Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 030
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А това е за именичките днес с най-хубави пожелания  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 21:13 от Rumya

# 121
  • Велико Търново
На двете гуспуджи Тани да им е живо и здраво името и да почерпят Heart Eyes
Ей им подаръка то мен,ако не го аресат да ми го върнат Mr. Green

# 122
Уна,моите най-искренни съболезнования ти поднасям,съвсем наскоро и аз минах по тоя път/вярно без някои от цирковете които описваш,но за съжеление доста имаше и при нас......отделно,че също се наложи да се занимавам с неща които не пожелавем на никой да прави/.......и знам,че ще ти трябва доста време да осъзнаеш какво точно се е случило/почти три месеца неможех да свикна с мисълта,че здравата ми и жизнена майка вече я няма,че буквално за минути е свършило всичко,цял един живот,че не можахме ни да се сбогуваме,нито да си кажем толкова неща...не,че времето лекува,но поне  ти дава възможност да осъзнаеш какво се е случило/..Засега мога да ти кажа,само да се опиташ да бъдеш силна,да намерите някой достатъчно оправен и достатъчно верен човек на който да поверите неприятните задължения/не може да няма някой,а ако все пак не намерите-наемете адвокат/,да гледаш Рали да е добре и ако има начин си намери хомеопатичното лекарство Игнация амара в потенция LM1 /ако не намерите и от Боаронските в по-голяма потенция ще ти свърши работа/,но това е лекарството за шок-а и преживяния стрес-при смърт на блзък човек/взима се след разтръскване на флакона по една капка/...ако искаш ми пиши на ЛС,защото като влизаш като гост аз няма как да ти пиша.......Пожелавам ти кураж и сили.......и дано Рали оздравее/имай впредвид,че децата са като попивателна и директно отразяват нашите настроения-в момента ти си объркана и изнервена и най-вероятно това е причината за нейната болест,моите деца също се изпоразболяха здраво след като аз бях изпаднала в стрес и паника/...и си позволявам  да ти дам още един съвет-говори за случилото се,не го задържай в себе си.....мъката трява да бъде изплакана,да намери отдушник.....иначе ти ще се поболееш.........

На именничките-честито!
От мен лека и спокойна и дано да не се налага на никой да преминава през подобни изживявания..........

Последна редакция: сб, 12 яну 2008, 21:40 от Анонимен

# 123
Миленче-моите съболезнования и морална подкрепа. Praynig Дано Ралица да е вече добре,че поне това да не те мъчи сега..  Praynig Praynig Бъди силна и дано проблемите с фирми и имоти се решат бързо и справедливо..

# 124
Честит имен ден на нашите скъпи именички!!Бъдете живи и здрави,много обичани и обичащи!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
Добро утро!

Уна, приеми моите искрени съболезнования за загубата ви! Нека баща ти да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose, а на теб кураж! Стискам палци всичко днес да мине както трябва, бъди силна!

Честито на именниците от вчера!
Честито на Страйпър!Лека и безпроблемна и на края една хубава и здрава госпожица! Браво за смелостта!

Мимозка, страхотни снимки и разказ! Така както разказваш ми се прииска и на мен да отида там, макар че съм с предубеждения за китайците, а и хич не обичам да летя  Tired.

Ние вчера бяхме на кино с Георги, гледахме Рататуй (не знам  така ли се пише на български). Много хубав филм!

Не знам дали съм се похвалила, но на Килиан вече му махнах памперса през деня, а през нощта все още му слагам за всеки случай, макар че не пишка в него вече.

Сега отивам да се разчистя малко, че днес ще имаме важни гости, а пък в къщи бомба е паднала.

# 126
Кате, и аз бях с др. мнение за китайците,но преди да отидем доста четох за Китай и за тях.Основно на Яна Шишкова/съфорумка/ писанията и разни статии и се впечатлих страшно много.Постепенно си промених мнението и тръгнах с др. нагласа,въобще не са това,което тук виждаме.Уникална нация са всичко е невероятно организирано,законнност и ред,а не като тук от главата за краката..Те са създали държавността и това наистина съществува при тях. Знаете ли,че Пекин е до пустинята ГОБИ и не само,че не позволяват пустинята да превземе града,но са си поставили за цел да извоюват територии от нея.Садят растения там и всяко коренче е в мехурче с вода,как става на практика не знам,но ме впечатли доста.През лятото понеже е горещо и прашно от пустинята ,прелитат над града самолети,които пръскат сребърни йони/какви бяха../ и предизвикват дъжд,който отмива праха и разхлажда за известно време..Много ,много такива неща има там...

# 127
  • София
Вчера влязох много набързо и като прочетох за Уна ми се отщя да пиша.  Sad
Уна, много съжалявам за загубата ти, представям си колко ти е тежко.
Искам само да ти кажа, че вярвам в теб, че ще се справиш с болката, защото още от самото начало откакто се присъединих към МАЙския отбор си изградих представа за теб, като една от най - оправните и смели мами тук, и досега винаги си оправдавала моето мнение. Кураж, мила и споделяй с нас, ако можем, ще помагаме. Пък и сме затова. Hug Hug Hug

Честито на вчерашните именички, да са живи и здрави и много обичани.  bouquet

Кате, снимката в подписа ти е РАЗКОШОТИЯ!  Flutter Да ги нацелуваш двамата сладури.  Heart Eyes

Аз днес бях на фризьор и направо се кефя на резултата. Колко му трябва на човек. Срам ме е да си призная откога не бях ходила.  Embarassed И Вели е с нова прическа, както ще стане видно от снимките. bowuu

За разведряване на настроението предлагам на вашето внимание няколко широки усмивки в наш стил.  Blush Не сме се показвали от преди Нова Година... А това също не е в наш стил.  Grinning

С мама, в очакване на Новата Година.
С дяволит поглед, чисто лице и леко сърце след баня. Laughing
С тати, с шапка.
Мама целува сладки крачета.  Heart Eyes
С новата прическа и част от любимите притежания.
Зеле!
Най - новата "усмивка", която тренираме специално за пред камера...

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 20:01 от ol4eto

# 128
Честито на патерица на именичките!

Благодаря за поздравленията и пожеланията. Ние сме си цял ден в къщи. Криси и Макси играят, викат, сдобряват се.

Олче, Вели е много хубав и с новата прическа, и преди това. А ти промени ли си прическата или само намали дъжината? 

# 129
О,Уна,миличка,толкова съжалявам!Ужасно е да загубиш родител,това е детството ти,спомените ти,чувството ти за сигурност.Сигурна съм,че е бил страхотен човек!
За Раличка-с цялото си сърце ти пожелавам утре вече да е съвсем здравичка! HugПредставям си ужаса ти като не й е спадала температурата!Гледай за симптоми на Менингит,той е страшен/нали знаеш-типичния обрив,сънливост,повръщане,треперене,непоносимост към светлина/
За фирмите!
Боже,какви хора има ShockedШокирана и отвратена съм!!!Знам,че ще се справите,но в момента е отвратително,не,абсолютно гнусно да ви поставят в такава ситуация!
Друго няма да пиша,че ми стана кофти за Уна.
Олче,благодаря ти за невероятната темичка,за страхотната украса!И благодаря,че си сложила моето заглавия  bouquet

# 130
Добро утро!

Голямо затишие настанало тук...

Все пак да сервирам кафенцето, дано да се намери някой, който да го уважи  Wink 

Килиан не ме остави да спя цяла нощ  Tired, какво му беше хич не знам ама през един час е искал да суче и на мен взе вече да ми писва това кърмене през нощта... #Cussing out

Олче, страхотен е Вели! На една снимка, където му целуваш краченцата много ми прилича на теб. И аз трябва да отида да ми резнат косицата, не съм ходила от както бяхме на Майорка  Embarassed Embarassed, много са скъпи фризьорските услуги тук, а не винаги сполучливи  Sad, едно нормално подстригване с измиване струва около 100 франка  Confused...

Мимозка, много хубаво звучи, това което казваш, но тук чат-пат има предавания за китайците и направо съм потресена от отношението им към животните или големите фабрики към работниците, абе ужас. Дано това не е истина!

Айде и аз да ходя да си приготвям големия син за училище, снощи си легна късно и сега не може да отлепи...

# 131
  • София
Милена, моите съболезнования за баща ти. Дано Раличка се оправи по-бързо. Praynig

# 132
Уна приеми и моите най-искрени съболезнования и дано ужасиите около наследството на баща ти да минат бързо и изпращам своята положителна енергия и молитва Раличка да се оправи скоро!!! Praynig

# 133
Уна, много прегръдки от мен и приеми най-искрените ми съболезнования!!!
Пожелавам ти кураж и сили, дано да успеете да се преборите с хиените!!!
Дано и Рали бързо да се оправи.
Ако имаш нужда от нещо - насреща сме!

# 134
  • София
kate, приемам кафенцето с най-голям кеф. аз едва сега успявам да се докопам до моето. миа е във фурор нещо и наоколо е голяма лудница. освен това се отприщва да приказва и главата ми е ей така  ooooh! от книжки, непрекъснато се изисква от мен да ги чета, тря прелиства или ме корегира в текста  Crazy

на всички хубав ден пожелавам.
рали се надявам да е по - добре и за уна нещата да са серазвили по възможно най-неутралния начин.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт