Плодови пюрета веч им дават , за да бъдат юлчетата здрави!

• 9 312
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • sf
еее па ти, ся и снимка тряя търся  Joy  а ако ме гепи жена му  hahaha

# 76
На кой бе,Вики?На Ларсен ли?Последно него ли номинираш?Или добрия,стар ББ?  Party

# 77
  • sf
ааааа още никой не съм номинирала. сърце ми широко-място има за много  Mr. Green

# 78
Аз номинирам ето този човек,защото го обичам!  Peace
http://netinfo.bg/photo/depechemodeinsofia/pages/P6211550.htm

# 79
  • sf
Дейв Геън май се казва.

ето и моя , ако някой не се е досетил все пак  Mr. Green
и помнете-гласуваме за сексапил, а не за свършена работа н аработното място  Joy

# 80
  • София-Красна поляна
Ками и аз имам гръцка жилка ама по майчина линия. Леля ми пък е омъжена за грък. Ама са верно по космати и мургавки.  Joy

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 20:02 от NaMeLeSz

# 81

Сега да видим Вики добра учителка ли е?  Hug

# 82
  • BG
Здравейте и от мен!   bouquet

Да почерпя виртуално за половингодишнината на Евтим

Благодаря на всички, които са ни честитили и за подаръка!  Hug

Честито на спечелилите бузанчо и бузанка!

# 83
  • BG
А на мен това е един от любимите ми мъже  Wink

# 84
  • sf
ама пишете имена, де, да ги впишем в анкетата

# 85
  • София
урааааа завърших най-сетне зодията, докато зяпах едно здравно предаване.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=19193&photo=16

говореха за ваксините, че имало някакви промени в имунизационния календар. и че някои майки отказвали да се слагат ваксини на децата им. има ли такива между нас?
аз съм напълно против това, даже мисля,ч е трябва да се забрани. ЛМ

Против ваксините или против избягването им си?

За протокола - мисля, че ваксините трябва - както и е - да бъдат задължителни. На онези, които ги отказват, според мен трябва да бъдат отказвани достъп до обществени заведения от всякакъв вид, както и обществени сгради, а персони, фалшифициращи имунизационни картони да бъдат съдени в криминален съд, задължително с ефективни присъди. ЛМ.

Исках да те питам - ти нали си намери конци от някъде, чудя се къде да си търся гоблена, онзи магазин е изчезнал безследно...

kami27, Давидчето повръщаше днес (за което май аз съм виновна, нали имаше някакъв стомашен проблем и не му бях давала месо към седмица, а сега на обяд омете цяло пюре за няма и 2 минути лакомника), та днес никак никъде не сме ходили, но ако за утре решите, пиши или се обади, и на мен доста неща ми трябват. По принцип аз мога и да поизчакам няколко дена, но може и да ги вземем сега.

Ще ми е много интересно някой по в час да обясни ЗА и ПРОТИВ ваксините
За ваксините - последната сериозна епидемия от вариола е в Амстердам е ... абе, ще те излъжа коя година точно, ама хората, които я помнят, не мязат още на изкопаеми. За едната бройка да се изплъзне да стане пандемия - и то само защото все пак маалко по-малко са щъкали хората, та са се усетили овреме да затворят града, после -  държавата. Впоследствие се заемат сериозно с масовата ваксинация и ликвидират болестта. За разлика от ваксините, които правят сега на нашите деца, от ваксината против вариола е имало сериозен процент страшни странични реакции. Независимо от това, обаче, когато обявяват епидемия в Амстердам се оказва, че властите не могат да наваксат с ваксината, за да посрещнат ДОБРОВОЛНО ЖЕЛАЕЩИТЕ да се ваксинират.
Последната епидемия от детски паралич в София е бил петдесет и някоя година (там става въпрос за ... хм, злоупотреби с ваксините от страна на комунистическата управа).
И още нещо. Онези, които не ваксинират децата си , го правят за ваша сметка. При това поне по три различни начина. Първо, вие поемате и техния... полагащ се риск върху своите дечица. Второ, индивидуалната ваксина не дава гаранция, че ваксинирания няма да се срещне с причинителя на дадената болест. Само, че ще протече по-леко. Че няма да има летален изход, не че няма да има поражения. Които за доста от болестите, влизащи в имунизационния календар, са твърде страшни. Масовата ваксинация - близка до 100 %, обаче, намалява рискът от подобна среща. Ако неваксинираното дете, донесло заразата, умре, това ще ви е малка утеха, ако вашето бъде безвъзвратно увредено. Трето - нашите деца не подлежат на ваксинация против вариола. Понеже близо 100 % от моето и на моите родители поколения са били ваксинирани и болестта е престанала да съществува ИЗОБЩО в свободен вид. Т.е, всяко неваксинирано сега дете носи риск от странични реакции към ваксината за вашите внуци и/или правнуци.

И последно, написах това, понеже имаше повдигнат въпрос - иначе нямаше да пиша тук по тази тема.

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 20:29 от katiABV

# 86
  • София-Красна поляна
Честита половин година на Етко!   bouquet
Стефи и на мен ми е голям любимец. Ти ме подсети че още не съм дръпнала Бягство от затвора 3 сезон.

# 87
  • sf

Против ваксините или против избягването им си?
.

Исках да те питам - ти нали си намери конци от някъде, чудя се къде да си търся гоблена, онзи магазин е изчезнал безследно...
  против избягването им съм. а иначе мисля, че ако няма всички задължителни ваксинации, детето няма да бъде прието в ясла или градина. а трябва и за училище да важи.

гоблена е купуван готов. кой магазин търсиш? има един до Женския пазар- страхотен е ! ако има нещо- пиши на ЛС, да не спамим

# 88
  • BG
Донси, името на "моя" любимец е Wentworth Miller или Уенуорт Милър.   Wink

# 89
Аз залагам на Бербатов..

Общи условия

Активация на акаунт