Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 004
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро и от мен.
Влизам само да кажа, че за Спа-то съм първа писта. Flutter Нали знаете, там където мога да си мързелувам ми е най-добре.

# 61
Ани не съм нощна и работя в авиокомпания  Laughing
Нямате си кафе още ах вие поспаланки

Влезнах сутринта да видя дали е писала Мимозата, но и на мен ми иска парола и не можах да видя снимките към разказа. Много хубаво разказваш чакаме втора част с нетърпение.

# 62
  Добро утро! Тъкмо щях да сложа кафето и Галето ме изпревари!
  И аз се наточих на снимки, а то парола иска. Чакам с нетърпение да ги видя. За спато се чудя???
    Змейче, ние за яслата освен дрешките, папресите и шишета си носим любимото куче. С него си спинка там. При нас не искат пижамки, от яслата ги осигуряват. Вече плачем до ката го обличам и като отворят врата сам си влиза. Гушнал в едната ръка кучено в другата шишето, голям е образ. И аз забелязвам, че казва нови думи, но е далеч от проговарянето. какво става в яслата незнам, но като вземам изглежда доволен и това ме успокоява. Вчера имах изненада на шкафчето му-първата ни яслена "рисунка". Бяха лепна ли едно пиле и той драскал с едно моливче до него. Много мило ми стана и "рисунката" е сложена на видно място и все и се радвам!
   Ей, Дени много ви е сполучлив Дядо Коледа. Мартото зарадва ли му се или се уплаши?
   И ние сме посещавали детския клуб "Елмо", но събота и неделя почти няма свободни часове. Руми на мен точно това ми хареса, че ни вижда. Но ние сме седяли там. Трябва да го издебнеш да се заиграе и да забегнеш!
   Приятен ден от нас!

# 63
Добро утро и от мен.

Иночка, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти много щастие и успехи в работата и живота.
Момичета, влизам да ви съобщя една новина. Предпочитам да ви я кажа аз, а не да я научите от форума. Менструацията ми закъсня с един ден и вчера си направих тест. Положителен е. Хем се радвам, хем не.  Мъжът ми не е много щастлив, тъй като се притеснява как ще се справим. Смятам да продължа да работя и да не излизам в майчинство. А майка да гледа бебето. Дано да стане.
Няма как да дойда на СПА. Приятно изкарване на всички.

# 64
хе хе какво стана ... конкурси, залагания и хоп .. изненада ...
Stryper  ЧЕСТИТО страхотна новина, много се радвам за вас  Hug
пожелавам ти лека  бременност и едно сладко бебе - дано да е девойка този път  Wink

# 65
  • София
Stryper и от мен едно голямо честито. Много хубава новина. Сигурна съм, че като се роди бебчо и ще забравите всички притеснения. И аз ти пожелавам една малка принцеса този път!  bouquet Hug

# 66
  • Varna
 Stryper, благодаря и честито. Hug Hug Hug Лека лека, и .... момиченце..
 сега да видим кой е заложил на  Stryper-чето.  Mr. Green

# 67
Stryper,ти направо ни провали залаганията........обаче си нямаш на идея как ме зарадва...дано тоя път а си имате сестричка и батковците много да и се радват...и да помагат,а на теб ти желая лека и безпроблемна бременност и още по-леко раждане накрая!

# 68
Stryper,  Hug Hug Hug Страхотна новина!!!!! Дайте да сложим край на залаганията, че то какво стана... Simple Smile

# 69
Страйпърче, страхотна новина! Да ти е живо и здраво - безпроблемна бременност и да не ни забравиш... че вечер много липсваш...  Hug

# 70
  • Плевен
Stryper, ЧЕСТИТО!Лека и безпроблемна бременност и едно здраво и красиво бебче на финала  Hug. Таткото ще свикне с мисълта и ще се успокои  Simple Smile.

Тери май е по-добре, но утре е на преглед и ще видим точно как й се отразява този АБ. По повод обсъжданите преди теми, Тери носи обувки 21-22 номер, но в къщи е с едни летни сандалки , които са 19 номер, та явно зависи от марката.
Вече не нарича връстниците си с "бебе", тази фаза явно не й е интересна вече и ги нарича "кака". Вчера като видя Мариса на снимката и веднага й каза "кака". По вестници и списания , а и по телевизията разпознава леля и чичо , кака нарича дечицата, още с бати-то не се справя, но ще му хване цаката и на него  Mr. Green

За СПА-то , ако мога да се класирам с удоволствие ще дойда  Mr. Green.

Желая ви хубав ден!

# 71
  • София
честито, Страйпър! нека нещата се наредят по най-добрия начин за вас! желая ти много дръзновение!

мимоза, видях много свежи снимки, но дай без паролааааа  Naughty Mr. Green

шуши, пак да питам, къде се намира туй СПА?

аз да продължавам с кафето, че не мога да го допия с малкия щурак   261uu

при нас в Х.Димитър са открили новия клуб за деца Кенга и Ру, смятам скоро да го проуча. имат и сайт, ако искате, хвърлете едно око. тези , които са в околността: http://www.kengairu.com/index.html

# 72
Страйпър - честито супер новина наистина много лека бременност и успокой таткото че ще се справите лесно вече имате опит!!!!

Ванче благодаря за инфото супер полезно - като го посетиш сподели!

Хайде сега ако искате да залагаме коя ще е последната мама която ще кърми, или коя ще е следващата която ще спре??? Така де трябва да си имаме дискусии а и офертата за вечеря да не виси така....(че според мен май няма залажил на Страйпър).

Ех че изненада браво на вас момичета! Възхищавам ви се на смелостта!!!

# 73
  • София
galche, за кърменето, мислех да заложа на катя, обаче тя прави опити за бебе и може да спре да кърми, ако стане. нали някой път това причинява стрес ан плода и дискомфорт.... казвам може, не че е на 100 %, де.

инак мога да заложа на себе си. понеже миа на ясла чак наесен тръгва, уж, ако не се отбие сама , все ще ме търси през деня, ако не почна работа аз (ако се намери кой да я гледа нея, разбира се).

хм, на кого друг да заложа за резерва  Thinking ? на духи, дааааааааааа, точно така. направо се двоумя, мен или духи???!!!  Mr. Green

# 74
  • София
Страйпърче, новината ти ме остави така  Shocked, но страшно много се зарадвах...  Heart Eyes
Ей, няма по - хубаво нещо за една жена от това. Grinning
Честито, много лека и безпроблемна бременност и да споделяш щастливите моменти тук, с всички нас, старите ти дружки от МАЙския отбор. Hug
И една сладка принцеска ти желая! Praynig

Като споменах споделяне, НИЩО не казваш за работата ти, а на мен ми е интересно всичко.  Flutter

За СПА-то съм пас, защото не ми се нрави да се варя в сауни  Sick, а се разглезих с масажи всяка седм. (сега се връщам от такъв, кеееф  Party)
По ми харесва идеята за кръчмЕ - пицарийка - бирарийка... и пр.  Embarassed Mr. Green Wink

Общи условия

Активация на акаунт