бъди здрава и обичана!
темичката ни е чудесна
. На 2 януари сестра ми се обади да се похвали, че е бременна, а пък аз точно предишната вечер я сънувах с едно детенце и въобще не се изненадах от новината, но много се зарадвах. Бях отпуск около 2 седмици и се чувствам нов човек сега. Мия разбра, че мама е отпуск и спеше сутрин до 10,30 -11 часа и аз успях да се наспя и беше супер направо. Тя в работни дни си става в 8 обикновено. Обхваната е от мания да си събува панталонките и чорапогащника и непрекъснато с това се занимава. Много е смешна и много се цупи като й се скарам и й кажа да ги вдига веднага. Много е почнала да разбира, но все още малко говори. Но пък като иска нещо си го посочва много точно и ако случайно не разбереш, следва сериозно възражение с подходяща интонация от нейна страна
Голяма скица е станала, прави едни много смешни муцунки. 

непрекъснато се катери на нея и ме кара да я возя. Пробвах я с разни скокове от бордюри и дърпане по наклони и детето си се държи много здраво, досега няма нито едно падане.
/остава и да ми напомняш,като я пуснеш темата и ще си просто супер
Тук в работата ми не знаят нищо, а май трябва някакви молби да подавам
На всичкото отгоре е прехвърлено на свеки - имам ли изобщо шанс да получавам все пак тия 50 %, че хич няма да са ми излишни