Честит рожден ден, Иночка на патерици! Желая ти много здраве, щастие, късмет и професионални успехи!
Кафенцето от мен
Олче, страхотна тема отново! Благодаря
!Много завидях на Уна за ските! И аз искам, но ще чакам още един месец, пък и тогава не е сигурно, заради Килиан
, дано да се намери кой да го гледа, та аз да покарам малко ски с мъжа ми. Иначе аз "карам" от две години, научих се сравнително бързо, вече не падам или най-много един път, но съм като охлюв пред мъжа ми, а пък като се пускам, имам чувството, че съм много бърза
. Мимозка, добре, че сте взели правилното решение и сте си прекарали хубаво. И аз съм на опашката от чакащите за снимки и разкази.
Шуши, Килиан е номер 23, но скоро не съм му мерила крака, но хубаво че попита, за да мога да го премеря. Сетих се за едно предаване, което гледах наскоро за децата и обувките. ТАм казаха, че много от децата носят обувки с два три номера по-малки от номера, който отговаря на крачетата им. И това е така, защото родителите проверяват дали става обувката като натискат отпред пръстчета, а тогава детето инстинктивно си ги свива назад.
Отивам да си взема душ, докато не се е събудил малкия разбойник!
Лек ден!
А и като видях какви неща си имаш наредени на височината на ръчичките и .... това ако е у нас ежеминутно щеше да се търкаля по земята!
Косьо гледа-гледа заяви "БЕБЕЕЕЕ" и тръгна да носи обувките да си обува и той 

).

На мен пък ми стана лошо от взимането на кръв от вената... абеее страшна картинка.