Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 15 991
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Честит рожден ден, Иночка на патерици! Желая ти много здраве, щастие, късмет и професионални успехи!

Кафенцето от мен

Олче, страхотна тема отново! Благодаря   bouquet!

Много завидях на Уна за ските! И аз искам, но ще чакам още един месец, пък и тогава не е сигурно, заради Килиан  Sad, дано да се намери кой да го гледа, та аз да покарам малко ски с мъжа ми. Иначе аз "карам" от две години, научих се сравнително бързо, вече не падам или най-много един път, но съм като охлюв пред мъжа ми, а пък като се пускам, имам чувството, че съм много бърза  Crazy Crazy.

Мимозка, добре, че сте взели правилното решение и сте си прекарали хубаво. И аз съм на опашката от чакащите за снимки и разкази.

Шуши, Килиан е номер 23, но скоро не съм му мерила крака, но хубаво че попита, за да мога да го премеря. Сетих се за едно предаване, което гледах наскоро за децата и обувките. ТАм казаха, че много от децата носят обувки с два три номера по-малки от номера, който отговаря на крачетата им. И това е така, защото родителите проверяват дали става обувката като натискат отпред пръстчета, а тогава детето инстинктивно си ги свива назад.

Отивам да си взема душ, докато не се е събудил малкия разбойник!

Лек ден!

# 31
Добро утро и от мен.
Аз вчера да бързам да отговоря на Змейко и забравих да благодаря на Олчето за пингвинската тема. И заглавието е много хубаво, че шейната ни влиза в действие!
Шуши, ние сме номер 23 на обувките. Дано да му се задържи така крака още 1-2 месеца, че не ми се купуват още един чифт ботуши ,които после ще изхвърля нови.

Мимизка, наистина големи премеждия сте имали, но важното е че почивката е минала чудесно и най-вече се е осъществила. А ние си чакаме снимките и разказите.

А на Бетка , като гледам крака и хич не е 21 номер  hahaha А и като видях какви неща си имаш наредени на височината на ръчичките и .... това ако е у нас ежеминутно щеше да се търкаля по земята!  Crazy

# 32
Вземам си от кафенцето на Катя, че снощи от 4 до 6 не сме спали - голям рев беше... Това не се е случвало отдавна... Май му никне втори кътник...

Сега ще поизлезем малко с шейната... да проверим какви ботушки имаме в нашия квартален детмаг...

Хубав ден!

# 33
  • София
Добро утро!

Ах, Бетка каква е бонбонка  Heart Eyes Косьо гледа-гледа заяви "БЕБЕЕЕЕ" и тръгна да носи обувките да си обува и той  Mr. Green

И снимките на Алекс също много ги хареса, вчера ги изгледа с изблици на възхита от "Бебе"то. Нещо напоследък всички са му "бебе" Simple Smile

По темата за номерата - Щурчо носи в момента 24. Скоро видях, че пантофките са му поумалели и му купих нови 25. Оказаха се огромни - падаха му от кракат като ходи. Върнах се да ги сменя, но нямаха от същия вид и взех 24 от друг - те обаче  му се пъхаха в крачето едва-едва  Rolling Eyes та по настоящем сме на терлички  Peace

Тая сутрин добре си поспахме до 10 ч.и не мога да се нантуткам да излезем още. В квартала има нов /то май е единственият наоколо, ако не броим МОЛ-а/ детски клуб и днес се надявам най-сетне да уцелим незает от РД момент да пусна Косьо.

# 34
Здравейте и от мене в новата темичка - и аз да изкажа възхитата си от красивото оформление браво Олче   bouquet

Руми сподели после как е клюбчето, че имам една приятелка която живее до Мола и да й кажа за този клуб вместо да се чудим къде да ги водим децата понякога може да го навестим и ние.
Мариса носи 21, но и аз като Руми установих че много си зависи от марката, ботушките са ни Колев и Колев и са 20, пантофи Барт 21, а свеки като попита какъв номер носи детето да й купи явно нещо за празниците аз й казах 21 и познайте, купила ботушки (китайски) да вярно пише отдолу 21 но са за поне след 2-3 години  Joy е прибрах ги кво да се прави  hahaha
За Мариса всяко дете е бебе, дори и тя като се гледа в огледалото, друго ново е че все повече думички има в речника направо ме учудва по някога, всичко разбира и все по смислени неща прави и кво да ви обяснявам наслаждавам се на всеки миг с нея и новите й открития. Любима игра й е да отвори един шкаф в кухнята на майка ми с много кърпи и се започва изваждане една по една и застилане адски внимателно да няма прегънати ръботе или върху стол или върху куклата (но на нея никога не й завива главата) и така много пъти разстила, застила ама със замах да се чудиш от къде ги измисля по някога. Много ми харесва това и че все по често се заиграва самичка и то за дълго което ми дава възможност или да свърша нещо или да почивам качествено пред тв-то. Ех растат!
Вечер като я взимам от яслата още като ме види и почва Мамо......и следва обстаен разказ на деня й - явно - защото не млъква докато не я изведа навън и не види баща си, той си умира от кеф да застане на входа е да я вика и тя да търчи срещу него и да вика Татииииии - размазва се направо.
Първия ден на ясла след почти две седмици почивка се тревожех дали няма да има рев, но тя още като спря колата пред сградата и започна бясно да рита с крака и да се радва така че явно й харесва там.
Ето малко снимки от един детски рожден ден края на миналата година:

Бързо да оздравяват всички болнички!!! Praynig

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 14:53 от galiushana

# 35
Здравейте с днешна дата Simple Smile
Да си кажа и аз,че за нас всички деца са бебе,включително и Алекс.Умира си да гледа снимки и да посочва-мама,тате,бебе(рядко и други имена,които е разпознал).Винаги като гледа снимки с дечицата и се натъжава някак си-сигурно му липсва детска компания в тези дълги студени дни Sad
А любимата му игра е да се затвори в гардероба и ние да го търсим,или си чукаме по вратата,или някоя плюшена играчка го търси и му казва "Бау" когато го намери,а той я гушка и прибира с него в гардероба hahahaНа мен чесно казано понякога ми омръзва да го правя по цял ден,ама мир да има....
При нас е страшна мъгла и днес май няма да има никакви разходки Sad
Уна,вчера забравих да ти кажа че завидях за ходенето на ски.Искам и аззззз Simple SmileСега тъкмо си организираме едно ходене до Боровец в средата на февруари(ама ще е за 2-3 дни,че за каква скъпотия четох #Cussing out).
Целувки и весел ден!

# 36
Влизам специално да благодаря на Олчето за поредната красива тема и за новата снимка    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
  • Русе
   С малко закъснение, но от сърце пожелавам на Иночка всичко най-хубаво по случай вчерашния празник, много усмивки и настроение през цялата година!
   Специални благодарности на Олчето за красотите, които твори за всички насbouquet
   С Дарито много обичаме да гледаме публикуваните тук снимки, за нея също всички дечица(както и тя самата) са "бебе", квалификацията "кака" получават само говорителките от новините Mr. Green Днес със радост разгледахме снимките на Алекс, Бети и Мариска, а снежните снимки на Уна ме накараха да се размечтая и аз за ски(не, че мога да ги карам), ама ей тъй само на пистата да стоя пак ще се радвам на природните красоти.
   За номера на обувките - срам не срам ще призная, че Дарито е с 24 номер ботушки, стават й с по-дебело чорапче. Есента носеше 21, но кракът й изведнъж порастна и реших да й взема направо 24 номер с надеждата да изкараме зимата с тях.

# 38
  • София
Галюшана, а и всички интересуващи се - клубът е Елмо, точно на пазара Д. Петков. Доста малък е - поне 3 пъти по-малък от Приказката. Съответно няма и толкова много играчки. Какчиката ми се стори много симпатична, в диплянките твърдят, че персоналът е "квалифициран". На Косьо му хареса, едва го убедих да си ходим  Mr. Green Цените са 3 лв./час, 5 за два часа. Лошото е, че като единствен наоколо е доста натоварен с РД, например за тази събота и неделя единственото им незаето време е в неделя от 14 ч.  Rolling Eyes И другото, което не ми допадна е, че помещението за игра е директно срещу масичките за родителите - т.е. детето може да ме вижда през цялото време и бързо ще усети, ако изляза  Confused

# 39
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите Heart Eyes  bouquet

А да ви питам какво носите на децата в яслата, т.е. освен дрешки и памперси  newsm78

Тази сутрин бяхме на изследвания и Кали си порева доста  Cry На мен пък ми стана лошо от взимането на кръв от вената... абеее страшна картинка.
Мариса много пораснала  Heart Eyes голяма сладуранка.
Мами, моето момиченце никак не приказва, поне не разбираемо  Embarassed има ли и други такива... Притеснявам се, че горкото нищо няма да може да ми обяснява какво става в яслата... май със закъснение почват да ме обземат страхове разни  Confused Embarassed

# 40
Миленка,ако ще те успокои Иво и толкоз не говори....но предполагам,че в яслите се оправят и сенговорещите/а и сме я виждаи Кали ....не мисля,че имате проблем,просто е от изчакващите и  ще видиш как отведнъж ще проговори/

# 41
Нося дрешки, памперси и шишето, а пижамка по късно като почне да спи там. Успех с адаптацията не се притеснявай от сега може да е излишно и детето да си тръгне с лекота. Успех!!!

# 42
Сега тъкмо си организираме едно ходене до Боровец в средата на февруари(ама ще е за 2-3 дни,че за каква скъпотия четох #Cussing out).
Целувки и весел ден!

Да голяма скъпотия е тази година. Понеже ще ходим в Пампорово и там разбрах че пистата за цял ден е 55лв. Така че Миме не съжалявай че не си на пистата че ако няма и да караш бая соленичко излиза.  Wink

# 43
Миленка, и Георги почти не говори /разбираемо/. Назовава ни там, домашните, и тук-там някоя и друга дума, всичко друго са си негови словосъчетания, но не се и притеснявам. Всяко нещо с времето си. Пък даже и да се изпусне да каже нещо, ако го накарам "Кажи, мамо еди-какво си....." и край, не казва. Така, че обучението в членоразделна реч съм го оставила за по-нататък или направо за в градината.
И да се похваля, покрай истерията със записване на ясли и ДГ днес реших и отидох до ДГ, която съм избрала за Гоги и го записах, от 01.06 ще си имам ученик. Добре, че съм отишла на време и се съгласиха да го вземат, че хич не ми се водеше на ясла, не съм чувала хубави неща за нашите.

# 44
Ехо, здравейте!

Честита Нова Година!

Аз отдавна не съм се записвала, ама да съм жива и здрава, дет се вика.  Blush

Закъснях с честитките на всички рожденички тука! Ами ето сега получават поздравления от мен, и не само поздравления, ами и целувки!

Ето го Марто тук. Вижда се как готви, после и как яде: http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/139615/cat/2129

А тук го няма Марто, има го баща му, но е дегизиран като Дядо Коледа, на което аз умрях от смях: http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/139610/cat/4510

Хайде, до после, надявам се от в къщи да се включа и да дам конструктивно мнение по наболелите въпроси  Wink

Общи условия

Активация на акаунт