Топче в срамната устна

• 382 837
  • 317
  •   1
Отговори
# 315
при мен е същото  Cry Cry всеки ден боли повече и става по голяма и адцки много боли и аз едвам ходя  само да те питам смисъл може да прозвучи гнусно ама  то не е едно такова с бял връх вече не прилича на пъпка като го погледнеш от горе  е някакво  жълтеникаво смисъл се едно смесена вода със кръв и даже ми потече малко кръв изпаднах в паника след тва мисля че потече гной мооооля те кажи ми ако е същото и ми кажи дали това което са ти предписали действа  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 316
Здравейте, за да не пускам нова тема, реших да пиша в тази, макар и стара. Моето "топче" беше във вътрешните срамни устни - лабиите. Болезнено, за два дни стана абцес, голям и болезнен. Цепнаха го в болница, беше си цяла операция, с пълна упойка, дренаж и много шевове. Мина повече от месец, все още понякога имам дискомфорт на  мястото.
На някой случвало ли му се е нещо подобно, страх ме е да не се появи отново, или от другата страна. Как да се предпазя. От какво изобщо се появява. Докторите казаха, бактериална инфекция, но и те не могат да кажат от какво. Възможно ли е да от продължително стоене+ топлото време. От морето, от претриване и аз не знам.

# 317
Здравейте! Много чест проблем е. Най-вече от изпотяване, синтетично бельо, ароматизирани ежедневни превръзки, бельо тип прашки. При ходене на плаж не е препоръчително да се стои дълго време с мокър бански. Общо взето е от бактериална инфекция, както и от предразполагаща среда. Няма гаранция, че няма да се появи отново. Там долу има много мастни жлези, които се запушват и стават гнойни пъпки, друго е ако е Бартолинова жлеза. Вашето възпалена Бартолинова жлеза ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт