е прекрасен!

О! И да не забравя, ще ви сложа една снимка на бате ви Ивайло, че да все пак е форум за деца и майки Simple Smile Което ми напомня.... Като го питаш как се казва и той отговаря "батко Ивайло", което явно пак е заучено от яслата...

Всеобщото мнение е, че на втората снимка Иво много приличал на мен, на което аз отговорям в повечето случаи "ееей заприлича на човек детето най-накрая!"  Mr. Green
Хубав ден ви желая, мили майки Simple Smile

# 181
Здравейте всички отново, започнало се е с тлъстите постинги... Twisted Evil
Ще се постарая да съм максимално кратка с голямо съдържание на лично инфо Mr. Green
voltage13, наистина бях в Белгия, но от почти 2 години сме си тук. Прибрахме се, поживяхме около 6 месеца при мама свеки и ни дадоха жилище. Изнесохме се благополучно началото на ноември 2006г. Забременях ooooh!.Роди ни се момиченце на 06.08.2007г Simple Smile. Ние така по бързата процедура Simple Smile. Разликата с бате е 1.9 месеца. Пък и да не забравям как е да си седиш вкащи и да откачаш, но да не забравяме, че всичко това е в името на дечицата. Адонай инак е пдраснал много (всякаш вие незнаете как е Laughing). Ходи на ясла. Говори много и е голямо диване, хич не слуша. Малката е по послушна (явно защото е на 6 месеца  Joy). Тя се казва Диляра. Предполагам, че помните miramax. Нали сме от един квартал, та почти всеки ден се виждаме. Тя също си има дъщеричка. Момите ни пак си съвпаднаха, Дарина се роди на 20.07.2007г. Адонай и Мишо са заедно в ясла. Ами така супер накратко е това. От тук насетне ще се постарая с по-актуални нещица да се вклчвам. Желая на всички успешен ден  bouquet.

# 182
Здравейте,момичета!  bouquet
Тези дни бях без РС и почти бях откачила!Добре,че от вчера се завърна моето вярно приятелче,та ме спаси от нервна криза!
Ние сме добре!
Битката на 4.02.беше твърде тежка-4 часа и половина не мръднах от стола,децата ги гледаше прабабата,а аз отчаяно се опитвах да уредя моето Нати в някоя детска градина.За съжаление само в една от 8 възможни имаме реални шансове! Sad
Иначе Ивето расте и дебелее,а Нати се опитва да става послушна кака!Пък и е весело,ама  доста! Grinning
Мандииииииии,много ме развесели тлъстия ти пост! HugДа нацелуваш Ивчо адаша!И да вземеш да са вясваш по-често!
Афродитата,радвам се,че се завърна! Simple SmileДори преди месец някъде се опитвах да те издиря,ако пишеше из форума,ама безуспешно.Е,сега се надявам наистина да си по-редовна.А на Мира и кажи и тя да не ни забравя!Целувки на принцесите и батковците също,разбира се.
Ири,направо ме заинтригува,разказвай за твоето "лудо" у дома! Laughing
Светли,моля се всичко да е наред с бебчето на приятелката ти и да го запази! PraynigЗащо пък не,стават и чудеса,а аз вярвам в тях!
МЕГИ,ЧЕСТИТО ТИ ПЛЕМЕННИЦААААА!
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,НАИСТИНА МНОГО ПОСЛУШНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ!

Валерия,да разкажеш как мина въпросната манипулация!
Дринка,на вас пълно оздравяване!
Целувки и весел ден!
Тичам да приспивам Ивето.

# 183
Меги, да ти е жива и здрава племенничката! И наистина, много да ви радва всички!
Лу, прекрасна новина и от теб - лека бременност ти желая и достатъчно време за почивка!
Манди, добре си дошла с тази хубава усмивка и с убавите новини.... все така да звучиш! Hug а според мен Ивчо и на двете снимки прилича на човек (демек на мама си)  Laughing
Апропо, Елица е голяма фръцла, сяда (като майка си, кака и татко) на стола и гледа внимателно, докато я подстригват. Сякаш иска да научи занаята  Grinning
Добре дошли отново и на Ири и Афродита! Ще ни трябва мъничко добавен ентусиазъм, че сме се омързеливили...
А сега и моята голяяяяма новина - днеска Еличка беше за първи ден ученичка. Застоя се чак до обяд, дори е хапнала допълнително Simple Smile За голямо мое учудване не е плакала никак, а като ме видя, само каза - лельо Таня, това е моята мама. И се качи да се облича. Нито бързане, нито рев... нищичко. А педагожката ме разпитва, направо щях да падна: дали ходи на гърне, дали  е на памперс, пие ли от чаша, и накрая има ли някакви лоши навици?  Mr. Green Викам - не пие, не пуши, по мъже не ходи...   Drunk  smokeuu kiss
Надявам се скоро Дринка да ни зарадва, че Пепи е по-добре*, а Вал - че всичко е минало успешно...  Hug
--------------------------
*отново напомням за съществуването на добри класически хомеопати - двете ми деца са лекувани по коренно различен начин и виждам разликата между боледуванията им - като времетраене, тежест и усложнения

# 184
Здравейте девойки, някак ми стана много мило незнам дали от вискито на Волтажчето или от поста на Манди или от хубавите новини на Афродита или просто ей така.

А Мирамакс, не сме хич я забравили   bouquet

Успяхме най-накрая да се спрем на цветовете за кухнята ще е мандариново-портаколаво и се надявам да стане много слънчева, а и си накупихме санитарните неща за банята и тоалетната и ми е много приятно, че вече едно по едно нещата се нареждат.

А и най-голямото ми притеснение-Коко вече мина, от преди Коледа беше спрял да се храни, а моя дребосък не е от тези дето трябва да ги подканяш по-скоро -недей повече да ядеш е по-валидно за него.

В началото го отдавахме на факта, че около празниците всеки носи сладки неща и опознавайки вкуса на шоколада и сладките си разваля обяда или вечерята и затова, после след празниците като се разболя си казахме, че все пак е болен и е нормално.

После беше абе сигурно от анибиотиците не иска да яде, а може и от многото лекарства да му се е променил вкуса и затова, с всеки изминал ден ситуацията ставаше все по-трагична, ако хапне половин купичка кус-кус или супа за цял ден ще е цяло събитие.
Почна да отказва неща, които принципно си хапва, ябълки, гризки, солети, дори и шоколад и вече сериозно се запитахме какъв е проблема, а и стана супер неспокоен, само при мен стои, през нощта нон стоп-кошмари и ме търси при положение, че спи до мен или върху мен.

Но от няколко дена ( с помощта на малко бабини диветини и светена вода от Рилски манастир) нещата са окей и това вече си е моето дете.

Баба му го води на театър и добре му понася казва, че през цялото време си седи на стола и не мърда от него и гледал с голям интерес как се развиват нещата. Ходихме да питаме в неговата ясла как е положението с грипа, за да знаем дали от понеделник да го пускаме, че меко казано съм луднала.

А иначе за липсата да,,,, вместо вечер след като го приспим да се наслаждаваме на моментите без него, ние почти само за него приказваме какво е направил, как е успял, какво ново е казал и само се хилим.  
Понеже е от децата с по-бавно проговаряне и в момента вече е на фаза да ни имитира и с Драго даже не можем и да се скараме или пък на него, като изцепи някой бисер и се чудя на къде да се обърне, че да не отиде възпитателната лекция водена до момента. Има и много смешни думички-като например тайко-мутайко( палечко-малечко), в момента едно от любимото му е "как, мамо, как" и навсяко нещо е все как и къде, или пък посочва нещо и пита "мамо това е ?"и съответно трябва да се отговори и така може по 10-20 пъти.

Абе да са ни живи и здрави и така, от мен толкова.

И по-честичко се сещайте да пишете   bouquet  bouquet

Боги как изкара партито ?

# 185
Mandi, а добре дошла пак!!!!
Афродита, и вие, много се радвам, че сте и вече многочленно фемили  Mr. Green супер!!!А на Мирка да кажеш, че я чакаме с нетърпение да се появи, последно писа, като роди Даринка и после се загуби!

Облачка, браво на Еличка мъничка!!!! Дано да и харесва в яслата и да сте здрави!!!

Момичета, благодаря за милите думи за малката ни Деничка!! С този бебешки дъжд се чувствам безкрайно щастлива!!!!!(за който не знае си имам племенник Викчо(така му вика кака Йони Mr. Green - той е на 37дни Hug)

Йони си е на ясла, много и харесва, а на есен я записах в нашата градина в Железница. Целувки@@@@@!!!!!

# 186
Еха, такива тлъсти постове обичам и такова портокалово настроение Peace
Меган, теб душа съм те признала и ти връчвам приз Леля/Вуйна/Стринка на годината.

Иначе за системата:  Whistling Аз съм един от хакерите, бяха блокирали мен и целия отдел, които цъкаха наравно с мен. Добре, че имахме резерва - добрите стари молби на хартийка и татко пред градината, та сега сме на две челни места.

Ади, тези болежки много ви морят, дано вече се свършва.
Аз пак съм болна, Ема само ми мъкне разни модифицирани гадни вирусчета. Живот и здраве да се стопли и ще си вадя сливиците на стари години. Поне за сега тя е добре.

Иначе сме добре, ходим на ясла, ставаме самостоятелни, учим лошотийки.
Ставаме много рано.  Tired  Често се буди в 5 и иска "Топла попарка за гърленцето!"

# 187
след толкова много постинги -  не мога да не се отчета. Въпреки че ми беше криво тези 2 седмици и не ми беше до писане.
Радвам се на завръщането на Афродита. Честито бебенце  bouquet
За Мирамакс...често се сещам..и ми е мъчно че не пише. Имам чувството че се разсърди за нещо...обаче много бих се радвала да я видя отново тук! Поздрави и от мен!
Аля - честит Ви първи учебен ден! Браво на детенце. Все така да е и да не плаче! Hug За лошите навици - няма да коментирам. Много интересно какви ли лоши навици се очакват от едно бебе???
Меги честита ти племенница!!!Порой от бебета е покрай теб!!!!  bouquet
Мандаринкова - Ивчо наистина на теб прилича..досега не бях забелязвала. Но втората снимка направо - не буди съмнение!!!! За работата- аз съм привърженик на максимата "Не те кефи - взимаш си шапката и си отиваш! Винаги има нещо по-добро за теб!!!"
За настроението ти... Joy явно е заразило Надина - щото гледам цветът на кухнята ще е "Мандаринено -портокалов" Mr. Green Hug
За Коко - радвам се че сте оставили кризата зад гърба си! Дано не ви се повтаря. А за бабините деветини - наистина понякога помагат.
Дринка - мила - оправяйте се по-бръзичко. Ние така бяхме с Яни миналата година. Всеки месец на антибиотици. Но явно трябва имунитет да натрупат децата. Тази година , да не дърпам дявола за опашката...ама сме пушка!
Което ме подсеща че имах най неприятните 2 седмици от дълго време насам..
Първо Къци го сграбчи някакъв грип, дето минахме през антипирици, антибиотици и завършихме с инжекции ooooh!Цяла седмица 40 градуса. Ужас не - ами ужас!
Мирела направи възпаление на корени на предни зъби. Тъжна последица от немарлив зъболекар, вероятно работил с непочистени инструменти. Та се наложи да ни срежат по спешност - то мъка то болка - не ми се говори. Аз я държах заръката, щото нея  хванаха упойките от тази гной... и ако знаете как ми се молеше да не я режат и да я оставят...не е за разказване. Cry Това мина, но се оказа че всичко това си има последствия и сега сме умъртвили 4 зъба и раз пробили още 2. Всеки ден сме на зъболекар. Не знам какво минава през касата ама нон стоп доплащаме за всяка една процедура ooooh! А е дете - и би трябвало да са поевтини тези неща при децата. Но да се оправя детето - пък пари се печелят.
Избушвам лошото си настроение с валентински подаръци. Така си успокоявам нервите Mr. GreenНамерила съм му чалъма.

# 188
Здравейте и от мен!
Оцелях след неприятната процедура. Благодаря за стисканите палци!  Махнаха ми две фистули (май така се наричат) зад сливиците с местна упойка. Ужасно неприятно е и задушаващо, а и болки след упойка са неочаквани. Така става, като не си долекуваме настинки.

Облачка, хубава е хомеопатия. Но къде да се открие добър специалист в прованса? Валерия до днес беше с такъв препарат, от днес е на антибиотик, за съжаление.
Честито ти малката ученичка, това с вредните навици ме разсмя искрено!

Джулка, косата ми настръхна – какви ужаси сте преживели с каката и мъника! Целувки и на двамата. Големи красоти твориш (отбивам се от време-навреме в Хоби).

Светли, трудно вече мога да снимам Валерия. Много бързо бяга от фокус.
http://images23.snimka.bg/005116635.jpg - с батко под елхата
http://images23.snimka.bg/005116637.jpg - срам - не срам, но цокаме мляко
http://images23.snimka.bg/005116633.jpg

Бързо да направите ремонт, ще искаме документиран материал. И да намачкаш хубаво Светославчик!
Стискам палци на приятелката ти. Дано с бебчо всичко да  е наред!

Бини, а къде са новите снимки на Ивето? И наближава юбилей - цели шест месеца!

Добре дошли отново, Афродита и Ири!
Афродита, честито ти бебка! Много да ви радва и да е много щастлива и здрава! И вашите снимки липсват.

Ер-ка, страшен фризьор си. Успяхте ли да довършите фризурата? Нашата госпожица не дава да влезнем за подстригване, плаши се много и плаче.

Волтаж, беше разказала как мъника е научил държавите на картата. Я обясни как му привличаш внимание за дълго време? Валерия е като шило, губи интерес за секунди – борим се с буквите.

Манди, пожелавам ти да бъдеш винаги така щастлива и влюбена! И новата работа да е много интересна и добре платена. А Ивчо наистина прилича на теб. Между другото, какви са му мерки и теглилки? В бебешкия си период беше в авангарда на октомврийчета.

Дринка и Lo, бързо оздравяване на дечицата!

Меги, направо ме шашна. Колко много говори Йоничка, браво! Валерия основно глаголи произнася в заповедна форма – сидеть, спать, открой, включи. И то в много бебешки, само за мен разбираем,  вид.

Надина, завиждам благородно! Искам и аз някой ден да избирам цветове и обзавеждане за собствено жилище!

# 189
  • София
Между другото, какви са му мерки и теглилки? В бебешкия си период беше в авангарда на октомврийчета.
Mr. Green предполагам, че още води класации, но може би си дели първото място с Краско на Ерката. 20 кг е, не знам колко е висок... Ся се сетих, че аз съм 60, значи той е 1/3 от мойте кила... Simple Smile И между другото, забравих да ви спомена в дългия си пост, че той още си суче Simple Smile Вече обаче има комуникация. Казва "дай сега да цокам" "седни тук" и аз трябва да седна точно там, където иска. цока цока и като му писне, става и казва "няма повече да цокам, прибирай циците мамо!"
Има ли други кърмачета още? Облачке, удържаш ли фронта с Ели?

# 190
Разплаках се от смях  Joy Joy Joy ! Подозирах си аз, че има връзка между кърмене и ранно проговаряне Mr. Green. Ще ти изпратя Валерия да поцока, дано  и тя да проговори.

# 191
  • София
има и вариант да застане срещу мен след като е сукал и да почне да крещи с цяло гърло "не искам повече да суча, мамоооооооо"
А иначе, услуги правим всякакви, пращай я Валерия, ще я откърмя! Дет се вика, яз едно откърмИх, па що да не моем и второ?! Обаче после, пу ти поемаш разходите по пришиването на зърната ми обратно, че много скъпо ще ми излезне иначе. Simple Smile

# 192
  • София
Между другото, какви са му мерки и теглилки? В бебешкия си период беше в авангарда на октомврийчета.
Mr. Green предполагам, че още води класации, но може би си дели първото място с Краско на Ерката. 20 кг е, не знам колко е висок... Ся се сетих, че аз съм 60, значи той е 1/3 от мойте кила... Simple Smile

Аз го мерих онзи ден 19,200 кг и 100 см.  Rolling Eyes Водите ни! А ти къде ги удари тези 60 кила! Камани в джобовете да си слагаш пак ще те издуха вятъра!  Mr. Green Много  се радвам за теб, че си в токова прекрасно настроение и толкова щастлива.

Валерия, надявам се че сега си по-добре вече след тази процедура.
За фризурата, довърших го! Малко поуръфан тук-там, ама така е, като го постригвам докато той си спи, но няма други шансове инече. Ето го и него :   
http://images23.snimka.bg/005117787.jpg
http://images23.snimka.bg/005117788.jpg
http://images23.snimka.bg/005117789.jpg
Бързо оздравяване на Валерийка! Тя голяма кукла е станала!  Hug

Джулка, направо е ужасно това, което сте преживяли. Дано децата са по-добре! А за зъболекара, просто нямам думи!  Shocked Може ли такава немърливост!

Дринка, вие как сте?

Ох, много болнички. Нас за се сега ни подминават всичките му грипове и екстри на зимата. Дано удържиме фронта.

Nadina, и ние имаме такива периоди на неядене. Цялата детска кухня давам на кучето! Преди седмица почна да  се храни добре и супата и 2-то си изяждаше на обед. Ама всяко чудо за 3 дни. От 2-3 дни пак не се храни. Разбира се изключвам зрунчовците, солетите и бонбоните, които тъпче непрестанно. Днес закуси добре, сигурно ще е ден на ядене...  Praynig

# 193
Ерче, при нас проблема, бе че по принцип той си хапва супер, никога не съм имала проблеми с това да се чудя дали или не, винаги е бил фен на манджата. Даже съм се чудила, на мои приятелки като кажат, а днес изяде един пакет гризки и малко солети, значи е добре.

По отношение на мерки и теглилки все си мислех, че Коко е едро дете, даже и като звънях едната вечер в спешна помощ и като казах, че е 2 години и  13 килограма и реакцията им беше, а той е едро дете  newsm78.
Та сега ме успокоихте с мерките на вашите деца, от близо година поддържаме 13 килограма плюс минус 400гр. а за ръстта е около 90-91см.

Валерия радвам се, че всичко е минало добре при теб и се надявам да не се повтарят неприятните моменти.
По отношение на ученето се радвам, че не съм единствената психарка, на моя дребос му чета една книжка на английски почи всяка вечер, е той сам си я дава, не му натрапвам нищо, но просто забелязвам, че е в прекрасен папгалски период и усвоява всичко добре и си мисля, че сега е времето за някакви основи на чужд език.

Онези златни филмчета на Дрина, са отново на мода у нас и си повтаря животните при това има забележителен напредък в правилното изговаряне на имената им.
айде по-късно повече

# 194
Ер-ка страшен е Краско с новата прическа, много харесвам аз така за момченца, че даже и мъж ми така късо го подстригвам./то и да искам по друг начин не мога/

Валерия, Джулка, добре че всичко вече е минало и е ок.

Манди, ние пък сме точно в обратния период, всичко е много умалено. Преди няколко дена минаваме покрай ЦУМ, аз имам от дете спомен, че това е нещо огромно и величествено, а Рали ми вика: мамо, как се казва това малко колизеумче Joy
Ивчо е много сладък и си прилича на теб да знаеш.

Дринка, много кофти с тези болести, дано отминават вече. Аз давам на Рали от тези добавки, за които Ерката споменаваше и да чукам на дърво не ми боледува, или се разминава много бързо.

Надина, браво на вас, на английски ще проговорите. Наистина в този папагалски период много бързо попиват. Рали само като слуша разни песни, без да й говоря аз, повтаря, ама чула недочула се получава много смешно. Вчера например слуша по великолепната шесторка Лет ит би и го пее-лебеди, лебедиии Joy, но има много дето си ги чува правилно и ги повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт