Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 023
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Страйпърче, много се изненадах от новината ти, дано само всичко е наред и се радвате на здрава бебка stork-girl, ще се справите! Лека и безпроблемна бременност ти желая!
   Честит Рожден Ден на Мими newsm67Бъди жива и здрава!
  Уна и за теб доста си мислих, представям си ужаса през който преминаваш, моите съболезнования. Дано всичко с фирмите се нареди, а най-важното е да сте добре и да вървите напред. Имаш моята подкрепа и силна прегръдка!
  Марто и Вели големи чаровници. А новата прическа на Олчето трябва да се види непременно, да пускаш снимка Naughty
  Мимозка със всеки разказ става все по-интересно. Снимките са ви чуднички, личи се че сте посетили много интересни места. Странно ми е как превръщат фабриката за коприна в забележителност, но това го правят навсякъде, не и у нас. Наистина е интересно да се видят такива неща, във Венеция ние посетихме фабриката за стъкло и пред нас правеха фигурки от горещото стъкло. Ето така например, бих посетила в Казънлък мястото където правят всички продукти от прословутата роза, а съм сигурна, че и на всички туристи би им било интересно. Имам постоянно контакти с китайци, тук са навсякъде, имат си чайна таун и редовно пазаруваме от там риба и месо, винаги са пресни. Иначе и тук казват, че китайските ресторанти не са като тамошните. С една китайка си говорихме, че са избягали в САЩ преи години, защото са се сдобили с второ дете, изгонили са мъжа и от работа, наложили им глоба от 10000$ и живота им се стъжнил. Закона е, че нямат право на по-вече от едно дете, ако все пак имат, ето какво се случва. Това ми беше много интересно, ако знаеш по-вече по въпроса, разкажи!
  За наш късмет през деня става топличко и с Йони излязохме днес на един нов мол, който все още се оправя, някои магазини не са отворени, но страшно се впечатлих и другия път ще нащтракам някои снимки. Направен е в Европейски стил, с улички, фонтан, детска площатка и много екстри. Магазините са само маркови, а по уличките отварят и дюкянчета, любимото ми Mr. Green На Йони и хареса в детския кът, а после седнахме да хапнем пица и си изяде доста, но наистина и храната беше вкусна. Ето заредих се добре за една нова работна седмица Party Лека и на вас!

# 151
Уна,успокоих се!Знам,че ти е все така тежко,но поне някои облаци са взели да се разсейват,а и Ралито като е по-добре,си е голямо облекчение.
Честит рожден ден,Мими!Желая ти много весело настроение и невероятен късмет тази година!
Честит имен ден/на патерица/и на двете ни Танички!Да са ни живи и здрави и все така приказливи!
И с огромно закъснение-Честит рожден ден на Иночка!Да работи по-малко и да й остава повечко време за купонджийски живот!
На мен не ми се пише,защото ми е ужасно лошо тези дни.Направо нямам сили да стана от леглото.Вече съм отслабнала 6 кг,което при всеки друг случай би било повод за голяма почерпка.Нито искам да ям,нито да пия нещо,искам само да лежа.Извинявам се,спирам с оплакванията.
Дзвер си ляга в 1часа!Ама и спи до много късно,понеже мама не може да стане от леглото.Следобед не й давам да спи,че иначе може и до 4 сутринта да откара.Ужасен режим съм й създала Embarassed,но в момента е въпрос на оцеляване и справяне както мога със ситуацията.Пренаредих й гардероба и й отделих много място за играчки.Опитвам се да я уча да ги подрежда,но нали знаете...
ох,опитвам се да напиша нещо,но в главата ми е каша.Трябва да спра да пиша за малко в темичката,мамчета.Ще ви чета,обещавам,но няма смисъл да ръся глупости и най-вече да се оплаквам.Просто,разберете ме,до нищо не ми е,толкова ми е лошо....

# 152
  • Varna
Честит рожден ден мими!!Желая ти късмет,щастие, здраве и любов!
  Ирка, благодаря ти.  Но моляте без такива оправдания и никакво спиране да пишеш.  Трябва да се стегнеш. Неможе ли някой от БГ да дойде за малко при вас докато малко влезеш в ритъм. А Елчо гостави да си разхвърля,  радвайте се сега на по малката неподреденост, защото бебчо като дойде ще стане 2 повече.
 То аз да ви се оплача, Бети е пощуряла в къщи, А батко и е в пуберететския си период, все нещо не му е така, все някой му е виновен #Cussing out, ето сега му е свършило прясното мляко за корнфлекса  и сме сърдити #2gunfire  Още една седмица такава и ще го пратя на хотел да живее Twisted Evil

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 08:53 от Inochka

# 153
Благодаря ви момичета за пожеланията.

Уна, приеми моите съболезнования и не се предавай. Да знаеш и аз съм насреща да гледам Рали, където са две там и три.

Страйпър, едно голямо честито и от мен. Може да се каже, че и аз гледах ето така Shocked като прочетох, но това е една много хубава новина, а мъжа ти ще свикне с мисълта.

Незнам защо, немога да си вляза в папките със снимки в снимка.бг нито мога да си направя нова регистрация нито да си вляза в моята  newsm78 ако знаете как приемам всякакви предложения.

# 154

Хайде на кафето поспаланки!!!
честит рожден Мими всичко най-хубаво!!!
Мариса си буха още и си е в къщи с бабай няма да ви казвам какво заварвам вечер, явно всичко й се позволява и е разхвърляно за цяла детска ясла - ужасс. Вчера купих небет шекер и и сварих някакъв илач да видим дали ще свърши работа тази бабина рецепта. Добре че нищо друго й няма та се боря само с това, но другото което и нож с две остриета че от както е така спи при мене на спалнята и явно няма никакво намерение да си ползва леглото по предназначение. Та само да оздравее и пак ще си имаме явно тридневна одисея по връщане в креватчето  Rolling Eyes миналия път беше на 9 месеца и беше ужас а сега не смея да мисля за това даже.

Ирка дано лошото си отиде бързо и да се замести с тонове добро настроение и енергия да се радваш на малката принцеска.   bouquet
Иночка търпение мила, май нищо друго не може да се направи за пуберите  Rolling Eyes
Смайли чакам снимки с нетърпение от този нов Мол толкова готино звучи - това се отнася и за Мимозата за останалата част от пътуването им.
Уна дано нещата се подредят леко и безболезнено за всички.

Дадоха ми работа изчезвам - много настроение в днешния зимен ден  Hug

# 155
  детенцето от дясно е моя Велизар. И ако ми обясните как да намаля размера на снимката ще съм ви благодарна.

# 156
Мими, Честит Рожден Ден и от мен.

Пожелавам ти много усмивки, много здраве и щастие. Нека до теб да има верен приятел, на който да можеш да разчиташ.

# 157
    Честит рожден ден, Мими! Желая ти много здраве и късмет!

Мими, незнам как се намалят снимките. Дано някой друг ти помогне.

Уха, моите най-искрени съболезнования!

Галюшка и ние май имаме така неречената задна хрема, но кашля повече нощем, денем по-рядко. За да му отпуша носа му взех Ксилометазолин за деца от 2 години и му се отруши. Ползваме сиропче Биох Тими есктрат от мащерка.
   Иначе сме големи беладжии. В петък не оставил децата да спят. Събудил ги всички. Отделили го, но чукал по прозорчето където спят децата. Вчера пак така, но успели да го приспят дори за малко. Днес ходихме до яслата с шейната. Той за първи път се вози на шейня и беше много доволен. вика й "кола".
    Приятен ден от нас!

# 158
Мими, голям сладурко е Велизар! А снимката от къде е?

Ирка, моля, моля... Не ни лишавай от теб...  Hug Ще видиш лошото ще мине бързо и пак ще си във форма... Ние носим на оплаквания и на бой и тухли четворки носим... Така, че даже ще ни е приятно да споделяш.

Галюшка, мерси за капучиното... Купихме от Кауфланд едно разтворимо капучино- марка Кенди, май беше - много ми харесва... и струваше само 23 стотинки...

"Чичото", който ни носи обяда, каза, че навън времето е меко... Така, че стягам шейната и дори обещавам да направя снимки.

Хубав снежен ден ви желая!

# 159
  • Пловдив
Уна, моите съболезнования  Cry Hug Дано бързо премине този кошмар  Praynig

Мими, честит рожден ден и от мен   bouquet Много радост  и любов ти желая  Hug

Ирка, не се предавай, мила! Дръж се и не ни лишавай от твоите писания, ние ще те подкрепяме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано по-скоро ти минават гадните усещания  Praynig И аз бях отслабнала с 5 кила в началото на бременността  Cry

От днес Кали е на ясла и ми е едно гадно  Cry Чакам всеки момент да ми  звъннат свекитата - тази седмица ще я взимаме в 12.15 ч. и да видим как е минало... Сутринта не плака... поне не пред мен, ама...  Confused

# 160
  • София
за мими с най-сърдечни пожелания за здраве и весело настроение!

# 161
Змейко, стискаме палци Кали да се чувства добре в яслата...
Пиши как е минало...
Ние се напързаляхме, даже имахме и компания... Една мадама 1 месец по-малка от моето момче и майка й... Снимки по-късно ще пусна.
Дано да не досаждам вече...

# 162
Боби, виждам, че четеш!
Вземи се разпиши, че не си гоправила от година и половина!!!!
Кажи как е Георги и въобще как я карате...

# 163
  • София
Здравейте, всички!
Добре сме,малкият расте и прави бели,не ми оставя много време,но днес толкова от вас ми показаха,че не са ме забравили,че, надявам се ,се включвам отново при вас,защото ми липсвате
Целувки на всички бебоци-БОБИ Hug

# 164
Трябва да тръгвам но видях че Пилето е писала последна и влезнах само да й кажа Здравей липсваш тук. Дано имаш повече време да ни навестяваш по често.

Общи условия

Активация на акаунт