Нещо съмнително е вашето зачезване... 
- просто нямам думи, не стига че 2 жени гледат 25 деца, а ми и играчките им още да пазят, но всякакви хора има. Правят проблем за 10 лева примерно, при положение, че децата са там по цял ден, а пък както знаете партие, които се отпускат за детските заведения са нищожни, но това е друга тема), но за нас като най-малки правят изключение. Иначе всяко заведение само си определя вътрешния ред и правилник, така че те ще Ви кажат какво да носите и какво не. За обличането - моят съвет е, че е най-удобно да са с анцузи. В началото ходехме с рокли, дънки и т.н., но те се въргалят по земята (това е един от малкото недостатъци, който усвоихме от там, преди това даже и не е лазела Никол, но там гледат от другите деца и се имитират). За говоренето мога да кажа, че Никол приказва доста за възрастта си, но пак не мога да разбера още точно какво правят по цял ден там и ми е доста притеснено все още след толкова месеци ходене. Чакам с нетърпение когато ще почне да ми разказва и да и вярвам, защото те и много си фантазират.
направо изпаднал в шок (защото знае от мен че не трябва да се дава такова нещо) и сега на никой не казваме, че ако надушат бабите и дядовците ........ само на шоколад ще бъде.
по малките дупаранки!
, докато зверчо спи, че довечера смятам да поизляза с една приятелка и да се подмажа на съпружеското тяло...
Обаче Жули успя да си открадне един-два пъти шоколадови бисквити и понеже знае,че не и давам и тъпче с двете ръце,ще се задуши направо..После докопа на батко си шоколадови ММ-ки и пак така бърза да тъпче,докато не съм ги взела..Има време за шоколади и близалки според мен.Даже докато ни няма предупредих изрично,че никакви такива неща не давам да и се купуват и дават ,бисквити само обикновени и бебешки и никакви вафли,мафли и квото там им дошло на акъла..
и не зъзнат ,а се чувстват нормално.По фабриките разправят пак така,зима ,а прозорците във фабриката отворени,при мениджъра има климатик,но не е пуснат,защото не го използват за отопление и те са тънко облечени..
,а "влезеш ли под кожата" на китаец е готов какво ли не да направи за теб.Това не е толкова трудно,само малко персонално внимание да му обърнеш и се разтапят..Те са милиони , се губиш в тая маса и когато чужденец му обърне внимание,отговори му и размени няколко думи и те "умират от кеф".Аз имах такава случка в 1 бутик..

) от 3:30 до 6:30 сутринта за ръчичка сме обикаляли стаите
и после тя заспа, а аз на работа 
...Мимоз,продължавай в същия дух....че определено се замечтах и за8 и също ти благодаря за съпоставките,щото аз отдавна имах подозрения,че в Китай не ядат точно такива манджи.....като в нашите китайски ресторанти/...и за стоките им-също съм убедена,че има и боклуци/които нашите търговци купуват/ и качествени неща/щото често ми се случва от Щатите и Англия да ми пратят нещо произведено там,ама добро/...........и понеже съм чела доста история и източни философии-явно имат причини да са толкова организирани и така да разсъждават относно семейството и дълга.....но за съжеление ние сме коренно различни като манталитет и начин на мислене.

Какъв ти е фотоапаратът, че на мен ми е на дневен ред купуването на нов. И моят се прецака нещо и като си знам майсторите в милата родина... одисеята на А н и не ми мърдаше, а не ми се занимава 
Аз ия дни правя един превод за чайната церемония и съм в много дзен настроение 
после си намерил молива на баща си и изрисувал екрана на компа