Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 299
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
ох момичета хич не исках да развалям хубавата тема, пълна с толкова красиви и приятни неща, но просто вече не издържам....
опитах се да се напия, но не стана и сега се зомбирам пред компютъра, а и Ралица не ми дава да се отрежа. Опитва се да спи в ръцете ми, но през 10-15 мин. се буди с плач.
На 10.01.08 в 9 вечерта е умрял баща ми
Аз разбрах чак към 5 сутринта. За капак Ралица се събуди болна. Водих я на лекар и от там направо в болницата в която е починал.
Баща ми има няколко фирми и естествено след смътна му "хищниците " се опитаха да завземат офисите. Заради това брат ми и мъж ми още от 10 вечерта дежуряха в единия и другия офис. Та заради това аз с болното дете ходих да оправям документите в болницата. Не ми се разказва за там, Ралица вдигна поне 38-39 градуса, аз обикалях с нея като настинала по етажите, и двете бяхме като някакви зомбита, но в крайна сметка свършихме работа.   
Но най-гадното предстоеше. Оказа се че всичките му там "съдружници" се организират срещу нас и се опитват да ни попречат да влезем в офисите, фирмите, а те заградите дори по документи са на мен и брат ми. Абе казвам ви това и по сапуните го няма.
Брат ми вечерта насила е влезнал в къщите. Онези повикали адвокати, и ние повикахме адвокат и вместо да страдаме и да организираме погребение, ние се занимавахме в доказване кои кое, описи на печати, документи, събиране на ключове. Адски грозна картина. А боже ако знаете как ни гледаха тези хора. Те са просто работили за фирмата, не са вложили капитали в нея, а баща ми от  доброта и за да ги накара да работят по съвестно им даде акции и сега тези хора ни гледаха като престъпници, крадци, в погледите им имаше такава омраза. Адски тежко ми беше. С някои от тях сме яли, пили и веселили, а сега ме гледаха като чели съм престъпник.
Баща ми има и любовница с която живееха на семейни начала на последния етаж на една от къщите. Заради тази жена Ралица не спа и следобеден сън. Единствения диван/легло бе на въпросния етаж, това все пак е къщата на баща ми и майка ми и аз се качих да сложа да спи детето там, и тази жена като се развика, като затръшка врати - един цирк стана и там и естествено Ралица се разсъни.
А проблема бе в това, че нямаше на кого да оставим детето, свекървата и тя в болница и още не могат да открият какво и е.  Ако имаше кои да я гледа щеше да е по-добре  за всички ни.
Както и да е. Любовницата даде един костюм, майка ми го смени с друг, любовницата пак полудя, ох... и нейното не бе никак лесно... тя бе просто любовница и днес и се наложи да напусне апартамента в които живя досега с баща ми.
Беше някакъв ад. Седяхме на заседателната маса в кабинета му и само се сменяха хората, погребалната агенция, после "съдружниците", адвокатите.....
Но най-ме потресе погледите на работещите в тези фирми... седяха като чакали на първия етаж и гледаха злобно, наистина не разбирам с какво предизвикахме тази злоба. Фирмите бяха на баща ни, естествено е да се опитаме да ги запазим.
Накрая горе долу се разбрахме. Ние наехме охрана да се пазят офисите, те също наеха охрана. Запечатахме вратите и в понеделник борбата продължава на ново.
Погребението е в неделя, още от сега не знам как ще издържа. Говорих с една приятелка да ми вземе нещо за успокоение
Рали най-сетне заспа, мисля да се пробвам да легна и аз. Имам още час и нещо докато спре да и действа панадола и пак се събуди с плач и температура.

Съжалявам за негативния пост, но наистина ми олекна и май може и да заспя тази вечер.

# 106
  • Велико Търново
Миленка,преми моите най-искрени съболезнования Hug
Вие с брат си ще се справите-правили сте го и друг път Hug

# 107
  • София
Уна*, много съжалявам за загубата ти! Вечна му памет на баща ти  Flowers Rose Flowers Rose
Гушни силно Рали от нас и дано се размине бързо настинката!

# 108
  • София
una, много силно те прегръщам, знай, че в нищо не сте сгрешили и както и да ви гледат, вие сте в правото си!
изпрати баща си, както подобава и гледай Рали да е спокойна, а на другите  #2gunfire

наистина олеква като споделиш, нали затова сме тук  Hug

за теб:

# 109
Уна, моите най-искрени съболезнования за баща ти!  Flowers Rose Flowers Rose
Съчувствам ти за положението, което си длъжна да търпиш и да се разправяш с такива неблагодарни хора.
Надявам се всичко в най-скоро време да се оправи без много нерви и се моля Ралица да оздравее бързо  Praynig

Hug от мен и Никола

# 110
  • Varna
 Уна, мила,  най искрени съболезнования.
 желая ти нещата да се оправят, по най безболезнения начаин,макар, че както описваш полажението, борбата ще е жестока и гадна. Имай сили миличка, силна прегръдка от мен и бетка. Hug Hug Hug

# 111
Уна, моите съболезнования за баща ти! Положението което описваш е доста неприятно и грозно. Дано да овладеете ситуацията, а работниците да си получат заслуженото.

# 112
Уна, миличка, моите съболезнования за баща ти  Flowers Rose Flowers Rose

Моля те, кажи с какво да ти помогнем...
Ако трябва ще се организираме някак си и в неделя да гледаме Рали, защото няма да е много приятно за нея... Ако искаш ми пиши на лични...

Hug  Hug

# 113
  • Варна
Уна, моите най-искрени съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 114
Уна, приеми моите  съболезнования. Всичко около теб прилича на някакъв кошмар, но все пак - бъди силна, заради хората, които обичаш. Заради баща си. Дано Рали да оздравее скоро.

# 115
  • София
Моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose
Опитай се да бъдеш силна. Не мисли за понеделника, раздели се с баща си както трябва. Дано при Рали да не е сериозно и да се оправи бързо.

# 116
  • София
Бях се заредила с много настроение,въпреки диването ,което днес ми скъса нервите,но след поста на Уна.......Моите съболезнования Уна,нека баща ти да почива в мир,а вие по-скоро да решите проблемите.Силна прегръдка от мен и Иван.

# 117
  • София
В отделен пост ще поздравя нашите нови бъдещи мами,немога да пропусна такова събитие.Ирка,Ели желая ви лека бременност,само приятни емоции и най-сладките бебчета в края на лятото.
 Ема е невероятна Heart Eyes
 Сватя,а стеб незнам как ще се разправяме и как ще се оправдаваш.То нестига,че кръшкате,но  и ни се показвате  Naughty. Заради твоите разпивки ще си изгубя снахичката Crossing Arms #Cussing out

# 118
Благодаря ви момичета  Hug

Ралица цяла нощ не спа, единствено в ръцете ми се успокояваше малко и поспиваше за 20 мин. Така че нощта я изкарах на фотьойла с Ралица на ръце.
Сутринта я водих пак на лекар и пак сме на антибиотик. Аз направо си го поисках, не ми издържат вече нервите, тя плаче почти непрекъснато. 
Дадох и лекарствата, плюс аналгин и като тръгнах да я преобличам с пижама за следобедния сън я видях цялата посиняла - мраморна кожа. Доктора каза че е от висока температура, започнах да и давам ефералган свещички и да я разтривам, чак на втората и след още една доза антибиотик започна да пада. Преживях няколко кошмарни часа. За първи път от ужасно много години бях на крачка от изпадане в дива истерия. Искаше ми се да потруша къщата.  Добре че бях сама - Милен беше по задачи из София и за нула време се  овладях. Нищо не и се случи на къщата  Laughing
Рали се изпоти и смъкна температурата и аз вече съм много, много по-добре.
Сега се притеснявам за утре на кой да я оставя, дали пак няма да вдигне такава висока температура. Дали няма да разболее децата на този които се наеме да я гледа.  ooooh! не знам ... много зависи от това как ще изкараме нощта. Ако пак плаче и спи само в ръцете ми просто не знам как ще я оставя. 
Както и да е .... ще почакам и ще се разбере.
Шуши благодаря ти за предложената помощ, но не искам да разболеем още някое бебе. Имаме една приятелка с 3 големи деца, мисля че те вече имат доста по-добър имунитет и може изобщо да не прихванат от Ралица.  Така че тя ще я гледа, пък и след 3 деца, по-лесно ще понесе плачът на които ще бъде подложена.
Засега лека вечер от мен, че трябва да меря температурата на Ралица.

# 119
  • София
Уна*,  Hug опитай се да се успокоиш и да си починеш поне малко! Утре всичко ще мине добре!

Общи условия

Активация на акаунт