Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 011
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
И още нещо...уж влезнах да честитя рождения ден на Мими и се отнесох...

Честит рожден ден, Мими! Желая ти много здраве, щастие и любов!

Люба, представям си какво е било с този пушек навсякъде  Sick, а поне сега измириса ли се?

Айде лягам си, че направо ми се затварят очите...Лека нощ!

# 181
  • София
ето го и моя син
на който му се гледа малко снимки от последните 2 месеца
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=90
Честит рожден ден на Мими
Любе, дано скоро се измирише къщата скоро, че как смърди от стените - не е истина  Praynig
Ирка -  Hug никакво отказване от писанията.
На Ани честит апарат.
На всички останали   Heart Eyes bouquet

# 182
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МИМИ! МНОГО ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!!   bouquet

Ирка, никакво спиране  Naughty с писането.... мисли му ако спреш  Naughty И дано след 12-тата седмица минеш в хубавия период на майчинството  Praynig  Heart Eyes

# 183
А,чул те Господ,Виф-че!Че вече се не трае!Само който го е изживял,може да го разбере/за щастие е рядък моят случай/.Вече официално влизам в 12-а Praynig
Любче,пиле златно,това е то-родата трябва да се подържа!Тъкмо ще има за какво да си хортуват нашите половинки и ще сравняват щетите Mr. GreenА като каза сълзи-ха познай какво прави Елла в момента.Един часа е,тя стои нещастно в леглото си и реве,ама жално-да я чуе хубаво мама.Изпи 240мл мляко-абсолютен рекорд-само за да ми привлече вниманието/искаше още/.
Как не се сетих-че кой друг,ако не Катя да питам!Благодаря,Кате,за линковете!Основното,за което ще гледам,е да снима бързо.Защото дивак бързо сменя местоположението.
Тази вечер не съм по-добре,но съм в по-добро разположение на духа.Вчера бях СТРАШНО отчаяна.Но тук винаги можеш да прочетеш нещо забавно и ново.А и да не е толкова забавно и ново,другарската седянка поне отвлича мислите от Sick А уж нямаше да се оплаквам...

# 184
Добро утро,

Като чета Люба какви перипети е имала лошо ми става. Преди две седмици и при нас имаше нещо подобно. Тръгвах на работа и отидох да събудя мъжа ми, за да гледа децата, а те вече облечени и нахранени. Да ама нашия взел, че продължил да спи. А двете зверчета, докопали една кофа с водоустойчив латекс и едно мече, та си представете какво развихряне е паднало. А баща им спи, Велизар отишъл да го събуди с един сандвич в едната ръка и мечето в другата, целия бял, че чак капело. Тоз моя като скочил, кво да види целия коридор, врати, новия гардероб, плочките, едни бели стъпки по хола. За капак Дамяна решила да боядисва обута в новите ми ботуши. Е да не ви казвам на какво приличаше къщата. Едвам се изчисти има остатъци по первазите на вратите, но вече нямах сили. Тогава хич не ми беше до смях ама сега си се усмихвам.

Три дена след това двамата пак се проявиха. Нали съм много работеща, та пак са на отглеждане с баща им. Вкарал ги в банята да се къпят и решил да изпуши една цигара. Дамяна като пуснала чучура на душа та и едно наводнение си направихме. Сега ламината е за смяна. Та при нас се е видяло, че в новия апартамент до лятото ще има още поразии, та ще правим основни ремонти. То естествено това ни е от акъла и на двамата ама се надявам да ни дойде разума в главата.

Е аз пак ще тарябва да ходя на работа така, че ви пожелавам приятен ден

# 185
, ,

И аз веднъж да сервирам кафенцето, чая и закуската...

Малеее, Люба и Мими, какво сте преживели... Аз си мислих, че моето чааве прави бели...
Да ревеш ли или да се смееш...
Но аз съм сигурна в това, че има хора на които им се случват неща - късметлии...

Стоянчо, голямо момче вече с умен поглед  Hug

Ани, честито! Чакаме снимки.

Кате, препоръчай ни фотоапарат от тези, които имате...

Слънчев зимен ден ви желая!

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 09:58 от *ШУШИ*

# 186
  • София
aу, мими, голям екшън при вас!  Crazy

добро утро, дайте кафенце, че едва гледам! Tired ау, то вече имало, Шуши голяма работа си! за апарата ти препоръчвам панасоник лумикс, нашия е от този модел, но с друг дизайн.

змаейко, пиши кали как се приспособява в яслите.

а стоянчо как се приспособи без нощно цокане, неде сподели , моля подробно!

хубав ви ден! Hug

# 187
  • София
Здравейте и от мен. Като чета какви поразии правят дечицата ви, направо се чудя каква късметлийка съм с такива кротки деца. Нашите бели са направо невинни. Ама вие трябва да сте доволни, защото казват, че такива палави деца са много будни и интелигентни. Само трябва да им се насочи енергията в првилна посока. Peace
Иначе вчера си купувах боксерки и се оказа, че има същите в размер като за Евка, та не се стърпях да и купя. И от днес сме без памперс. Тя е такава кипра, че като и обух гащичките искаше да ходи само по-тях, току се оглежда и кипри пред огледалото.
Честито на Мими на патерица. Много щастие и любов през годината.  bouquet

# 188
Малеееее скрихте ми шапката с белите на децата  Shocked #Crazy ,особено на мими случките...
Кате кой от тия апарати снима бързо и прави снимки като твоите и тия на пастичка?  Grinning  Нашия е съвсем семпъл и искам да го сменя с нещо добро.
Ани -честитио фото,сега покажи и какви снимки прави!

# 189
  • София
Здравейте мили МАЙчета!

Много се радвам, че Боби и мими се обадиха. Чакаме и снимки...  Flutter
Миме, Ч.Р.Д.! (с малко закъснение, но с най - добри пожелания)   bouquet Как върви бизнесът, отворихте ли детския клуб?  Flutter Адашът голям сладур. А относно белите - ОБОЖАВАМ палави деца. Heart Eyes На отглеждащите ги, едва ли им е леко и забавно, ама отстрани си е голямо шоу. Да са живи и здрави, останалото е поправимо...

Като казах снимки, благодаря за проявения интерес към моята скромна особа, но да подчертая, че прическата не е нищо особено. Просто малко поосвежено, етажирано и доста понамалено, че бях станала ужасна (косата ми стигаше до кръста Crazy)... За къси подстрижки нямам смелост и мерак, както и за смяна на цвета. Те даже тук колегите половината не ме забелязаха, че толкова дълга ми беше станала, че само навита, накъдрена и вързана я носех в последно време, и същинската дължина не си личеше. Но да не се измъквам, ще накарам М да ме щракне и вие да си кажете тежката дума. Wink

А като казах щракване, аз съм решила следващият ми апарат да е Canon (нали сме офиц. вносители И на тази марка...), моят е Samsung и вече не се хващам на "полуфабрикати". Моментът на заснемане е толкова дълъг, че направо се губят най - интересните моменти...
На нещо такова съм хвърлила око.  Flutter
http://www.polycomp.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHVjdC1DQU5PTi0xMTY4LTExN … M0OQ==#n.2.7.1.15
Колегите тук пък ми предлагат нещо Ixus...  newsm78
http://www.polycomp.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHVjdC1DQU5PTi0xMTY4LTExN … jMyNQ==#n.2.7.1.5
http://www.polycomp.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHVjdC1DQU5PTi0xMTY4LTExN … TczNQ==#n.2.7.1.7

Марти на шуши и Стоянчо са големи сладурковци! Истински мъжлета.  Heart Eyes

Ирка, пиши миличка, много ти се радваме! Дано лошото бързо да отмине и да се наслаждаваш докрая на много лека и щастлива бременност.  Praynig Погали коремчето от нас.

На всички ви желая лек и спорен ден и много да слушкате вече порастналите слънца! Laughing

П.С. Мацки, какво стана с плануваната "кокоша" среща..... Хайде да измислим нещо вече...  newsm78

# 190
  Добър ден!
   Леле, какви белички са направили тези палави дечица. пък аз се оплаквам от моето гардже.
  Ние се научихме да седим на гърне в яслата. Змейче, като се поотпусне и ще прави каквото правят другите дечица. А ние все така прадължаваме да не иска да спи в яслата и да буди децата, за да си играят. Първите дни спеше там сега какво го прихваща. И явно ги карат като свършат работата в гърнето да се надупват, за да ги избършат, защото вчера Ради такова дупене след гърнето направи направо си умрях от смях.

Пилето, не сме те забравили ни най-малко. Чакаме по често да се включваш и да се отчетеш със снимки.
  Приятен ден от нас!

# 191
Здравейте!

Миме, направо си представих какво ти е било когато си видяла гледката у вас  #Crazy #Cussing out! Килиан до там все още не е стигнал, не че не може, но аз съм занесла всички такива бояджииски истории в килера на сигурно място.

Шуши, моят фотоапарат е Panasonic Lumix LX2, с него снимам най-вече, другите които се мотаят наоколо са ми много големи и тежки и рядко ги ползвам.
Мимозка, от тези които съм изброила, най-бързо снима Ricoh Caplio GX100, след него е Sony Cyber-shot DSC N2- този даже съм го пробвала, когато бяхме на Фотокина и много си го харесах, защото е и много компактен.

# 192
  • София
Здравейте,нещо не мога да се справя със снимката,ще пратя на Олчето да ми сложи Embarassed

# 193
  • Пловдив
Ох, Мими, как съм се смяла с твоите палавници  Laughing На теб не ти е било весело, но ние с колежката добре се повеселихме  Blush

Днес на обяд отидох да взема Кали и като отворих вратата на залата, където играят я гледам нашата - седнала на ена пейка тихо, кротко и спокойно. В момента, в който ме видя, започна да хлипа и се затича към мен  Confused Иначе днес плакала много малко, яла МНОГО (даже лелките казаха, че направо ще напълнее  Blush Laughing), похвалиха я, че почти сама яде  bowuu, не са правили опит днес да я слагат на гърне след вчерашната сцена  hahaha
Пейзи, и аз се надявам да се научи на гърнето като гледа от другите  Praynig
Лелките казаха, че била много гушкалива и им се карала като спрат телевизора  Joy Laughing ама аз това си го знам  Heart Eyes

# 194
Да ви поздравя с една снимка от днес:

/така и не се научих да ги намалям/

Да се оплача от моя фотоапарт. Той е ОLYMPUS, но нисък клас... та снощи съм зареждала батериите цяла нощ и днес направих 5 снимки и ми казва, че батерията е свършила... Какво става, незнам, студено ли му е..., батериите ли се скапват...  newsm78
До сега не е правил така...

Змейко, а пита ли ги какво им пускат да гледат децата по ТВ-то. Много гадно ми стана като разбрах, че масово пускат Планета - да гледат чалга... Чесно казано, аз не искам детето да се възпитава с такава музика... Затова все още се въздържам от ясла... И още нещо - разбрах от една моя позната, че частните ясли в Пловдив са много по-евтини от тук в Сф.... Не е ли по-добър вариант... Просто питам - сигурно си проучила...color]

Общи условия

Активация на акаунт