Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 029
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от нас!

Катя, мерси за кафенцето ...

Вели наистина много пораснал, Олче... И какви физиономии прави само...

Ние също се подстригвахме и правихме фотосесия...
Само, че малкото диваче, ми позволи само отзад и малко отпред да го взема...
Като го постригах и ми се стори много пораснал - изведнъж...

тук има още:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=209125
  Уна, сме с теб...   Praynig Дано Рали да е по-добре и да се подреждат вече нещата, за да имаш спокойствие... Като казах на мъжа ми, че може да гледаме едно детенце за няколко часа или аз да ида да гледам - той ме обяви за пореден път за луда... Може и да е прав - каза, че никой няма да си остави детето на непознати хора... Аз не се бях замислила за това, може би защото не ви чувствам непознати...

Слънчев и безмъглив ден ви желая... Nature Partly Sunny

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 12:29 от *ШУШИ*

# 136
Шуши, Марти наистина е пораснал с новата прическа. На мен винаги ми е изглеждал един мъничък такъв! А другите снимки не се зареждат.  Sad Отваря се началната страница на сайта!

# 137
Мерси, Ани!
Редактирах...

# 138
Марти е голям сладурко!!!
Олче а твоята нова прическа кога ще видим - давай те тука че мой дадох тон и сега се юрнахте да се подновявате.  smile3509 #Splat
Днес Мариса не я пуснах на ясла че от петък кашля и то с храчка много гадно се чува, нищо друго й няма само това кашляне следствие от сополките  #Cussing out а сиропа които пие вече трети ден нищо не прави по въпроса, вие как мислите трябва да я глътне тази храчка или да я изплюе? newsm78

# 139
  • Велико Търново
Шуши,според мен мъжа ти не е бил прав.Аз,преди време гледах на абсолютно непозната за мен форумка даже и ника и не бях срещала детето и то цял ден.Бях я поканила по-рано сутринта да дойде да пием по едно кафе,аджеба да има представа на кого си е оставила детето,но тя май се успа и буквално ми го прати от таксито дори здрасти не успяхме да си кажем с нея.Аз,също като теб чувствам почти всички момичета от отчетната близки,а пък някои от тях имам чувството,че ги познавам от години и също не бих се замислила да предложа помощ илида поискам такава.Ама то си  до човек!
Марти наистина е пораснал!Аз дали ще доживея да се похваля,че съм подстригала Божидара,може би около седмата и година Mr. Green

# 140
  • Пловдив
Привет и от мен,

Отдавна не съм чела и писала, та започвам поред:

Честита Нова Година!! Много късмет и да се радваме на това което имаме!

Честито на Ирка и Stryper - лека бременност им пожелавам и едни сладки бебета да гушнат тази година.

Мимозка, много хубаво разказваш за Китай, определено можеш да описваш добре, пък и се подготвяш преди екскурзията, което е много хубаво, браво.

Una, приеми моите съболезнование. Кураж и дано Рали бързо оздравее.

Аз бях отпуска за доста време в България, Христина видя сняг даже се и пързаля, но пък поради мнoгoто празници не успяхме да се видим с никое от
приятелчетата ни, но следващия път определено. За трите седмици отпуска, Христина си развали тотално дисциплината и беше непоносима, но за два дни се върна в нормалните граници, е не напълно, но има още да се желае.

Galiushana, искам само да ти кажа че до 2 годинки, малките нямат рефлекс да отхрачват и затова по трудно им минават кашлиците. Христина беше до скоро с кашлица и въпреки че сиропа беше са 2 годишни, аз и взех такъв и се оправи за седмица, но като и кажа кашляй, тя добре го прави. Дано скоро оздравеете.

Момичета пожелавам ви лек ден.

# 141
Una, приеми моите най-искрени съболезнования. Ужасно е това, което ви се случва. Дано всичко се разреши бързо и по най-безболезнения начин.  Flowers Rose
Раличка да оздравява!!!  Praynig

Честито!!!! с мноооого закъснение на Имениците ни!!!   bouquet

Олче, а твоята прическа??? Вели, като голямо момче! Усмивката му е невероятна!!!  Hug Колко зъбчета има? Май всички вече са ви излезли.

Вчера с Ема бяхме на ски! На 50 км. от Варна има писта 350м.  Laughing и влек. Много исках да извадя ските, че 2 сезона пропуснахме, даже сънувах безкрайни снежни писти, но реалността се оказа друга:  Rolling Eyes 10 секунди спускане и 2 минути влачене нагоре.  Laughing Какво да се прави - Не може и море и планина, всичко да е у Варненско.
За питащите за фотоапарата ще кажа, че важното е кой снима!!!!   Naughty  Wink Нищо особено не е - Canon PowerShot S2 IS

Хайде приятен снежен ден!
Целувки за дечковците!

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 17:34 от pasti4ka

# 142
Момичета имам съвсем малко време и влизам да ви кажа, че и двете с Рали сме по-добре.
Вчера се е държала страхотно в чуждата къща, изобщо не е плакала, спала е следобед и са си играли с двете по-малки момичета
Погребението беше тежко, то е ясно, имаше ужасно много хора. Църквата Света Неделя не успя да ги събере и доста останаха на вън.
Аз изобщо не се държах, макар че пих какви ли не хапове, изобщо не помогнаха.
После по изрично настояване на баща ми имаше купон. Колкото и странно да беше хората дойдоха и на купона и така уважиха и последното му желание. 
Днес пак имаше среща с адвокатите и може би ще се разберем. Хората почнаха да ни опознават и да не ги е толкова страх от нас. опитват се да не ни гледат толкова лошо, защото и аз и брат ми поговорихме с тези които познаваме и ги уверихме че нямаме лоши намерения към никой, и че в петък сме били много засегнати от лошите погледи. 
Ох не знам .. утре сагата продължава....

Лек ден на всички и много ви благодаря за това, че всички ми протегнахте ръка в този труден момент.  Hug

# 143
Уна, надявам се, наистина, че ще се разберете с тези хора... Радвам се, че Рали е по-добре и знай, че усеща всичко, което ти преживяваш...

Сисе, аз си го знам моя, че е параноя, но като ми каже нещо такова и се замислям - все пак всички хора са различни и не е задължително да мислят еднакво...

Да се поздравим с един батко-

# 144
Уна, приеми и моите най-искрени съболезнования! Дано с Рали се възстановите бързо!

Аз няколко дни не бях влизала тук, бях много зле, май след като всички вкъщи се изредиха, накрая се тръшнах и аз от гадния вирус. Толкова зле бях, че не можех да стана от леглото. Събота и неделя Гоги го пратихме при свеки, а мен вкъщи мама ме лекуваше. Много се бях изплашила, за първи път ми се случва да се чувствам толкова слаба и безпомощна. МъжО естествено - на работа. Но вчера се прибра и като чу, че нямам грам глас се майтапи, че е хванал тихата промоция и на това отгоре цяла седмица щял да си е вкъщи и нямало кой да му вика. hahaha Взехме си и детенце - разлигавено до немай къде и стабилно нахранено, щото видите ли, след продължителното разстройство било отслабнало /което си е истина/ и трябвало да си навакса. Не посмях да попитам с какво са го хранили, защото и без това още ме боли главата от вируса, но днес е ак.л 5 пъти, без да има разстройство. Да не говорим, че се тръшка за всяко нещо и тези дни ще има строг тъмничен режим вкъщи с ограничени контакти с баби и дядовци.  Sick

Брей, дано тая гадна мъгла се вдигне най-после, не съм виждала небето от незнам кога.  Sad

# 145
  • Велико Търново
Да взема да кажа едно наздраве,че ще търсим темата на втора страница
Наздраве,другарки

# 146
Наздраве, Сисе!
 Няма ли и други за наздраве...?

Какво ще кажеш за господина по-нагоре...

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 23:28 от *ШУШИ*

# 147
Честит рожден ден мими!!Желая ти късмет,щастие,много здраве и любов!   bouquet  bouquet

# 148

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ!
ИСКРЕННИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И МНОГО УСМИВКИ!!!

# 149
Честит рожден ден, Мими! Пожелавам ти много щастие и удовлетвореност.

Едва гледа и отивам да спя. Ще чакам с нетърпение новите снимки на децата.

Общи условия

Активация на акаунт