Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 007
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И мен ми е чудно, защо в яслите въобще има телевизори. Но пък Евка още не се заглежда по това чудо, та ще видим.

# 196
  • Велико Търново
Уф,мойто гледа Планета дано да не се увреди сериозно Praynig

# 197
Сисанооо!
Нали се сещаш, че не става въпрос за увреждане...

# 198
  • Велико Търново
Шуши,аз да ти кажа честно се притеснявам колко точно пъти за 1 месец ще се разболее,а пък каква музика и били пускали ми е долу-горе все тая Peace
То нали знаеш всеки с вкуса си-казало кучето и си облизало г...ъ Mr. Green

Я кажи тази вашата шейна удобна ли е?Нещо много ми прилича на тази ,която аз съм поръчала.

# 199
Честно казано се притеснявам, защото музиката за мен е възпитание, да не кажа религия...
Всеки се притеснява за разболяването, но не може да се избегне, защото по този начин си изграждат имунитет децата. Но натрапването на музика, обаче може да се избегне...

Та за шейната - много е удобна и практична. Лека е за носене и детето удобно стои в нея.

Интересно ми е за колко лева си я поръчала. Ние я купихме от Боровец за 45лв. и продавача ни каза, че ако пътуваме със самолет или няма как да я носим, може да ни я откупи за 6-7лв.  #Crazy Ужасих се! Само се излагаме пред чужденците - каза, че те така правели...

Няма ли пак тази вечер...

Лека вечер на всички!

# 200
хе хе първааа
Ани ,честит рожден ден!!бъди много щастлива и обична,глезена и уважавана!!    bouquet  bouquet  bouquet  Много здраве на теб и цялото ти семейство!

Честито и на Пепсън!Желая ти много здраве,късмет и любов!   bouquet  bouquet

# 201
, А Н И!!!

Желая ти здраве, любов и още такива хубави дечица, като Ивко!!!

/поръчала съм и заря в твоя чест/

P.S. Само хубави неща да снимаш с новата придобивка...  Wink

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 01:02 от *ШУШИ*

# 202
  • Varna
  Ани, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и все така весела и колоритна личност!

# 203

Ани, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет! Нека твоите мъже те глезят и обичат много! Весел празник!

# 204
  Аз се надявах, че Ради като ходи на ясла ще си спеспти гледането на ТВ, но съм грешала. декември събирахме от по  20 лв за нови играчки в яслата. Една майка ги купува. И като се позаитересувах какво са купили, разбрах, че сестрите си направили устата за телевизор. Бях потресена. Тия 20 лв не съм ги намерила на улицата. И играчки взели ама......Нямам думи.

# 205
Ани, честит рожден ден! Желая ти много радост и любов!

Другото момченце е малкия сладур на Манячка-Борис

И аз се сдобих с нов фото апарат Olympus FE-280 никак не е лош и е 8 мегапикс.

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 09:17 от мими

# 206

Ани желая ти много здраве, невероятно много щастливи моменти със семейството ти, Ивко да е най-вече здрав пък после много послушен, да изкараш един незабравим празник днес (и да снимаш как е минал деня ти), бъди много обичана и щастлива освен това - желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!!!!    bouquet

Честит имен ден и на всички именници днес!!!

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 09:42 от galiushana

# 207
Мими супер снимки - малкия е невероятен сладур! Олчето май те беше питала дали сте си направили детски клуб я разкажи, как се казва, къде е (направи му реклама)?
Ние в нашата ясла нямаме тв и съм много доволна от този факт има касетофон и видях касетите като бяхме на родителска имаше само детски песнички, надявам се да няма и други прибрани някъде, но да ви кажа честно в нас музика не се слуша и не съм се замисляла за вероятността музиката да възпитава, но мога да ви гарантирам че ако чалгата оцелее ще е доста гледан канал от нашите деца след 10 г. но аз искрено се надявам до тогава нещата да се променят в положителна посока текстовете да станат по стойностни и вида на певиците по приличен. Но като се замисля дано визията на Мерилин Менсън да не стане масова че тогава ще имам повече поводи за притеснения (лично мнение).
Мариса още кашля, но вече без храчка - днес пак ще я водя да я види що не спира  #Cussing out

# 208
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ЛЮБОВ!
Честито и на именниците Дон Тони и другите Антоновци и Антонии! Много щастие през цялата година!  bouquet

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПСЪН!!!
Желая ти да си много щастлива и повече братчета и сестричета на Христина!!!

Пейзи мерси за капучиното...

Мими, страхотен чаровник е сина ти... плю-плю... Да му направиш най-хубавите снимки с новото фото!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ ДНЕС!!!

Общи условия

Активация на акаунт