Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 16 006
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Във този ден за мене отреден -

благодаря на Господ, че ви има!

И аз съм тъй щастлива, че сте вие с мен!

Без вас в сърцето ми ще свие люта зима!

Забързан всеки в ежедневни грижи и проблеми

намира време да ме поздрави поне...!

И вашето приятелство вий щедро давате на мене!

И аз ви благодаря от все сърце!

Защото аз сама си ви избрах!

Поканите ви за приятелство приех!

И няма да излъжа, ако кажа, че във вас видях

приятели най-ценни във живота си! Ръката ви подадена поех!

Как искам да сте всички с мене в този ден!

Наздравица да вдигна и през сълзи да изричам:

"Благодаря ви, че не ме предадохте и, че сте с мен!

Защото истински сте! Затова и ви обичам!"

Че вий сте моята опора и подкрепа!

Зареждате ме с оптимизъм и живот!

Парче от тортата за всеки има!

Аз черпя днес - макар и виртуално - но с ЛЮБОВ!

ПЕПСЪН, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН ! БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ВИНАГИ! ОСТАНИ СИ ТАКАВА ИСТИНСКА И НЕПОДПРАВЕНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 211
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ И ПЕПСЪН! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА! НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

/Ей, днес само хубави хора са родени и моята сестричка има рожден ден.  Wink/
Ани, страхотно стихотворение!

# 212

Специални поздрави и за Пепсън! Желая ти много здарве, успехи и сбъднати мечти!

# 213
  Ани, много ме разчувства стихотворението ти! Прекрасно е!  Hug  bouquet  bouquet

# 214
Ани, страхотно стихотворение!
И аз се просълзих- много си добра...

# 215
Бреее туй Ани  Grinning -цял поет...Я вземи си ги запиши и накрая може и стихосбирка да си издадеш.Пък и тук си имаш гарантирани читатели  Grinning

Честит имен ден на всички днес!   bouquet

# 216
Честит рожден ден на Ани,Пепсън и на сестричката на Лони!Честит имен ден на всички празнуващи го днес-дон Тони на Духи Пухи,Антон на Елф-че,малкият ми племенник...и ако има други именници-също да се чустват поздравени!

# 217
Честито на всички рожденици и именици, които празнуват днес! Да сте живи и здрави и много обичани и щастливи!!!  bouquet
Аз влизам набързо да се отчета с малко снимки, че отдавна не съм го правила Simple Smile
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21142&AlbumId=110374

# 218
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ани и Пепсън!!!Бъдете много щастливи и обичани!!!

Честито и на нашето гадже Тони-бонбони и на всички останали малкии големи именници!!!!

Шуши, не им пускат Планета - пускат им детско, но само за малко -казаха, чеза максимум 1 час на ден. Тази ясла е една от най-добрите в Пловдив (поне така съм чувала) готвят само пресни храни, много зеленчуци, само прясно изцедени сокове, не от кутия... Спазват идеална хигиена... Лелките са много мили и усмихнати -поне засега съм много доволна  Peace пу-пу
За частна ясла не съм проверявала честно казано  Embarassed Но и не мисля, че в близките години ще можем да си го позволим, защото от другия месец цялата ми заплата ще ходи за погасяване на заема за апартамента  Embarassed Rolling Eyes

# 219
  • София
Честит рожден ден на А н и и pepsun!!! Бъдете МНОГО, много щастливи, усмихнати, обичани и даряващи любов. Весел празник и много подаръци.

Ани, страхотно посвещение, и мен ме разчувства...  Heart Eyes

Честито на имениците! Да им е живо и здраво името!!!

Мими, адашът е истински красавец!  Heart Eyes

# 220
Честит рожден ден, Ани! От сърце ти желая здраве и мнооого любов и вълнуващи изживявания!
Честит рожден ден, Пепсън!

Честит имен ден на всички малки и големи именици! Да сте здрави и много усмихнати  Hug

# 221
Скъпа Ани,  newsm59!
Пожелавам ти цялото щастие на земята да ти се стовари на главата! Бъди много, много щастлива, защото щастливият човек има всичко, а ти го заслужаваш, както и любимите ти хора около теб!   bouquet  Стихотворението е ............ невероятно, толкова искрено и точно в този ден - много Благодарим!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
Весело изкарване на празника!

# 222
  • Русе
   Честит рожден ден на Ани и Пепсън! Пожелавам ви да сте много обичани жени и щастливи майки!

Честит празник и на днешните именници!
   При нас почти всичко е наред, живи, здрави сме, но ни протекоха таваните и в двете стаи, въпреки, че сме на 4 етаж(в 6 етажен блок). Петната са огромни, грозни, рони се мазилка и мирише на влага и мухъл, а лошото е, че така ще бъде докато се стопи снега на покрива на блока  Cry
   Другата ми грижа е, че след антибиотика Дарито все още не се храни добре и малко е отслабнала, което при нейните 10 кг е лоша работа. По този повод търпя доста критики от майка ми, но не мога да направя почти нищо и без това по цял ден гоня Дари с лъжицата и тя само ми се смее и бяга от мен Sad Та да попитам мамите на другите фини мадами от форума-Ванилка и Иночка-как са вашите моми с килограмите сега?

# 223
  • Varna
миме, ние си държим 10 и това е.  Яде всичко и редовно но в по-малки количества.  и могооооо спорт Mr. Green Mr. Green Mr. Green, та така няма качване на грамче.

# 224
Ани за малко да се разплача на стихотворението ти страхотно е - имаш голям талант да знаеш!!!  bouquet

Днес ми е много приповдигнато моята приятелка е именичка а една друга днес роди момиченце Ивана малко по спешност, но всичко и наред и двете са добре.

Общи условия

Активация на акаунт