, ще се справите! Лека и безпроблемна бременност ти желая!Честит Рожден Ден на Мими
Бъди жива и здрава!Уна и за теб доста си мислих, представям си ужаса през който преминаваш, моите съболезнования. Дано всичко с фирмите се нареди, а най-важното е да сте добре и да вървите напред. Имаш моята подкрепа и силна прегръдка!
Марто и Вели големи чаровници. А новата прическа на Олчето трябва да се види непременно, да пускаш снимка

Мимозка със всеки разказ става все по-интересно. Снимките са ви чуднички, личи се че сте посетили много интересни места. Странно ми е как превръщат фабриката за коприна в забележителност, но това го правят навсякъде, не и у нас. Наистина е интересно да се видят такива неща, във Венеция ние посетихме фабриката за стъкло и пред нас правеха фигурки от горещото стъкло. Ето така например, бих посетила в Казънлък мястото където правят всички продукти от прословутата роза, а съм сигурна, че и на всички туристи би им било интересно. Имам постоянно контакти с китайци, тук са навсякъде, имат си чайна таун и редовно пазаруваме от там риба и месо, винаги са пресни. Иначе и тук казват, че китайските ресторанти не са като тамошните. С една китайка си говорихме, че са избягали в САЩ преи години, защото са се сдобили с второ дете, изгонили са мъжа и от работа, наложили им глоба от 10000$ и живота им се стъжнил. Закона е, че нямат право на по-вече от едно дете, ако все пак имат, ето какво се случва. Това ми беше много интересно, ако знаеш по-вече по въпроса, разкажи!
За наш късмет през деня става топличко и с Йони излязохме днес на един нов мол, който все още се оправя, някои магазини не са отворени, но страшно се впечатлих и другия път ще нащтракам някои снимки. Направен е в Европейски стил, с улички, фонтан, детска площатка и много екстри. Магазините са само маркови, а по уличките отварят и дюкянчета, любимото ми
Лека и на вас!
, ето сега му е свършило прясното мляко за корнфлекса и сме сърдити
Още една седмица такава и ще го пратя на хотел да живее
ако знаете как приемам всякакви предложения.

детенцето от дясно е моя Велизар. И ако ми обясните как да намаля размера на снимката ще съм ви благодарна.