Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 15 981
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • София
inochka, за твоя празник:

бъди здрава и обичана!

темичката ни е чудесна  Heart Eyes Hug

# 16
  • София
Честит рожден ден, Иночка! Бъди все така мила и лъчезарна и много обичана!
Змейковица, щом си прехвърлила майчинството си на свекървата тя трябва да го получава в пълен размер, ти нямаш право на 50%.
По въпроса за залаганията, моят фаворит е Сиска.
Успех на всички бебеправещи.

# 17
Здравейте момичета. Честита Нова година! На всички ви желая една прекрасна година, изпълнена само с положителни емоции. Аз вече съм в по-добро настроение и някакси започнах да виждам светлина в тунела, както се казва. Дано да е задълго, че последните 2 години бяха доста трудни и напрегнати  при нас. Надявам се вече тези периоди да са зад гърба ни.
Ирка, честито миличка! лека бременност и здраво бебе-братче на финала! Аз пък ще ставам леля тази година Grinning. На 2 януари сестра ми се обади да се похвали, че е бременна, а пък аз точно предишната вечер я сънувах с едно детенце и въобще не се изненадах от новината, но много се зарадвах. Бях отпуск около 2 седмици и се чувствам нов човек сега. Мия разбра, че мама е отпуск и спеше сутрин до 10,30 -11 часа и аз успях да се наспя и беше супер направо. Тя в работни дни си става в 8 обикновено.  Обхваната е от мания да си събува панталонките и чорапогащника и непрекъснато с това се занимава. Много е смешна и много се цупи като й се скарам и й кажа да ги вдига веднага. Много е почнала да разбира, но все още малко говори. Но пък като иска нещо си го посочва много точно и ако случайно не разбереш, следва сериозно възражение с подходяща интонация от нейна страна Wink Голяма скица е станала, прави едни много смешни муцунки.
VDinkova -аз имах Маг Ингланд и да ти кажа бях много доволна като цяло от количката. Живея в квартал с много баири и дупки и постоянни разкаляни улици от неспирни строежи, та специално си избирах количка с големи колела, за да може да минава отвсякъде. Обръщащата се дръжка също беше много удобна особено за моето бебе, което много се дразнеше от пряка слънчева светлина. Единственият недостатък на количката беше, че е тежка наистина, но пък е много здрава и я продадох почти като нова. Не беше мръднала и спокойно можеха да се отгледат още 2 бебета в нея.

# 18
ИНОЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти здраве, късмет, щастие и много любов в семейството!

Олче както винаги темата ни е много красива  Hug

Ееее... супер Мимозата се разписа. Знаех си аз че сте видели зор с тръгването. Добре че сте взели правилното решение, че иначе щеше да е много жалко. Чакаме още разкази и снимки  Peace

А за ските, аз карам от дете, не си спомням кога ми е било първия път и за толкова години се научих да съм много стабилна на ските и на сезон да падна 1 път. Там където нося Ралица е по една пътека пресичаща пистата, гушнах я защото така е по-сигурно. Със ските се бяга по-лесно, ако някои се е засилил и не може да спре, а и имаше доста скиори по пътеката а там се буташ със щеките и имаше опасност някой начинаещ да и забие някоя щека в лицето.  Мъжо като се запозна с мен не можеше да кара ски и аз го учих, този му е 4 сезон, но все още аз съм доста по стабилна и добра със ските и заради това аз нося детето а той дърпа шейната. Mr. Green
Бяхме смешна картинка. Хората ми подвикваха "майка скиорка  Mr. Green"
Да си призная доста се по уморих, тежичка е вече.

За шейната и аз си мислех, че ще и е голяма на Ралица, но тя така си я хареса..  Heart Eyes непрекъснато се катери на нея и ме кара да я возя. Пробвах я с разни скокове от бордюри и дърпане по наклони и детето си се държи много здраво, досега няма нито едно падане.

Сега разгледах снимките на  velisa75 - много са хубави и пак най-много ми харесаха снежните снимки. Много обичам да има сняг и то много сняг.
На 02.01 бях може би най-щастливия човек в София- макар и аз едва да се добрах с колата до офиса. Бях първа по доста от улиците и ми се налагаше да си пробивам път през снега, но пак бях супер щастлива. Сега като малко дете чакам пак да падне сняг и половината коли в София пак да си останат паркирани.

Пропускам нещо, но просто нямам време да се върна на зад и да видя какво е. Ще прочета пак довечера и пак ще пиша.
За сега ви казвам чао, че съм на работа и нямам посече свободно време.

# 19
Инна,честит рожден ден-да си все така мила,добричка и най-вече здрава...много да те слушат домашните,работата да е лека и спорна/особенно в заплащането/...и дано висенето пред яслите да даде бързи и положителни резултати!
Сиске,като гледам колко народ заложи на теб,аз направо се чудя дали да не изчакам Wink
Олче,ти си №1 Hug/остава и да ми напомняш,като я пуснеш темата и ще си просто супер Laughing/
.....аз се оттеглям да релаксирам,че чакам пак свеки/ако съм на кеф после ще обясня защо два поредни дни ми се налага да се виждаме/

Последна редакция: вт, 08 яну 2008, 17:03 от Анонимен

# 20
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИННА!!!! МНОГО КЪСМЕТ, ЛЮБОВ И РАДОСТ В СЕМЕЙСТВОТО!!!!

Днеска ми е мноооого неорганизиран ден.... никакви не можах да ги свърша... да не говорим, че къщата е наопаки.... а шефа е в града... абе пълна програма, ама няма кой да я свърши  Joy

# 21

Работещи мамчета, спряха ли ви майчинството като дадохте малките на ясла или получавате 50 % от него  Praynig Тук в работата ми не знаят нищо, а май трябва някакви молби да подавам  newsm78 На всичкото отгоре е прехвърлено на свеки - имам ли изобщо шанс да получавам все пак тия 50 %, че хич няма да са ми излишни  Embarassed

Змейко, по закон е така: ако детето посещава детско заведение и ти си на работа имаш право на 50% от обезщетението за гледане на дете. Трябва да подадеш молба при работодателя. Не би трябвало вече свеки да е в отпуск по майчинство, за да не се спре изцяло.

# 22
  • София
С други думи, свеки трябва да ти върне майчинството и тогава ще си подадеш молба при работодателя за 50%.

# 23
Слушаме Настоящий Друг за около 10 път по настояване на Ивко. И обясних на Дидо че е поздрав за Ина. Та мила, имаш специални поздрави от него - за най-добрата организаторка!  Wink

На Алекс снимките в снега са много хубави и идейни!

# 24
  • Бургас
Честит рожден ден Иночка, желая ти всичкото щастие на света, бъди винаги обичана жена и майка!
Жасмина беше на консултация днес / с баща си /, но се оказа, че няма вече мерки и теглилки, не разбрах защо . Ваксината я отложиха пак за неопределено време, че нали чакаме шарка уж да избие, а и се е обзавела с едни прекразни зелени сополи. Дали са и направление за микробиологично изследване и утре ще я водим да и вземат секрет, да видим как ще ги лекуваме. В яслата са купили някакъв имуностимулатор за децата / не разбрах какъв, как пък мъж ще го запомни, но поне му го записали на лист да го занесе на педката / и събират подписи от родителите дали сме съгласни да дават на децата. Според педито илача е супер, та чак не можала да повярва, че инициативата е тяхна. Брей, да живее частния бизнес, страшно доволна съм, мислех уж да изкара още няйкои и друг месец там и после на държавната да я запиша, но май взех да се замислям дали да не я оставя.
Змейко, аз си получавам 50-те процента, но не съм прехвърляла майчинството на никого. Попълвах някакви декларации като започвах работа, но не помня точно какви бяха - бяха ми ги изпратили от ТРЗ.

# 25
Здравейте, пак по нощите!
Днес такъв сън направихме с малкото сънливче, че ега незнам кога ще дойде моя Сънчо... Неговия дойде преди час...

Ани, много се радвам, че му харесва на Ивко тази песничка... Но и на мен почва да ми втръсва вече след 234-я път, само днес...   Laughing

Велиса страхотни снимчици сте си направили - все повече Алекс прилича на мъжа ти...

Много се зарадвах на Мимозата, но.... фото няма...
Да ти кажа, Мимозке и ние пътувахме от Истанбул. Летището от къдете тръгнахме беедно от най-малките там, до колкото разбрах имат 3. Та тази, която съобщаваше пристигащи и заминаващи говореше само на турски - представяте ли си...  Laughing Ние много се смяхме...

Все забравям да питам Сиска, кое е това гадже дето се целува с Божа на снимките?

Да ви попитам кой номер обувчици носят малчовците ви?

Марти е с 24 в момента, но се сърди като му обувам обувките и май ще трябват нови... 1 месец само ги е носил... Да е жив и здрав, но ако расте с тези темпове, няма да можем да му смогнем...

Хайде лека и наздраве!

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 00:47 от *ШУШИ*

# 26
  • Varna
Благодаря за поздравленията и милите пожелания. Ани, предай и на Дидо моите благодарности,  С радост ще ви спретна още една срещичка на пролет.
 Хайде да почерпя...

# 27
  • Varna
 Шуши, ние още сме на 21, имаме 2-3 чифта и 22 но и с с по дебел чорам са ни големички.
    А за тези пътувания на изток, като се сетя лошо ми става. Тази година имахме едни ливанци и иранци- всеки път пристигаха  от различни места ту полета им е спрян, ту не са ги качили в самолета, някога пристигаха с цял ден закъснение, тръгват по рано, в последния момент отлагат заминаването с половин ден. имаме резервации за 3 стаи пристигат 5 и то една фамилия та да ги настаним една до друга  стаите, ама да са с едикакъв си балкон.... и като си навържат навсякъде конци и косми....  и като ядат с ръце и лющят семки в басейните ,ужас луда работа Mr. Green но пък забавно сега като си го спомням.
   Отивам да гледам снимките....

# 28
  • Varna
    и от нас две снимки

# 29
Честит Рожден ден Иночка.Много здраве и успехи!

Общи условия

Активация на акаунт