Плодови пюрета веч им дават , за да бъдат юлчетата здрави!

• 9 309
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 Thinking Единствено за БЦЖ се сещам, иначе всички останали ваксини се правят и на Запад. Даже ни е малко "постен" календара в сравнение.

# 61
  • София
здравейте момичета Peace
отдавна не съм писала поради мои съображения, но пък признавам си, ми липсвахте  Grinning
надявам се всички да сте в добро здраве, а тези които са болнички (дано няма такива)- скоро да оздравяват Praynig
честита половин година на етко! стефи- Hug
марти, да ти е жива и здрава юбилярката и да ви слуша!   bouquet
честито на участващите и спечелилите в конкурса бузанки и бузанчовци!  bouquet
хриси - стискам и аз палци Praynig

# 62
  • София-Красна поляна
Добре се завърнала Ели!   bouquet Ще се радвам много ако пак пишеш често.  Hug
Дано пожеланието за здраве се сбъдне.  Praynig

# 63
Моя дребния пък взе,че си повърна пюрето - както лапаше с кеф и беше стигнал до средата вече и ко се задави... всичко върна... Яко шаш бях  Mr. Green
Дадох му водичка и след 10 минути нова доза пюре - изяде си го Simple Smile Да за живи и здрави Зубките на Гербер  Laughing

# 64
Thinking Единствено за БЦЖ се сещам, иначе всички останали ваксини се правят и на Запад. Даже ни е малко "постен" календара в сравнение.
Да де, ама нали се сещаш че на твоето дете ще сложат Пентаксим щот си го платила. Ако не- ще му сложат по малко пречистена ваксина.
Както и да е, спорът ми в случая е чисто теоретичен, не разполагам с достатъчно медицински познания, но нещата винаги имат две страни.

# 65
  • sf
как мина срещата? гледам, че Рокси е тук, или не си била
както и да е, който пръв се върне да разказва и показва

# 66
Рокси беше , ама си тргна рано. Многолюдна беше, за показване нямам нищо. Малко ми е свинско днеска, нямам дар слово. Ще чакаме некой друг да се върне Whistling

# 67
Днес ли беше срещата? Малееееееееее, много съм зле....
А за желанията - да си призная аз от онези смахнатите - дето им се занижава либидото по време на бременост и кърмене.Той мъжа ми сигурно затова гушка една възглавница.....................

# 68
Срещата беше супер!Доста мами и бебоци бяха.На мен пък днес ми е хубаво,щото майка пое Надина,а аз от 11.30 съм на разходки с Нико.Понапазарувах си малко,пих кафенце в приятна компания,хапнах.Сега ако можех и да си поспа,ама тццц.
Снимки и аз нямам.Ама всички бебоци са пораснали много,само се движат и не мируват.Видяхме и Силвето с Доротея най-сетне.
Да,Мими на Линдам е к-та.
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet

# 69
  • София
Здравейте,

Срещата беше много приятна, аз бях за малко и без Ема, бебчетата са страхотни, много шават и се усмихват, направо човечета, дет се вика  Laughing
Видях се за първи път с доста майчета и бебчета "на живо", снимките са на апарата на Томасе, предполагам скоро ще ги покаже.

Иначе баба и на Ема се е справила, нахранила я успешно, играли са си, не спала, ама то си е трудна мисия да спи Ема през деня, само че повредата е в моя телевизор все я мисля като я оставя. Водих я малко на вън, ама си е мъка още с количката, дано по бързо го разтопява, че ако чакаме на ББ - ще си стоим барикадирани.

Все изпускам "мокрите" теми  Laughing Само ще се "скарам" на Яна, че се сравнява със Соня Васи - ти си пъти по красива и чаровна от нея  Hug А за мъжете - не съм се прехвасвала по красавци от списанията или екрана, дори и като пубер - но не пречи да гласувам за предложените Grinning

И последно за ваксините - според мен трябва да са задължителни!

Честито на Етко, да расте здравичък и щастлив!
Честито на Марти на юбилярката - да е жива и здрава и да има още много внуци!
Честито на бузанчовците!

# 70
Марти-честит юбилей на мама и много да слушка теб и малкия , а после и следващите попълнения  Wink Laughing Вкусотийки  Flutter
Ели-най-накрая  Hug ,добрес е завърнала и не зачезвай повече така   bouquet

За разгонването - и аз съм яко в джаза! Щом онази вечер влязох при мъжо ми в банята, за да го ... обичам  Mr. Green Mr. Green

Joy  Joy  Joy
Хайде чакаме снимков материал Flutter

# 71
  • sf
ходих до кварталното магазинче за едно пюре и видях новите цени на Аптамила-28лв.- почти припаднах  Crazy

# 72
  • София-Красна поляна
Яна сподели какво съдържа пълния комплект и колко струва. Аз си купих само чинийка, ама една не ми стига та пак ще се пазарува. Честно казано съм доволна от нея. Гумирана и тежка да не я обръща малката.  Peace

# 73
  • София
Имах предвид, че не се сещам коя вакс. може да не е нужна, освен бцж, която на някои места не е в календара, а не за качеството на ваксините, което си е верно (каквото казваш).

# 74
Досег агледах размяни на съпруги по Тв 2.Някой гледа ли тая програма.Леле,голям майтап.Пратиха една хипарка при един като мъжо,дето иска всичко да му е чисто и подредено,ама без да пипа нищо.Хипарката го подлуди,накара го да облече пола за да почувства женаската природа в себе си.  Joy Оня после като се върна жена му плака.  hahaha
Ей,МУНКА много благодаря!
Хубава и чаровна,ама не ме снимат в клип с Дидо!  Mr. Green
ВИКИ,как така без фотоси бе.Какво като са известни,пак ще оплакнем око.Само дето аз така и не се научих да вкарвам снимка в поста.  Embarassed
МИМИ,к-та включва чаша с накрайник,чинийка с две нива,лъжичка стандарта и една решетъчна(незнам за какво ще е),както и гумен лигавник.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт