Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 085
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честито на Стайпър за новината   bouquet Ллелеееее заваляха бебчета Heart Eyes  На мен вече също ми се иска, но няма да е в следващите 3-4 години...

За кърменето - аз скоро няма  да спирам като гледам... Тя момата уж само сутрин и вечер, ама си е направо пристрастена  и вечер знае, че след като облечем пижамката мама дава "амчетата" и чак тогава се спи  Crazy

Благодаря за съветите за яслата   bouquet Много съм боса в тая област  Embarassed Днес 2 часа чакахме Кали да се изпишка за изследването  hahaha, но накрая го занесох

# 76
  • Варна
СТРАЙПЪРЧЕ, мила   bouquet Чудесна новина!!!! А бъдещия стар/нов татко, да не се офлянква, ами да запретва ръкави, и да се стяга, че ако е момиче, лелееее що рокли и кукли ще купува  Mr. Green Heart Eyes ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО, ЧЕСТИТО!!!!

Аз правилно не заложих на никой  Mr. Green и изненадит валят, валят... хайде няма ли още някой  Mr. Green

# 77
Залагайте вие,залагайте,а виж тя каква стана Simple Smile
Знаех си аз,че ще е някоя "скрита лимонка" Mr. Green
Стайпер честита ти хубава новина и само хубави спомени да ти останат от тази бременност  bouquet
Мимоза давай бързо паролата,че чакам с нетърпение бисквитената къщичка GrinningИ разказите продължавай,че за много от нас това ще си остане посещението по тези хубави места(а и така увлекателно разказваш-все едно книжка чета Heart Eyes)
Змейке не се шашкай с тази ясла-Калина изглежда оправно дете и 100% ще и хареса бързо.
За кърменето няма да залагам,че то са останали най-сериозните и конкуренцията е жестока Simple Smile
Моето синче става все по-диво и хич не спи това дете-разказва ми играта от умора.През деня дремва 1 час,а вечер му се доспива,ляга и след 15 минути се буди като кукуряк и иска да играе.Така го откарва до 22.30,а после се буди към 3 часа и ме разиграва час-два(ту му се пишка,ту е жаден,ту бибата си губи,ту му се иска да идва при нас).Сутрин в 8 часа е станал и хуква веднага ooooh!
За говоренето хич не е напред-ломоти си някакви негови неща,а думите си ги измисля и нямат нищо общо с истината."Кофу" открих тези дни,че означава ябълка и чак ми се сърди че не го разбирам hahaha"Апа"е падна,а "Кака" е и кака и яке.....Сега е почнал да си казва името"Алие" Laughing
И на мен ми се идва на СПА,ама май ще го пропусна,а вие се наслаждавайте и за мен Simple Smile
Ето ви още зимни снимки от нас(добре че е детето,че да си поиграе и майка му без да се притеснява Embarassed)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207544
Целувки

# 78
Страйпърче-честито!!Направоооооо онемях като прочетох,малееее..Какви залагания ,какви чудеса,знаех си аз на тия дето много приказват да не залагам,че ще има изненади  Laughing 
пожелавам ти лека бременост и стискам палци да е сестричка тоя път/ то каквото станало де ама дано е сестричка/..   bouquet

Момичета ,извинявам се ,снощи вече заспивах и не прегледах линковете как са..Паролата е asia3
Радвам се,че ви харесва,никой досега не ми е казвал,че разказвам интересно,даже тия предмети-разказвателните винаги са ме хвърляли в паника,че трудно се справям.
Сега ще прегледам втора серия да подготвя  Grinning

Гледах снимките на Алекс,виждам ,че снимки в снега сте си правили и аз исках на Жули ама баща и не посмял/за отпечатък на снега говоря де,ако някой не е разбрал/ Много хубави снимки,усмихнати ,само девойката в розовия космонавт нещо не е очарована.. Laughing

# 79
  • София
да вдигна малко темичката  Crazy

ето Миа и братовчед й , как се гонят. както тя му казва : батиту, батии или просто дани  Mr. Green

# 80
Мимоза тя девойката в розово е на 10 месеца-сега вижда снега и не е много очарована Grinning
Щях да те питам как е изкарала Жули без вас,ама все забравям.
Отивам да гледам снимките ви.
Ванила, тя Миа винаги изглежда усмихната и доволна-какво се оплакваш от дивеенето и Naughty
Забравих да ви кажа,че на Алекс любимата му дума (и правилна като никоя друга)е "там".Слушам го по милион пъти на ден(дори и нощем) и ме командори нон стоп.Вече ако го чуя това Там и лошо ми става Mr. Green
Ани нищо не разказва тези дни,а на Сиска едното" Наздраве" си е просто съмнително LaughingХайде всички на отчет!

# 81
Страйпърчеее, чудесна новина! Браво! Честито! Готови, неготови, тя хубавата работа станала. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и една красива и здрава госпожица!

МимозкаHug. Пооплакнах очи със снимките, които ми се отварят, но си чакам и следващата порция. Радвам се, че сте си изкарали страхотно и добре, че късметът е бил с вас. А как е Жули? 

Аз днес ходих по доФтори, че сутринта се събудих с възпалено гърло, болки в цялото тяло, подпушена отвсякъде и едва преглъщах, а и ме е страх да не заразя Гоги, че той тъкмо се пооправи. За щастие се разминах за сега с АБ, ама и като помитках малко по града сама/нищо, че съм болна/  и направо живнах.  Embarassed Друго си е без ремаркенцето.

Хайде, отивам да пия отвари и чайове, че работата е зле...

# 82
  • София
велиска, вземам си поука  Blush, тя миа е златно слънчице, само като е на кеф, иначе си иска мама и друго не признава  Crossing Arms и иди че прави планове за този ден, хахахахах!

айде, да прекаля и толкоз за днес:  Mr. Green

# 83
  • София
ЕлиHug ЧЕСТИТО  Hug пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и една прекрасна принцеса накрая! Хубаво е, че вече мислиш как да избегнеш и преодолееш трудностите, които предстоят, но не пропускай да се наслаждаваш на всички прекрасни моменти! Чудесно е, че имате и баба за помощник  Peace

Хайде сега ако искате да залагаме коя ще е последната мама която ще кърми, или коя ще е следващата която ще спре???
Пу да не съм аз!  Mr. Green А сега сериозно - залагам 100 % на Духи, по-вдъхновена и ентусиазирана кърмачка не съм срещала из МАЙските ни теми  Peace Heart Eyes дано някой не се почувства пренебрегнат,понеже знам какво е, се възхищавам на всички, които кърмеха/кърмят дълго  Heart Eyes

# 84
Страйпер, честито! Как ни изненада приятно всички! Желая ти лека бременност и на финала малка сладка госпожица!  Grinning Heart Eyes
Велиска, нищо не съм разказвала, че няма нищо кой знае какво покрай мен. Чета си тука и се радвам на хубавите новини.
Галюшка, аз пък защо все си мислех че в банка работиш! Уж не пропускам нищо тука...

# 85
Днес съм разбита... От къде я извади тази енергия малкото човече не знам... Велиска, не час, секунда не е спал... И цял ден щурее. Днес излизахме към 12 - без шейната - ходихме до аптеката, до магазина, доста вървя и по едно време вдигна ръце с "Зема", но... не му се отвори парашута и така до вкъщи си вървя... Викам си: ще се измори и ще спи...
Час и половина го приспивах наобяд, накрая го поступах по дупето, че не ми издържаха нервите, но няма братче... скача и ми се хили Mr. Green...
Чак сега заспа и мъжа ми се върна преди малко, та на него си го изкарах... Обещал ми е събота и неделя да е цял ден само той с него - малко отпуск за мен. Не знам още какво ще правя, ако трябва цял ден в джакузито ще кисна... да гъбясъм хубаво...  hahaha

Ванилка, аз съм планувала джакузито на Малееви, намира се до затворения София Ленд /еее, колко щеше да е хубаво, ако беше отворен/. Там има и кафенце със супер Фкусотийки има и ресторант, но съм чувала, че е скъпичко... Някой, ако предложи някъде другаде - няма проблем... Там джакузито е за около 10 човека...

Още чакам отговор от Сиска...

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 21:21 от *ШУШИ*

# 86
Такаааааа първо да отговора на Велиса.За наша изненада и успокоение Жули изкарала без нас добре,без проблеми и без плач  Grinning Бяха строени - подредени свекърва ми ,сестра и педиатър много известен и добър и 1 бр. детегледачка,майка ми и баща ми и моята баба на разположение  Laughing Свекърва ми досега не беше гледала Жули и я извикахме предварително да свикне с нея и после дойдоха в събота следобяд ,а ние тръгваме в неделя рано сутрин.Справили са се добре даже освободили детегледачката изцяло и така.Получихме си детето здраво/най-важното/ и весело,малко ошишкано,щото то обича да си хапва и доста разлигавено  Twisted Evil Та сега я вкарвахме в пътя,но почти няма проблеми.Баща и я гледа откакто сме се върнали и много добре се справи с пораженията  нанесени от бабите.  :35

Забравих да спомена,че китайската кухня няма нищо общо с предлаганата такава у нас,ама нищооо.Те хората ме предупредиха де.В ресторанта решихме да опитаме местна напитка и ни предложиха китайска водка е такава отврат няма .. все едно камффор,бензин,сироп за кашлица,терпентин и каквото ти дойде на акъла..Опитахме прословутата Патица по Пекински-не ме впечатли,но другите неща бяха много вкусни,но кой ти разбира китайски,че да знае какво сме яли.Имаше приятна музика-според мен съвременна китайска .
На др. ден ,както казах Великата Китайска стена,в началото ни направиха-с/у заплащане снимка и албум за Стената,който започва с нашата снимка.После изкачвахме стената,хич даже не е лесно.Стъпалата не са еднакви като ширина и височина и на места са страшно стръмни,та се уморихме и загряхме.На първата кула  половината група спряхме,а др. част -основно децата продължиха нагоре ,където продават тия табелки надписани на китайски и името ти на латиница-Ти си герой,изкачи Великата Китайска стена!Усещането да се намираш там е невероятно-място по което е минавала хилядолетната история,имало го е и ще го има и много след нас и едно от двете неща,които се виждат от Луната с просто око  #Crazy  представяте ли си какво може да почувства човек намиращ се там............
 Тия снимки са в предния пост.
После отидохме да разгледаме фабрика за нефрит,много интересно освен зеления нефрит има и бял и светлозелен и сиво-черно-зеленикав-най-хубавия..Видяхме много предмети,бижута и картини направени от нефрит,а картините са от нефритен прах оцветен и са много красиви,но ни достраша да пренасяме и си взехме сувенири и на Жули обеци от нефрит ,сребро и циркони.Отвън пък видяхме част от работничките да играят много интересна игра -подритват с вътр. страна на крака си една пластина,с пружина и ярки пера,тя извънтява на земята или като се удари в крака,а те са много сръчни.Децата и мъжете се включиха в играта на служителките и стана много весело.Тази игра е много популярна и купихме такова нещо на Митко.  Party

това е пред фабриката за нефрит

http://images23.snimka.bg/004915337-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004915389-big.jpg

После бяхме във фабрика за коприна.Едно от най-интересните места.Гледахме буби,кака ги вадят и махат пашкула ,как отделят влакната и даже правихме копринено одеяло.  Flutter

ето тук е фабриката
http://images23.snimka.bg/004915477-big.jpg
http://images23.snimka.bg/004915480-big.jpg

а тук правим одеяло
http://images23.snimka.bg/004915618-big.jpg
http://images23.snimka.bg/004915623-big.jpg
После си купихме и такова одеяло,то всъщност е юрган пълен с копринени влакна.Предложиха ни да ядем бубите дето ги вадят от пашкула  Sick  желаещи нямаше ..  Не знам дали знаете, но по принцип в 1 пашкул има 1 буба,обаче понякога нарочно слепят и събират 2 буби-мъжко и женско в общ пашкул и тогава нишката излиза по-груба и дебела от нея правят одеяла,а от единичните плат за дрехи....
После бяхме на хоторните-старата част на Пекин,там където все още живеят хора в едновремешните къщи каквито са били първоначално къщите в Пекин,сиви сгради със сиви керемиди.Дори и нещо да се достроява е пак с тия сиви тухли.Там се возихме на велорикша ,карана от китаец.Много екзотично  Party Правихме снимки и се разходихме...
http://images23.snimka.bg/004915627-big.jpg

Вечерта-посещение на Кунг Фу театър.Много интересно ,но после,че се уморих,а и вие сигурно  Crazy

# 87
МАЙКО МИЛА! Изпаднах в шок от новината на Страйпер!Ели,толкова се зарадвах,че чак подскочих!ЧЕСТИТО,миличка!Желая ти от сърце прекрасна бременност,здраво и красиво момичнце/или момченце/ и много радости!Разбирам те за шока!Аз още не съм се отърсила,вчера пак изпаднах в униние.Не се чувствам готова,но ще се подкрепяме,утре ще ти звънна.
Майчета,много лоши дни имах и затова не съм писала.Но за щастие открих динята-оводнява и помага.Ще наваксвам,а сега отивам да гледам снимки,че нямам търпение!

# 88
Добро утро!
Е, хайде аз да ви сервирам закуската и кафето....

Нас ни събудиха лудите ни съсеси с поредния си скандал, този път произлязал от това, че жена му пуснала много слабо звука на телевизора! Беше лудо викане и блъскане...

Весел ден ви желая  Hug

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 09:03 от tania_ark

# 89
Танче, мерси, само от кафето ще се възползвам...
Това със съседите е много неприятно, щом пък чувате и причината за която се карат...
Нашите съседи гледат ТВ по цяла нощ и звука е на МАХ. Те по принцип не чуват и сигурно заспиват на ТВ. Надявам се скоро мъжа ми да ме зарадва, че е намерил нашето ново жилище...
Има такава вероятност, но не се знае кога ще е във времето...

Ирка, нали за това сме се събрали - да си помагагаме и подкрепяме...  Wink  Hug

Все забравям да ви питам - давате ли близалки на децата?По Коледа свекитата "почерпили" моето сладкоядно и сега, като ходим до магазина започва едно тръшкане... Той я нарича "ТООПА".
Хубавото е че не я изяжда винаги цялата, забаламосвам го с нещо и той я оставя... Но край него всичко е омазано и лепне... Ужас...

Усмихнат и дай боже слънчев ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт